Telenorov k800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
drum1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 19:55
Kontakt:

Telenorov k800i

Post od drum1 »

da li neko ima telenorove telefone uopste? mislim ono sa paketom? interesuje me koliko je stabilan softver na njemu? i ako jeste koliko je promenjen i da li je? i dal mora da se fleshuje?
...where the hunter, becomes the haunted!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Dobijes originalan sw,tj. nije skidan ni sa jedne mreze tako da nema problema,ne moras da ga flesujes! :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

drum1, jedino moras da ga otkljucas,da bi koristio i na 064 mrezi,jedini je bio n73 koji nije morao
:D :D :D

drum1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od drum1 »

McLaren: znaci original 100%? stabilan sve normalno? telenor ne ubacuje svoje fore, tj izmene? ono kao za veb i te gluposti? nista? ti probao?

loki013: pa dobro ako ga koristim na 064 onda treba da placam kredit za 064 + 2000 mesecno.... i to dve godine....jel zna neko kako se to ispali? kako to preko kradu telefone...? necu da kradem naravno...ali preferiram 064...

tibby.jr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 17:24
Kontakt:

Post od tibby.jr »

ja sam uzeo iz telenora k800i
mogu reci da nijednom nisam imao problema,ni bagova u softu!
telefon je u fullll orginal pakovanju(naravno bez M2),i ima garanciju 1 god.
sve u svemu cist orginal.

ako ti odgovara paket pro400,onda je to pravi pogodak.
dobijas orginal tel,u full pakovanju,srpskim jezikom i garancijom 1 god,za 16000dinara!!!!
inace se raspitaj koliko je k800i kod ovlascenog SE prodavca.cc 500 i vise evropljana........
sto moras da priznas da je previse.
inace sve pohvale za se k800i.najbolji ne symbijan fon....

pozzzzz
ponosni vlasnik k8ooi
experience

drum1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od drum1 »

care ja znam samo za ono od 14.000 din...sto sad skoro vidjah po novinama...kako 14.000 i paket vise price 2000.... sta ti je to za 16000? da li se u svakom paketu dobija sve sto si ti dobio? kapiram da da, al ono da proverim:)

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Dec 2006. 16:44

Post od Mr One »

Ma to je bilo pre nedelju dana dok nisu uveli pakete "Više priče", sada je kao malo povoljniji...

Do pre nedelju dana telefon je kod Telenora koštao 16.000 i morao si da koristiš Pro400 dve godine.

A od prošlog ponedeljka telefon se kupuje pod ovim uslovima:
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3164

P.S.
Ja sam uzeo K800i pre par dana (u prodavnici telefona) i potpuno sam zadovoljan. Dobio sam čak i original pakovanje što do sad kod domaćih prodavaca nisam viđao.

Razmišljao sam se da li da ga uzmem preko Telenora, ali sam zaključio da se ne isplati, moram veoma skupe pakete (Više priče 2000 ili Više priče 4000)da koristim dve godine. Što je dosta dugačak period.
Poslednja izmena od Mr One u Pon, 25. Dec 2006. 02:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2

drum1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od drum1 »

za koliklo para si ga uzeo/gde?

kakav je je software? jel original? skidan s mreze? sta podrazumevs pod originalnim pakovanjem? ko ti je serviser... znam da pitam mnogo ali kad dajem tolke pare...da bar znam....

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Mr One »

Uzeo sam ga u SMS Mobil Shopu za 270 Evra (garancija 6 meseci)
Softver je (valjda) originalan Sony Ericssonov, isti je kao i na simulaciji ovog telefona na zvaničnom sajtu Sony Ericssona: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10407

Koliko se ja razumem u telefone softver mi deluje sasvim OK, od jezika u ponudi imam engleski, srpski, hrvatski, mađarski, slovenački i albanski.
Telefon ima srpski T9 (T9 ima i za sve ostale navedene jezike osim albanskog).
Vidi se da je u pitanju originalno pakovanje jer su telefon, kao i sva dodatna oprema zapakovani u originalnu (poveću) lepo dizajniranu i "nalickanu" kutiju - sa barkodovima, serijskim brojem, oznakama proizvođača...
Kutija nije ni nalik onim jefitinim kutijicama u koje se uglavnom pakuju telefoni kod naših prodavaca.
Takođe sam dobio origninalno Sony Ericssonovo uputstvo na hrvatskom (koje takođe nije ni nalik uputstvima koja sam do sada dobijao, koja su bila oštampana na jeftinim "dupebris" papirima)! Dobio sam i deklaraciju o radiotalasnom zračenju, sa objašnjenjem da telefon zrači 4x manje nego što je maksimalno dozvoljeno u Evropskoj uniji po nekim novim standardima...

Uz telefon sam dobio punjač, USB kabl, Stereo slušalice, CD "K800i PC Suit" (dobio sam i uputstvo kako da koristim CD :lol: ) i kožnu Sony Ericsson traku-gajtan (ako tako to mogu da nazovem) - koji se vezuje za zakačku koja se nalazi na donjem delu telefona.
SE K800i + 1 GB Sony M2

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

malo bi mi bilo glupo da softver u telefonu nije original....shta neko ukrade telefon iz fabrike bez softvera i onda mu on sam u radionici uteruje softver! ne bi rekao da tako mozhe! milijardu posto gde god da kupish telefon on ce imati original softver u sebi!

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Mr One »

Misli se na originalan Sony Ericssonov softver koji nije izmenen, nema pocije/ikone u meniju tipa O2 web, Vodafone...
Softver u telefonima se ponekad prilagođava operateru te se u njega unose umesto nekih (izvornih-originalnih) opcija u meniju opcije/ikonice vezane za opretare mobilne telefonije i takođe se vrše još neke izmene koje su nekad dobre, a nekad (uglavnom) loše. Takođe postoje i "nezvanične" verzije softvera koje se razlikuju od originalnog softvera i td.
  • ___________________________________________________________________________________
    izmenio b_udder:: nemoj citirati post koji je odmah iznad tvog - podrazumeva se da odgovaraš na njega
SE K800i + 1 GB Sony M2

drum1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od drum1 »

Mr One napisao:Koliko se ja razumem u telefone softver mi deluje sasvim OK, od jezika u ponudi imam engleski, srpski, hrvatski, mađarski, slovenački i albanski.
Telefon ima srpski T9 (T9 ima i za sve ostale navedene jezike osim albanskog).
srpski T9? i kucas samo po jednom za svako slovo? to je svakako +
reci mi kako da znam dal ce mi prodati original, jesam izfrustriran time jer cujem razne stvari od korisnika na ovom forumu....ako im trazim da mi ga pokazu pokazace onaj sto svima pokazuju a nece mi dati da otvorim svoj jer je kako kazes u original pakovanju...nije da vas maltretiram, ali jel ima neko ideju?
  • _____________________________________________________________________________________
    izmenio b_udder:: nemoj citirati ceo post koji je toliko dugačak samo da bi dao komentar na jednu rečenicu

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

Mr One napisao:Misli se na originalan Sony Ericssonov softver koji nije izmenen, nema pocije/ikone u meniju tipa O2 web, Vodafone...

ok...trebao je onda da kazhe da hoce nebrendiram....mada josh nsiam video da ima da se uzme brendran k800...
  • __________________________________________
    izmenio b_udder:: nema potrebe da citiraš ceo post

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

mixxx, ima i tako ima brendiranih,npr vodafonov umesto activity butona i ong wap dugmeta ima na tim mestima zelenu i crvenu slusalicu(to je nesto sto nijedan novi se nema)
D500&E71

drum1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od drum1 »

loki13 napisao:drum1, jedino moras da ga otkljucas,da bi koristio i na 064 mrezi,jedini je bio n73 koji nije morao
:D :D :D

ne razume....sta podrazumevas s tim...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

drum1, pa podrazumevam da ako zelis u njega da stavis 064 karticu moraces da ga otkljucas jer nijednu drugu sim kartcu nece kontati osim 063/062,e sad to u pocetku i nije neki problem ali ako npr zazelis da ga prodas onda ces morati da ga otkljucas (tj da mu skines tu zabranu za druge kartice) i to se radi samo u srevisima,mene je oktljucavanje se k700 kostalo nekih 1000 din.
Pozz
D500&E71

gandalf67
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Dec 2006. 14:59

Post od gandalf67 »

Pazi, ne znam za K800i, ali ja sam uzeo K610i od Telenora i bez problema ga koristim sa 064 karticom, znači nikakvo "otključavanje" nije bilo potrebno, samo sam ubacio karticu i radi.

Naravno da u Telenoru neće zvanično da ti kažu da su svi otključani kad ih pitaš, ali je vrlo verovatno to slučaj (još nisam naišao ni na koga da je uzeo neki od modela iz aktuelne ponude, a da nije hteo da radi sa 064 karticom).

Kako se isplati uzeti telefon od Telenora ako si 064? Vrlo jednostavno, ako imaš nekoga od prijatelja ko koristi 063 a voljan je da ti učini odnosno da ti pod svojim ugovorom uzme telefon. Ja sam uzeo preko koleginice koja već ima dva telefona i ne treba joj treći, a savršeno joj je odgovaralo (tj. više joj se isplatilo iz aspekta potrošnje) da pređe na neki od novih paketa.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

gandalf67, k800,n6233,d900 su zakljucani telefoni,a bas o tom slucaju pricam da preko nekog uzmes tel pa ako ga otkljucas gubis garanciju bla,bla,bla
D500&E71

Dorry
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 27. Maj 2006. 16:59

Post od Dorry »

tibby.jr napisao:ja sam uzeo iz telenora k800i
mogu reci da nijednom nisam imao problema,ni bagova u softu!
telefon je u fullll orginal pakovanju(naravno bez M2),i ima garanciju 1 god.
sve u svemu cist orginal.

ako ti odgovara paket pro400,onda je to pravi pogodak.
dobijas orginal tel,u full pakovanju,srpskim jezikom i garancijom 1 god,za 16000dinara!!!!
inace se raspitaj koliko je k800i kod ovlascenog SE prodavca.cc 500 i vise evropljana........
sto moras da priznas da je previse.
inace sve pohvale za se k800i.najbolji ne symbijan fon....

pozzzzz
'ladno Telenor daje K800i BEZ M2 kartice...

Uz svaki K800i MORATE dobiti M2 karticu od 64Mb i to je zakon.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Dorry, ni uz jedan Telenorov telefon se ne dobija kartica, pitaj ljude koji su pazarili n73.
Zasto bi to bio slucaj sa k800? Nema bato to je to....e sad zasto nema ako su telefoni originalni :roll: :blinky: :o
5130+Koss the plug....

Odgovori