K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Trigger
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Mar 2007. 21:06

Post od Trigger »

Uf šteta. Ajd ipak hvala. Teško mi se sad odlučiti znam da je k800 više dobar za fotografiranje a w850 kao player. Al kad meni treba i kamera i dobar player. Damn Sony Ericsson :smutny:

Psiho
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 21:17
:: iPhone X

Post od Psiho »

Jel moze neko da mi pomogne? nekad mogu da prebacujem slike i muziku na komp preko blututa a nekad ne , tako i obratno. on nadje drugi aparat ali salje dugo i napise failed. a nekad hoce

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Da nisi mozda kupio Blue Soleil Bluetooth ?
Ja sam taj kupio odavno i zivo je smetje !
On nekad oce da zeza !
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Psiho
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 21:17
:: iPhone X

Post od Psiho »

ma nee imam canon blutut. li nece ni sa telefona nekad na telefon. ma zamenio sam za k610i i boli me uvo glavica u dzepu

BorisBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 11:49

Post od BorisBG »

k800i me svakim danom sve vise razocarava :( ekran mi se ugasi usred rada na telefonu, mob mi se ceo ugasi usred rada, bela smrt mu se dogodila, slike koje prebacimna komp nestanu na mobu, kada pritisnem dzojstik na dole on automatski ulazi u aplikaciju ispod. Poludeo sam!!! :x :x :x

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

BorisBG, auu. probaj flesh.. mozda pomogne, mislim da je problem software..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

emre
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 16:06

Post od emre »

ee pozz..
zna li neko neke trikove za k800..tipa kad je proizveden koliko je sata radio i to

hvala pozz

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Kad je telefon proizveden mozes da vidis kad mu skines bateriju.Pisace ti na nalepnici neki broj pa "W" pa ponovo neki broj.
Npr. 05w36,to znaci da se taj telefon prizveo 36-te nedelje 2005-e godine! :wink:
Koliko je sata radio ne mozes da vidis,al mozes da vidis koliko se razgovaralo s njim!
Ukucas >*<<*<* (> desno;<levo) pa onda ides na "Service tests" i onda na "Total call time" i tu ti pise koliko se ukupno do tad pricalo s telefonom! :wink:

schonne
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 31. Jan 2006. 14:39

Post od schonne »

da li postoji mogucnost da se podesava velicina fonta za sms poruke i za meni ?

BorisBG
Novajlija
Novajlija

Post od BorisBG »

@ Gallee

probacu sa novom verzijom. A sta da radim sa dzojstikom?! Sad sam slucajno poslao poruke ljudima dok sam trazio po imeniku onoga kome je bila namenjena.Retard od telefona!

UZAS !!!!!!!!!! :x :x :x :x :x

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

schonne napisao:da li postoji mogucnost da se podesava velicina fonta za sms poruke i za meni ?
Nema! ;)

BorisBG,ocigledno je da ti je sw (sowtware) bagovit,tako da jedino flash moze da ti pomogne! :wink:
A ne razumem ovo za joystick,jel i on ne radi dobro ili... :?
I ne bih se slozio sa tobom da je telefon los,K800 je jedan od najboljih ne Simbian telefona tako da... :P
E sad ako je bas tebi zapao taj sa bagovima,jbg! ;)

BorisBG
Novajlija
Novajlija

Post od BorisBG »

@ McLaren

objasnjenje- u imeniku sam i u njemu pise:

Aca
Ana
Andreja
Bane
...

i ja hocu da pozovem Andreju. Krenem dzojstikom ka dole i on usmesto da se spusta ka Andreji on krece da zove Acu (kao da sam pritisnuo dzojstik).

Dakle umesto spustanja on zove ljude. To mi se dogadja u 90% slucajeva. Ponekad se spusti na trazenog ali obicno zove onog na kome sam.

Pokusao sam da ocistim deo oko dzojstika cetkicom, ali zeza i dalje, verovatno treba da se otvara. A hvala Bogu, dzojstici nisu uracunati u reklamaciju zato sto je to ''potrosna roba'' !!! Pa kad se pre za 2 meseca potrosila, u PM! :o

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

McLaren

Meni su poslije flasha sva slova podebljana ( BOLD), i u porukama i na netu..........

Zašto???? :? :? :? :? :? :? :? :?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

pa dzojstik zameni. imas u malo boljim servisima, radi ko lud ali i ti moras malko da pazis kako ga koristis..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Bubi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 01. Apr 2007. 20:42

Post od Bubi »

Jel mi netko moze reci kakav je k800 kao plejer. Nemogu se odluciti izmedu njega i w850. Sviđa mi se i ideja o mobu kao plejeru, ali sviđa mi se i kamera od k800.

Bio bih zahvalan kad bi mi netko odgovorio koji je opcenito bolji mob.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Angel_Of_Darkness,to je zbof flasha,jer su ti u tom sw koji su ti ubacili podebljana slova,nista strasno,jedino ako ti bas smeta... :wink:
A mozes i da probas da update-ujes telefon preko SEUS-a,pa ce ti mozda nestati! :wink:
Bubi,K800 ima sasvim dobar kvalitet muzike,al mu je zato glasnoca strasno mala!
Dok sam ga imao,zvuk mu je bio kvalitetan,ali bas bas slab,al to je bilo jos kad sam imao medju prvim verzijama sw (software),sada je situacija verovatno bolja! :wink:
Upravo sam ga zbog toga bio zamenio sa sadasnjim W850! :)
BorisBG i ja sam imao isti problem sa joystick-om al ne sa K800 (imao ga 2 meseca) nego sa K750,izludjivao me je tako da znam kako ti je.Resenje ti je ili da ga odneses u servis da ti ga ociste,ili da ga zamenis celog,mada bih ti preporucio da ovo prvo probas.
A ovo sto ti se desava sa telefonom (svi ti bagovi),to ti je do sw,tako da ti je jedino resenje da ga flesh-ujes,ili da prvo sam probas da ga "popravis" tako sto ces mu update-ovati sw (software) preko SEUS-a.;)
Vise o tome mozes da vidis >>OVDE<<

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

McLaren, jel si mislio da je zvuk preko sluski slab ili preko zvucnika ? :?
Imao sam prilike da se zezam sa fonom i nisam primetio da je slab zvuk preko zvucnika......

pozz...... 8)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

hejter
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Sep 2006. 14:49

Post od hejter »

Zdravo ljudi. Da li se nekom desilo da pocnu da se "ljuste" tasteri? Naime, tel. je star 3 meseca i drzim ga non stop u torbici, nije ni jednom ispao... znaci, zasticen je konstantno. Danas primetih da je sa tastera # pocelo da se ljusti "nesto"... 'bem li ga... Ima li tu leka ili...? :cry:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

hejter, nema tu lijeka, to je jednostavno tako, i meni se na w800 počelo ljuštiti doduše tek posle godinu dana i jedino što mogu je da promjenim cijelu tastaturu....
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Bull Terrier,pa meni je bio bas dosta slab preko sluski,a ni zvucnik mu nije bio nista posebno glasan,al kazem to je verovatno ispravljeno novijim verzijama sw,jer sam ga ja imao (K800) sa jednim od prvih verzija sw! :wink:

Odgovori