Treca generacija i k700i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Treca generacija i k700i
Procitao sam da k700 ima opciju videocall. Da li to znaci da mozes da vidis, ali ne i da budes vidjen???
Pa da ima opciju, ali ne i tehnicke mogucnosti, k700i nema ni EDGE, vec samo obican GPRS! Softver je isti ali nikako k700i ne moze da ima videocall. za to ti treba 3G, da moze koji bi djavo onda i pravili 3G?
I to sto pise lepo pise(delom preuzete) ali to nikako ne znaci da k700 ima videocall!

I to sto pise lepo pise(delom preuzete) ali to nikako ne znaci da k700 ima videocall!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Ali akki, tamo pise da ima opciju videocall! Zasto bi napisali to? Zasto je nemoguce da mozes da gledas, a da te ne vide?
Gde moze da se skine r2ae033? Drug mi je rekao (on je serviser) da ne moze da se skine. I to ne samo ta verzija, nego i bilo koja druga! Sta kazes ti na to? Koliko je prosecna velicina verzija?
Gde moze da se skine r2ae033? Drug mi je rekao (on je serviser) da ne moze da se skine. I to ne samo ta verzija, nego i bilo koja druga! Sta kazes ti na to? Koliko je prosecna velicina verzija?
Pa ima opciju jer je softver razvijan za z1010 prvo a njemu treba ta opcija! Ima opciju ali ne i mogucnost, pod opcijom se misli da postoji u softveru ali nema tehnicke mogucnosti! Jer ti za to treba 3G, odnosno veca brzina prenosa podataka!
Mozes da skines na SE sajtu, a drugar prica gluposti( o5 se potvrdjuje moja teorija da vecina servisera nema veze sa telefonima, sem ako te drugar ne lozi da bi uzeo kod njega) , ja sam skinuo i update-ovo fw! velicina je oko 12 mb, tacnije 11.6
Mozes da skines na SE sajtu, a drugar prica gluposti( o5 se potvrdjuje moja teorija da vecina servisera nema veze sa telefonima, sem ako te drugar ne lozi da bi uzeo kod njega) , ja sam skinuo i update-ovo fw! velicina je oko 12 mb, tacnije 11.6

Pazi, to sto on prica stoji ali za PRVU verziju fw, sto je i logicno, nijedan tel sa prvom verzijom nije radio savrseno dobro, sve posle R2l001 je ok fw, tako da to sto je on rekao je bez veze! Mnogo ljudi menja softver i to je besplatno preko neta, direktno sa SE sajta! Nemoguce je preko bt-a jer je veza nestabilna! Sam proces je lak, ali postoji neki rizik da ti se tel sj... tako da je bolje ako nemas iskustva odneses u servis ili odradis to sa nekim ko je vec radio!
Samo da napomenem da ja imam sync station,tako da ne znam da li moze samo preko kabla. neki kazu da neki ne, samo da se ogradim od toga da ne bude posle rekao a ne moze!
to za signal je tako lupio da je to strasno! Ne zelim to ni da komentarisem
Samo da napomenem da ja imam sync station,tako da ne znam da li moze samo preko kabla. neki kazu da neki ne, samo da se ogradim od toga da ne bude posle rekao a ne moze!
to za signal je tako lupio da je to strasno! Ne zelim to ni da komentarisem