Sony Ericsson XPERIA X10

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

Post od Yuba »

motonav...radi ok na androidu....za sve ostalo googlati pa se nadje...licno sam bio zadovoljniji sa garminom ali opet...garmin ne radi na android

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

srfaman, moras da brbas :D, ja koristim iGO na X10 odlicno radi.
Yuba, garmin jeste lepsi, al je iGO neuporedivo bolji kada je u pitanju detaljnost mape srbije.

srfaman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Sep 2010. 15:49

Post od srfaman »

Ajde ako vam nije tesko, neka mi neko posalje na pm link ili makar uputstvo gde bih mogao da nadjem motonav, posto sam danas vazda guglao i nista nisam uspeo.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Da li se nekome desavalo da mu ne stizu poruke neko vreme i onda odjednom dodju jedna za drugom? Inace koristim onaj program Handcent SMS. Juce npr. sam sam sebi poslao poruku i tek onda su mi stigle sve poruke koje su mi slali tokom dana. Sada ne znam je do fona, programa ili mts-a ? Help :dry:

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Yuba »

Ja sam izbacio handcet sms,jednostavno nije mi nesto u toj aplikaciji kako treba,desavalo mi se da mi stigne sms,a da nemam uopste nikakvu zvucnu notifikaciju...tako da mislim da su problemi vezani za sms mozda zbog te aplikacije.
Sta mislite o cujnosti u slusalici dok pricate sa nekim..ja sam jako nezadovoljan sa tim,daleko bolju cujnost sam imao na drugim aparatima..??

Beli Mag
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Feb 2006. 12:59

Post od Beli Mag »

nigde ne nadjoh skype za ovaj model. ne postoji jos ili nesto drugo? guglao sam pa sam naisao na obe stvari.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Yuba, to je jedan od vecih problema na ovom fonu, ali ne zna se oce biti popravljeno to ovim novim update-om koji ce biti ovih dana.
Beli Mag, jos uvek ne mozes skype, posto je on pravljen za 2.1 + Android OS. Strpi se jos nekoliko dana pa ce doci i 2.1 za x10.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

И ево. Најзад је и ово почело.

http://blogs.sonyericsson.com/products/ ... -update-2/

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Ja sam sada odradio update, ali sam morao debrandovati na Nordic Combined posto nije jos dostupan za nase podrucje. Utisci malo kasnije kad se telefon odbaguje :D

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od hibiskus »

ajd moto javljaj da vidim ima li svrhe debrand ili da cekam:-). jesi li sa xda skinuo uputstvo za nordic? moze li da se vrati na custom european opet?

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Nemoj da cekas ni minut vise ! :D Sve je mnogo lepse i bolje odradjeno, pogotovo tastatura! Sa xda sam sve skinuo i odatle pratio uputstva. Za to vracanje ne znam. Jedino mi glupavo sto ne mogu izbaciti precicu za 3d galeriju.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

Изгледа да ускоро стиже и исправка за екран на XDA форум.

http://blog.gsmarena.com/turns-out-sony ... nt-use-it/

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

E baš mi je drago da je neko javno potvrdio da je ova priča za malu decu, ali s druge strane to je dobro uticalo na pad cene i veću potražnju nadalje.
Nokia Lumia 630

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od hibiskus »

jel moze neko da postavi country code ako jos uvek ima 1.6 a telefon nije sa mreze? I ja sam upgradeovo na 2.1 sa Nordic firmware-om, ali nisam zapisao koji je nas country code da predjem posle na nas 2.1. Pa ako bi neko bio ljubazan da kada je na lock screen pritisne:

menu back back menu back menu menu back i ode na software, i postavi onaj broj gde pise customised CE3. Hvala.

@motoman: jesi i ti flesovao na Nordic? Tamo na XDa pisu da tel brze radi sa world generic, mada ne kontam kakve ima veze

extra
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2010. 21:08

Post od extra »

Da li onda to znaci da xpera x10 moze da ima moultitouch samo nije softverski ubacen? Volim sony ericsson fonove(imao sam do galaxy s sve xperia x10 telefone, i sada bih menjao galaxy s za xperiu samo ako postoji neka potvrda da xperia podrzava moultitouch).

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

hibiskus, jesam , to jos nisam citao al bas cu sada da vidim... jesi mozda radio ono ciscenje telefona ? (imas isto temu na xda) kazu da dosta ubrzava fon.

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Yuba »

podrzava multi touch...samo cekamo ljude sa xda da nam pokazu ti mogucnost...da je aktiviraju
:lol:

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Najavili su da ce sledeci update biti u prvom kvartalu 2011. godine i da ce tada ubaciti Multi Touch ! :D I ovi sa xda su najavili da ce uskoro biti 2.2 custom rom. Ipak ima nade za ovaj telefon.

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od hibiskus »

pa realno ako ubace 2.2 i multitouch, s obzirom da konstantno ima manju cenu od desirea i galaxy s-a, bice good choice, ako ne i best buy :P

Casting
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Jul 2010. 12:15

Post od Casting »

Jel se sve izbrise iz tel posle update-a i sve aplikacije trebaju ponovo da se instaliraju?
Tel me je sam obavestio da je dostupan update, znaci pustili su svima.

Odgovori