K700 Problem !

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

K700 Problem !

Post od Ilija »

Imam problem. Na ekranu mi se ispod signala pojavila precrtana slusalica. Ne mogu nikoga da dobijem niti da posaljem SMS , a za druge sam nedostupan. Fon je radio najnormalnije , nisam nista cackao po njemu , prijavljuje da je u mrezi i signal je pun. Gasenje ne pomaze....ima li jos neko ideju o cemu se radi i kako da resim ovo ? Hvala i pozdrav

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

mislim da je ipak tu ukljuceno par stvari, da te ne moze dobit niko i da ti ne mozes nikoga zvat, juedino ne znam kakve veze imama SMS al dobro
naj lakse ti je idi na resetovanje telefona, ne master reset nego samo reset podesavalja i trebalčo bi bit sce OK

javi

poz

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

nemoguce je iskljuciti tj block sms jer K700 kao ni ostali iz SE radionice nemaju tu opciju...a kaze da nista nije dirao u fonu tako da...ako reset ne pomogne sto cisto sumnjam pravac u servis ili je mozda do sim kartice,probaj da ubacis drugu da vidis kako se ponasa :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Ej, bre, prešaltao se na drugu mrežu! Znači ako si npr. na 063 i naglo oslabi signal, telefon će se prebaciti na 064 (EMERGENCY CALLS ONLY!). Da ti se to ne bi dešavalo, isključi automatsko traženje mreže i gotovo: Connectivity>Mobile Networks>Search Mode>Manual
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Moguce i da si ukljucio opciju da ne primas pozive ni od koga!
Idi ovako:
Settings>>Calls>>Menage calls>>Accept calls>>Accept options>>i tu treba da ti stoji "From all"
Javi sta si uradio! :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Re: K700 Problem !

Post od fain2daniel »

dali neko cita prvi post uopste?
Ilija napisao:Ne mogu nikoga da dobijem niti da posaljem SMS , a za druge sam nedostupan. prijavljuje da je u mrezi i signal je pun.
Slika i kakve veze ovo ima sa restricted calls ili nekim banalnim podesavanjima kada se lik kune da nista nije dirao :wacko: a gde je on da nam to potvrdi :?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

to sto ne moze nikoga dobit to se mogu ukinut "odlazni pozivi" ..to sto ne moze da posalje sms mozda mu je izbrisan ili prepravljen broj sms centra, a za druge nedostupan, to je zabrana poziva.. zato kazem da moze bit niz podesavanja a vracanje na fabrisko bi mu resilo prob mada opet,...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

napalm death a sta bi sa ovim delom: nisam nista cackao po njemu jer sve sto si naveo je do podesavanja tj 3 razna podesavanja koja moras biti umetnik i pobrkati ih tako lepo da ti nista ne radi 8) ...

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Problem je verovatno ostecenje sim kartice.Pokusaj prvo da izvadis svoju sim karticu,i nakon toga je vratis na mesto,ali pazi da su kontakti ok(mozda se sim kartica pomerila iz lezista).Ako to ne da rezultat,ubaci drugu karticu,ako ona radi - ostecena ti je sim,pa idi u poslovnicu da ti zamene za isti broj.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

pilgrim, da je ostecene kartice pisalo bi mu na ekranu inactive sim card,a da nije dobro legla pisalo bi kod ukljucivanja insert sim card,ali to nije moguce jer lik tvrdi da nije nista cackao!
Ilija, da nisi slucajno update-ova sw,pa ako je tel bio ne nekoj mrezi (vrlo verovatno) da se zakljucao?
D500&E71

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

fain2daniel, ma to je jedino logicko objasnjenje jer navodi da mu stoji prekrizena slusalica, znaci ipak je do podesavanja, a sad jeli on to radio, ili ima amneziju ili cak da mu je to neko iza ledja uradio.. to je vec nesto drugo

mada... dje on da pojasni :chytry:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

moguce je da ima amneziju jer se ne javlja vise...mozda je zaboravio i da je otvorio temu ovde Slika
joke ;)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

fain2daniel, :lol: :lol: :lol:

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Evo me :):)

Bio sam odsutan par dana. Hvala na odgovorima i predlozima. Nisam nista uspeo da uradim , kupio sam drugi fon i cao zdravo ! Ovaj i dalje ne radi mada ga nisam jos flesovao. Ali tolikojemator da mislim da se necu ni zezati s njim.

Pozdrav svima 8)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Kakav odgovor posle ovolikog pisanja! :lol:
Pa extra,izbrao si najbolje resenje,valjda ce te ovaj bolje sluziti! :wink:

Odgovori