memory kartica za K750

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

memory kartica za K750

Post od napalm death »

ovo je treci forum na kojem stavljam ovo pitanje i jos nisam nasao konkretan odgovor iz prve ruke, pa nadam se da cu ovde

Pre svega, u pretrazivanju nisam nasao ni jendnu slicnu temu pa ako ima vec jedna, onda gde se nalazi

Ono sto mene interesuje jeste koju naj vecu mem. kartu podrzava k750. Znam da generalno pise:
Kapacitet : 41 MB
Podržani formati : Memory Stick Duo, Memory Stick Duo Pro,
Uz aparat : 64 MB
Maximalno podržano : 4096 MB

ali od vecina sam cuo da ne moze ni od 2GB.. zasto onda pise da moze od 4gb. cak su se neki zalili da nisu mogli koristit ni od 1gb jer je mob citao samo 128 mb sadrzaja te kartice

zelim da kupim novu mem. karticu, tacnije hocu od 2gb ili ako nadjem od 4gb ali dali cu samo bacit pare ?

zelio bi odgovore iz prve ruke jer sam se naslusao raznih prica, i da moze i da ne moze

i dali k750 mora koristit samo sony-eve kartice ili mogu bilo koje marke

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mislim da je jedino p990 sposoban sa čizanje MS pro duo kartica od 4gb i ni jedan više.
karticu od 2gb možeš naći od jednog tipa koji se reklamira na pcberzi i mislim da čak i možeš i da probaš...gocy ili pak tako nešto ...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

sto e tice kartica 1GB i 2GB mogu povoljno nabavit ali nazalost mislim da ne mogu probat.. a od 4GB sam mislio potrazit.. znaci da ne trazimm 4GB

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Burazer na njegovom K750 ima SanDisc-ovu karticu od 1Gb i sve mu najnormalnije radi bez ikakvog kocenja,tako da mislim da su price da telefon cita samo 128Mb na kartici od 1Gb obicna glupost!
I nema veze koju marku kartice uzimas jer su one sve skoro identicne!
Za 2Gb i 4Gb nisam siguran jer jos nisam video da ih neko koristi kod nas!
Moj savet ti je da uzmes ovu od 2Gb ako ti bas treba dosta memorije (mada je meni dovoljna i ova od 1Gb),a uzeti ovu od 4Gb,mislim da nije isplativo! :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ok, hvala McLaren, to za 128 mb da je citalo a ostalo nie moglo na 1GB kartici.. to je tacno jer se momak zalio na ovom forumu

ali ocito je kod njega bilo do telefona

igicoco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jun 2006. 10:46

Post od igicoco »

pa mozes od 4 gb da stavis - odakle vam ideja da ne moze - samo shto tu karticu od 4gb ja nisam cuo da moze da se kupi u Srbiji-(al ko ima nekog ko to nabavlja sigurno ce naci) samo mislim da nema potreba ni za vecom od 1 gb a 2 je ihahaj..........

zoppppppppppppppp

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

igicoco, moze da se kupi cena oko 170e moze i za jeftinije da se nadje.
napalm death, ja sam ti odg. na drugom forumu :wink: :D
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ma nista sacekasu jos koji dan u vezi 2GB nebili se neko javio
pa ako se niko ne javi da to koristi i kako.. uzimam 1GB..

nadao sam se da ce biti vise informacija na ovom forumu :disgust: ..pa ne mogu da verujem da ovde nema ljudi koji koriste 1GB ili 2GB na svoim k750

milan91, a stvarno ako je sa 400-500 MB i na k750 sa 1GB kartom zastajkivanje od 20 sec kao na tvojoj 6630.. onda nemam sta trazit sa 2GB a kamoli sa 4GB :wink:

poz

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

meni na mpx200 u specifikaciji piše negde da guta do 512mb
ja sam imao 1gb i radilo je bez problema
sada sam doveo sebe u situaciju da se pitam da li sam trebao da uzmem za 55e prošle godine 2gb kada mi je tip nnudio....a mislio sam da ne može da čita...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

napalm death, nije to zastajkivanje nego ulazanje u galeriju koja je bila puna skoro 600MB,ali samo da kazem da ne mozes porediti 6630 sa k750i,jer je 6630 OS telefon koji i ovako nekad ulazi tesko i sporo.Ali ja ti kazem da ne ocekujes da ce sa 1GB karticom biti kao sa 1GB
VeNoM, tacno pise to,ali koliko ja znam u registry bazi se promeni key koji dozvoljava i kartice do 2GB.
Ja sam rekao napalm death, da sa najnovijim softverom je moguce da se koristi 4GB,kao sto sam tamo rekao,moze sigurno i veca ali sad sw ne podrzava vece,cim se malo rasprostani 8GB onda ce ubaciti i podrsku za 8GB.A sad je masovno krenula kupovina 4GB,valjda ce se pojaviti neki sw koji ce normalno prihvatiti 4GB,neki normalno koriste 4GB,a nekima se telefon jednostavno zamrzne.Sad u cemu je problem neam pojma,ma uzmi 1GB i gotovo to je sasvim dovoljno.Koliko znam korisnik piligrim ima k750i sa 1GB i koliko sam cuo da mu odlicno radi.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Tako je,imam MS od 1gb,nebitno je uzimas li sony ili sandisk,mada ja imam sony,popunjeno je uvek izmedju 800-900 mb,fon radi savrseno!!!Bez ikakvog zastajkivanja!I da,citao sam na inostranim forumima da ljudima radi normalno i 4gb,ne secam se koliko su imali popunjeno od toga...Kod mene stoji oznaka "psp magic gate",to valjda znaci da je za playstation.Uglavnom,opusteno sa 2gb,ako i uspori,veruj da nece biti sporiji od 6630 sa 64mb :D !Imao sam ga,znam sta pricam..

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

milan91 napisao:.Ali ja ti kazem da ne ocekujes da ce sa 1GB karticom biti kao sa 1GB
potpuno se slazem :D

ma znam da nece isto radit sa 2GB kao i sa 1GB ali kad vec imam povoljnu i dobru priliku za 2GB zasto nebi uzeo.. znam prvo da cu napunit minimalno 1GB a drugo znam dacu se kajat aposle sto neuze od 2 GB pa cu onda dat pare posle i na 1GB i na 2GB pa cu imat 3 kartice (racunajuci i ovu 64 mb.. i ona je vredna spomena :) )
naravno, ako jos ne saznam kako radi 2GB uzimam 1GB radi sugurnosti

ovih dana mi se ne bacaju tako lako pare.. uzeo se i mob, morao je i to neko platiti :roll:

pilgrim, jos samo jedno pitanje, koji ti je softwer.. cisto onako informativno ..inace, drago mi je da se neko ovako javio i u potpunosti rekao kako stoi k750 sa 1GB iz "prvog lica"

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Firmware: r1ca021.Pogledaj malo po netu,na stranim forumima, kako ljudima radi 2gb,ja nisam cuo da se mnogo zale,ipak je k750 best java fon svih vremena :wink: !!!
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

tigara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jul 2006. 08:56

Post od tigara »

Ljudi ja imam Sonijevu karticu od 1Gb i telefon mi apsolutno perfektno radi,nema zastajkivnja,ucitavanja i ostalih gluposti,tako da bez problem ova kartica moze da radi u k750.Inace ako je neko zainteresovan za kupovinu neka mi se javi na PP.
POZZ
6500 slide

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Ja imam K750i i SanDisk MS Duo Pro 1GB, vec blizu godinu dana sve radi besprekorno. Verzija sw: R1AA008 (mnogo matora, al radi odlicno :-)).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

pilgrim napisao:Firmware: r1ca021.Pogledaj malo po netu,na stranim forumima, kako ljudima radi 2gb,ja nisam cuo da se mnogo zale,ipak je k750 best java fon svih vremena :wink: !!!
pa eto.. ko d mene je ta verzija sw znaci da se ne brinem ;)

poz

Odgovori