to je buducnost
updejtuje fon over the air,evo ja sad updejtujem
poplasio sam se da treba da se drzi c ili sl. ali ne
javicu kako je ispalo
imacu najnoviji firmware,pa da vidim poboljsanja
a za koji fon update...jel bi mogao ja za w300...naravno ovde se radi o sony ericssonu....naravno javi kako je ispalo i koliko se placa...tj koliko ce ti skinuti krede...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
ja sam uspeo i updejtovao sam firmware svog k800 i sve fino protekne
nema drzanja c,nema nosenja u servis
jeste da mi je potrosilo 150 dinara kredita ali bolje to nego da dam 800 nekom servisu i plus potpuno je bezbedno i nema greske samo pustite da fon odradi svoje i finito,
prvo sto sam primeti je da je ubacena opciaj picture bridge kada se stavi na usb a to ranije nije bilo
jones imam k800 i verovatno mozes
udji u settings-general-update service-search for update
naravno morate imati podesen gprs,a to je lako uradi sa sonericssonovog sajta
K750 to nema , bash steta, taman sam hteo da bacim update.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Alien, to je update sw preko GPRS-a.U telefonu u settings ima opcija over the air i tu udjes i uradis update sw,mislim da ovu funkciju ima i w950i,jer i w550i ima
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
llulle,nije mi jasno kako ti je to uspelo,ja sam na mom K800 (koji sam imao do juce) probao jedno 100 puta da ga update-ujem na taj nacin i uvek mi je pisalo da vec imam najnoviji software sto naravno nije tacno jer sam imao prastari R1CB001!
meni je to ranije pisalo ali sam probao pre nedelju dana i nasao je update i pitao me je da li hocu da skinem to sa neta i ja sam pristao ali je pukla veza pa se prekinuo download,ali mi je juce uspelo glat i sad imam r1ed001
@fain2daniel,mcLaren: to se deshava zato sto nemate unbranded telefon. Ako je skinut sa mreze i ti lupish taj update uvek ce da ti pishe da imas najnoviju verziju. Moj drug se petljao sa tim (jer i kod njega je isti slucaj) i rekao mi je da vam kazem da znate o cemu je rec .
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
fain2daniel napisao:to ima i w810...settings/update service/search for update inace i meni uvek pise da imam zadnju verziju sw'a iako mi je dosta stara verzija
mislio sam da sa updejtovanim softverom usb punjenje radi kada je fon upaljen i aktivana ali nece
Dario napisao:@fain2daniel,mcLaren: to se deshava zato sto nemate unbranded telefon. Ako je skinut sa mreze i ti lupish taj update uvek ce da ti pishe da imas najnoviju verziju.
Pa uzeo sam fon u "telekom+" (sme da se reklamira jer se vec reklamira na MS-u) gde kao nisu skidani s mreze,a iskreno nisam primetio nikakve znakove da je skidan s mreze tako da ne verujem da je zbog toga! llulle,nisi mi rekao,jer se primecuju neke razlike od kad si update-ovao software,tipa kamera,mp3 (sa sluskama i preko zvucnika),interface...
Dario, no comment nemoguce je saznati neki info...ja sam ga pazario iz svajcarske i nije uopste bio na nijednoj mrezi ali opet ko zna nije mi to nikakav problem jer SEUS to radi mnogo bolje
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
fain2daniel napisao:Dario, no comment nemoguce je saznati neki info...ja sam ga pazario iz svajcarske i nije uopste bio na nijednoj mrezi ali opet ko zna nije mi to nikakav problem jer SEUS to radi mnogo bolje
koja je procedura za update preko seusa,k800 i novi modeli mogu samo u servisima a seus je komplikovaniji od fote duplo,jer tamo moras da drzis c,da pratis uputstvo a fota radi sve sama i nema brisanja memorije,znaci sve ostaje u fonu posle updejta
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.