Da si lepo flashovao sve bi bilo ok
Verujem da nisi ni pokusao Ja sam skinuo taj tvoj custompack nije mi problem da skinem, jedino sto je samo 2.7MB ako ti bas toliko treba reci, okacicu cim budem imao vremena...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
ccc uzas, razmislicu da li da ti uopste i okacim, posle ovakvog posta...
Prvo si dopunjavao crticama, onda si pisao postove za redom, sad nabijas milion smajlija
Ljudi probajte ove acoustic drajvere http://rapidshare.com/files/62299068/JPx.zip.html
Hteo sam bas da probam i ovo je extra, sve pohvale autoru masterjp
Znaci uz podesavanja EQ i sa ovim drajverima zvuk je extra, kao kad sam imao w880 sw na mom k800 sa sve mega bass
rekao si:Za ostale telefone k750/w800i/w810i ima dosta acoustic drajvera, i to poprilican broj, isto se ubacuju kao i na k800i.
da li to znaci da treba da ih trazim po net-u ili moze ovaj sto si dao zadnji
Gde sam to rekao??
Pre ovog tvog posta bio je moj post gde sam rekao da vazi i za k810 i za sve ostale modele... Samo ne znam gde je, izgleda negde u kanti...
Hvala Milance za ovaj acoustic, sledeci tvoje instrukcije fleshovao sam fon, i ubacio acoustic od W880, zvuk je bio bolji, ali opet ne bas zadovoljavajuci, (npr.kad se poredi sa W300i), nadam se da ce ovaj popraviti stvar..
Dogodila mi se jako cudna stvar.Naime,zeleo sam da vratim originalni SE meni,ubacio sam onaj manu.ml originalni i uradio sve kako treba,medjutim nista se ne dogadja,i dalje mi ostaju ikonice koje sam sam ubacio.Ponovio sam proces 3 puta,ali bez ikakvog rezultata,originalni meni nikako da se vrati...Sta bi mogao da bude problem?Sta radim pogresno?
to sam i uradio,skinuo onaj originalni menu.ml sa prve strane i ubacio ga u menu folder,sredio lepo sve kako treba,i nista....nemam pojma sta mu je,probacu ponovo malo kasnije
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.