Slabost k800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

speed, sta da se radi jednostavno je zeznuta situacija ali ti se za toliko novca neces osiromasiti ai fon ce ti raditi..tako je to u nelegalnim radnjama...nazalost...welcome to serbia!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mene samo zanima kako su ti ocistili telefon od tog famoznog firusa tj. sta su radili sa njim uopste... :dry: :dry: :dry:

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 09:25

Post od speed »

pa kako ne znate, obrisali su virus i sad radi swe:) i josh mi je rekao da moram da imam antiwirus ako hocu na internet:) i ja sam mu automatski nudio 100ewra da mi nadje antiwirus za k800, ali kao ne znam ja to. e joj joj moja Srbijo,shta smo docekali
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!

salex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 16. Jan 2007. 18:08

Post od salex »

imam isti problem s k800i treperi samo crveno svetlo i nemogu da gi upalim.da li da odnesem da gi flesuju ili da gi prodam?sta da radim?brzo!!!
takodje imam i p990i i imam uvek manjka radne memorije sta s tim?
mozeli se to ikako srediti ili je to to?????????????? Ne mogu da verujem!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

salex, ok odgovorio sam ti na onoj temi,ne moras na 100 tema da pitas,a sto se tice p990i sigurno ti se to javlja jer ti je ukljuceno nekoliko programa,radna memorija je RAM memorija i ona je napunjena iskljuci neke programe ili igrice i neces imati problem
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

salex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od salex »

:roll: E sad posto mi jos uvek traje garancija za k800i poslao sam ga u servis,rekli su mi da ce staviti nov softwer.Sad ja vas pitam za misljenje kad mi poprave fon da li da ga prodam ili da ga ostavim i da se nadam da mi se to nece ponoviti sa fonom?????????? :smutny:

BorisBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 11:49

Post od BorisBG »

moj problem: Prebacivao sam slike sa K800 na komp, preko kabla.I ja to lepo prebacim, neke direktno sa kompa obrisem, neke ostavim.Iskljucim je to sve lepo sa kompa, odem u album i tamo nema ni jedne slike!Prikljucim opet na komp, pokazuje da su tu.Iskljucim ga opet iz kompa i pogledam na telefonu da iako pokazuje da nema nijedne slike, ni snimka da je memorija i dalje zauzeta!!!I nista opet se prikacim obrisem sve preko kompa sem 2 slike, oslobodim memoriju, ali te 2 slike i dalje nema kada se gleda preko moba, a tu su preko kompa.

malo sam konfuzno napisao, ali valjda ce te da shvatite.pomoc? :?

salex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od salex »

pa mi9lane brate nijedan program i nijedna igra mi neradi a opet mi je memorija ne vise od 16% tj nikad neprelazi tu cifru
neznam kako da dobijem bar malo vise a znam za fazon kako da se pogase programi iz memorije i kad to sve uradim i dalje mi je 16% kako da se ta memorija na p990i bar malo poveca
bilo kakva pomoc mi je dobrodosla
inace tel radi ok sve malo sporije otvara video zapise i filmove
al uprincipu cista 10tka za video stremingovanje
hvala unapred na svakoj pomoci

Borise BG, to ti se desava jer si verovatno slike sa kompa ubacio u kamerin folder u telefonu! Slike kad iz kompjutera stavljas u telefon stavljas samo u picture fajl ili other fajl.
Javi ako je ok? :lol:
  • _____________________
    b_udder:: spajaj postove

dulemk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Dec 2006. 16:35

Post od dulemk »

Imam 1 pitanje, nisam primetio da je neko pitao ili odgovorio pa zato cu ja pitati.

Useo sam pred 3 dana k800 i do sad nema nikakvi problem ali me interesuje dali ovaj model ima isti problem kako k750 so dzoistik zasto su mi slicne.

Odgovori