fota

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

fota

Post od llulle »

to je buducnost
updejtuje fon over the air,evo ja sad updejtujem
poplasio sam se da treba da se drzi c ili sl. ali ne
javicu kako je ispalo
imacu najnoviji firmware,pa da vidim poboljsanja
nokia c7

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

a za koji fon update...jel bi mogao ja za w300...naravno ovde se radi o sony ericssonu....naravno javi kako je ispalo i koliko se placa...tj koliko ce ti skinuti krede...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

ja sam uspeo i updejtovao sam firmware svog k800 i sve fino protekne
nema drzanja c,nema nosenja u servis
jeste da mi je potrosilo 150 dinara kredita ali bolje to nego da dam 800 nekom servisu i plus potpuno je bezbedno i nema greske samo pustite da fon odradi svoje i finito,
prvo sto sam primeti je da je ubacena opciaj picture bridge kada se stavi na usb a to ranije nije bilo

jones imam k800 i verovatno mozes
udji u settings-general-update service-search for update

naravno morate imati podesen gprs,a to je lako uradi sa sonericssonovog sajta
nokia c7

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

K750 to nema :(, bash steta, taman sam hteo da bacim update.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

A sta je to o cemu pricate? Kako se updejtuje softver preko toga? Ima li to w950?

Pozdrav...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Alien, to je update sw preko GPRS-a.U telefonu u settings ima opcija over the air i tu udjes i uradis update sw,mislim da ovu funkciju ima i w950i,jer i w550i ima
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

alien udji tamo gde sam napisao par postova gore pa probaj,nema vise flashovanja u servisima
svi noviji se fonovi to imaju
nokia c7

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

llulle,nije mi jasno kako ti je to uspelo,ja sam na mom K800 (koji sam imao do juce) probao jedno 100 puta da ga update-ujem na taj nacin i uvek mi je pisalo da vec imam najnoviji software sto naravno nije tacno jer sam imao prastari R1CB001! :o :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

to ima i w810...settings/update service/search for update inace i meni uvek pise da imam zadnju verziju sw'a iako mi je dosta stara verzija :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

meni je to ranije pisalo ali sam probao pre nedelju dana i nasao je update i pitao me je da li hocu da skinem to sa neta i ja sam pristao ali je pukla veza pa se prekinuo download,ali mi je juce uspelo glat i sad imam r1ed001
nokia c7

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

I jel primecujes neke razlike (kamera,mp3 (sa sluskama i preko zvucnika),interface...)? :blinky: :wink:

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 11:21

Post od Ja_Mina »

Moze li to da se uradi preko kompa, tipa odes na sajt skines update i posle preko bluetootha prebacis na fon?
BlackBerry 8820

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@fain2daniel,mcLaren: to se deshava zato sto nemate unbranded telefon. Ako je skinut sa mreze i ti lupish taj update uvek ce da ti pishe da imas najnoviju verziju. Moj drug se petljao sa tim (jer i kod njega je isti slucaj) i rekao mi je da vam kazem da znate o cemu je rec :wink: .

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Dario, je u pravu,to moze samo sa ortiginalnih telefona koji nisu skidani sa neke mreze...btw sek750/w800 nemaju tu opciju za updejt over the air... :(
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

Ja_Mina napisao:Moze li to da se uradi preko kompa, tipa odes na sajt skines update i posle preko bluetootha prebacis na fon?
to nema veze sa fotom,to je klasican update sa seusom,ali to je teze i nece da uspe sa novim se modelima-mora u servisu
nokia c7

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

A jel moze to sa w800, i gde treba da idem ako moze?

Pozdrav...

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

fain2daniel napisao:to ima i w810...settings/update service/search for update inace i meni uvek pise da imam zadnju verziju sw'a iako mi je dosta stara verzija :disgust:
mislio sam da sa updejtovanim softverom usb punjenje radi kada je fon upaljen i aktivana ali nece

mislim da to nema na w800
nokia c7

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Dario napisao:@fain2daniel,mcLaren: to se deshava zato sto nemate unbranded telefon. Ako je skinut sa mreze i ti lupish taj update uvek ce da ti pishe da imas najnoviju verziju.
Pa uzeo sam fon u "telekom+" (sme da se reklamira jer se vec reklamira na MS-u) gde kao nisu skidani s mreze,a iskreno nisam primetio nikakve znakove da je skidan s mreze tako da ne verujem da je zbog toga! ;)
llulle,nisi mi rekao,jer se primecuju neke razlike od kad si update-ovao software,tipa kamera,mp3 (sa sluskama i preko zvucnika),interface... :blinky: ;)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dario, no comment :disgust: nemoguce je saznati neki info...ja sam ga pazario iz svajcarske i nije uopste bio na nijednoj mrezi :uhuh: ali opet ko zna :disgust: nije mi to nikakav problem jer SEUS to radi mnogo bolje :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

fain2daniel napisao:Dario, no comment :disgust: nemoguce je saznati neki info...ja sam ga pazario iz svajcarske i nije uopste bio na nijednoj mrezi :uhuh: ali opet ko zna :disgust: nije mi to nikakav problem jer SEUS to radi mnogo bolje :wink:
koja je procedura za update preko seusa,k800 i novi modeli mogu samo u servisima a seus je komplikovaniji od fote duplo,jer tamo moras da drzis c,da pratis uputstvo a fota radi sve sama i nema brisanja memorije,znaci sve ostaje u fonu posle updejta
nokia c7

Odgovori