OK, znam da je ovo sada vec mator topic, ali nisam hteo da otvaram novi...
Interesuje me da li je moguce da se nekako odradi preko SEUS - a update na stariju verziju softvera. Trenutna verzija u telefonu je R4EA031, sa kojom imam problema sa shumom pri slushanju muzike i slichnih problema, a znam da starije verzije softvera nemaju pomenuti problem, pa bih nekako da vratim kompletan softver od SE - a u fon, jer necu da se zezam sa "3rd party" drajverima za svuk i slichnim stvarima.
Jel' ovo nekako moguce?
Hmm, pretpostavio sam da ne moze... Ne bih da ga nosim u servis, jer jednostavno ovde u mom mestu ne postoji nijedan servis gde bi to odradili onako kako treba, uvek te zeznu nekako...
Dakle, ostaje mi samo preko nekog programa, samo je fora shto ja ne znam nijedan program koji bi mi to odradio onako kako treba. Ili znam ali ne znam da moze?
Pa da, ali nekako mi je sigurnije da stavim kompletno stariji softver, ne znam zashto...
Samo josh neshto: kolika je realna shansa da se neshto zezne sa telefonom ako mu pristupim fajl sistemu?
Koliko mogu da primetim, malo su update - ovali topic, tj. na pochetku su pojasnili neke veoma bitne stvari, tako da je sada daleko razumljivije nego pre, shto automatski znachi da vishe nemam shta da pitam, jer su rekli skoro sve shto mi nije bilo do sada jasno...
Jeste da je postpupak malo zeznut, ali valjda se isplati... Jedini je problem shto pomenuti programi ne rade bash lepo sa Vistom, ukljuchujuci USB drajvere. Jel' zna neko sluchajno da li ipak postoje negde drajveri za Vistu, i ako postoje, gde mogu da ih nadjem, poshto sam proshao pola Interneta i nishta...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.