K750i-gasi se svaki dan vise puta!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
K750i-gasi se svaki dan vise puta!
Veliki pozdrav! Imam telefon od pre Nove godine (znaci oko mesec dana). Da li je normalno (mislim da nije) da se sam gasi po nekoliko puta u toku dana od kad mu je memorija unutrasnja i spoljasnja oko 10Mb free! Treba li da ostavim vise ili bi on samo trebalo da malo uspori rad a ne da se ugasi sam od sebe? Spoljasnja mem. je samo 64Mb! Unapred zahvalan. □ dejan
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
naravno da nije normalno... ako ga imas mesec dana, kad se prob pojavio..
jesil sta stavljo programa igara il necega, koja ti je verzija softwera,
neznam ovako sta moze da bude prilicno novom telefonu (ako si ga novog uzeo) i ako nista ..probaj master reset (brise sve sa telefona) i probaj ga koristit bez mem. kartice, vidi hocel se opet gasit
i da, jel se samo ugasi il se ugasi pa upali, restartuje... vecinom ako je problem softwerski a ne hardverski, onda se restartuje aa ako se samo ugasi pa ga ti moras palit onda je vecinom hardverski, baterija, kontakt ili sta vec
jesil sta stavljo programa igara il necega, koja ti je verzija softwera,
neznam ovako sta moze da bude prilicno novom telefonu (ako si ga novog uzeo) i ako nista ..probaj master reset (brise sve sa telefona) i probaj ga koristit bez mem. kartice, vidi hocel se opet gasit
i da, jel se samo ugasi il se ugasi pa upali, restartuje... vecinom ako je problem softwerski a ne hardverski, onda se restartuje aa ako se samo ugasi pa ga ti moras palit onda je vecinom hardverski, baterija, kontakt ili sta vec
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Da li je ta pojava vezana za nagle promene temperature? Meni se jednom desilo nesto slicno kad sam telefon izvadio iz unutrasnjeg dzepa po hladnom vremenu, a cim sam stigao u stan i malo se ugrejao, ponovo je proradio. Nemam pojma o cemu se radi, al nije mi se vise ponavljalo
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
Pripremio sam sve za Master Reset, prebacio sam puno stvari iz telefona u karticu i onda izvadio karticu. Tako je radio sve do podneva, bez kartice i onda sam dosao na ideju da mu ubacim karticu, pa ako se gasi, onda je do nje. Evo, sve do sada, a sada je oko 3 ujutru, nije se sam ugasio. U telefonu sam imao puno, puno tema sa interneta(oko 17Mb), pa je moje misljenje da se je gasio zbog tema ili zbog jedne posebno-jednu sam izbrisao i sa mem. kartice jer mi je bila sumnjiva iako je nisam upotrebljavao, a ima jos jedan moguc razlog, a to je da sam "ogulio" kontakte na bateriji iako su i baterija i telefon novi. Znaci, radio sam i na Softveru i na Hardveru
Za sada su teme na kartici, pa ako se tel. vise ne gasi onda cemo izvuci zakljucak u vezi tema, a ja cu postepeno da ubacujem temu po temu, pa ako radi i sa priblizno 20Mb tema u telefonu, tada nije do njih,...

Nije vezano bilo za temperaturu, mada je i to po meni normalno da pri nagloj promeni temperature tel. ponekad "luduje" ili se ugasi, samo to bi , sto rece kolega, trebalo da bude velika retkost, mozda u zivotnom veku jedne baterije ili Moba nabrojano na prstima jedne ruke, a ne kao kod ovog mog novog Vodafone-a u toku jednog ili dva dana(trenutno je sve u redu-da ne cuje Djavo)