srfaman, moras da brbas , ja koristim iGO na X10 odlicno radi. Yuba, garmin jeste lepsi, al je iGO neuporedivo bolji kada je u pitanju detaljnost mape srbije.
Ajde ako vam nije tesko, neka mi neko posalje na pm link ili makar uputstvo gde bih mogao da nadjem motonav, posto sam danas vazda guglao i nista nisam uspeo.
Da li se nekome desavalo da mu ne stizu poruke neko vreme i onda odjednom dodju jedna za drugom? Inace koristim onaj program Handcent SMS. Juce npr. sam sam sebi poslao poruku i tek onda su mi stigle sve poruke koje su mi slali tokom dana. Sada ne znam je do fona, programa ili mts-a ? Help
Ja sam izbacio handcet sms,jednostavno nije mi nesto u toj aplikaciji kako treba,desavalo mi se da mi stigne sms,a da nemam uopste nikakvu zvucnu notifikaciju...tako da mislim da su problemi vezani za sms mozda zbog te aplikacije.
Sta mislite o cujnosti u slusalici dok pricate sa nekim..ja sam jako nezadovoljan sa tim,daleko bolju cujnost sam imao na drugim aparatima..??
Yuba, to je jedan od vecih problema na ovom fonu, ali ne zna se oce biti popravljeno to ovim novim update-om koji ce biti ovih dana. Beli Mag, jos uvek ne mozes skype, posto je on pravljen za 2.1 + Android OS. Strpi se jos nekoliko dana pa ce doci i 2.1 za x10.
Ja sam sada odradio update, ali sam morao debrandovati na Nordic Combined posto nije jos dostupan za nase podrucje. Utisci malo kasnije kad se telefon odbaguje
Nemoj da cekas ni minut vise ! Sve je mnogo lepse i bolje odradjeno, pogotovo tastatura! Sa xda sam sve skinuo i odatle pratio uputstva. Za to vracanje ne znam. Jedino mi glupavo sto ne mogu izbaciti precicu za 3d galeriju.
jel moze neko da postavi country code ako jos uvek ima 1.6 a telefon nije sa mreze? I ja sam upgradeovo na 2.1 sa Nordic firmware-om, ali nisam zapisao koji je nas country code da predjem posle na nas 2.1. Pa ako bi neko bio ljubazan da kada je na lock screen pritisne:
menu back back menu back menu menu back i ode na software, i postavi onaj broj gde pise customised CE3. Hvala.
@motoman: jesi i ti flesovao na Nordic? Tamo na XDa pisu da tel brze radi sa world generic, mada ne kontam kakve ima veze
Da li onda to znaci da xpera x10 moze da ima moultitouch samo nije softverski ubacen? Volim sony ericsson fonove(imao sam do galaxy s sve xperia x10 telefone, i sada bih menjao galaxy s za xperiu samo ako postoji neka potvrda da xperia podrzava moultitouch).
hibiskus, jesam , to jos nisam citao al bas cu sada da vidim... jesi mozda radio ono ciscenje telefona ? (imas isto temu na xda) kazu da dosta ubrzava fon.
Najavili su da ce sledeci update biti u prvom kvartalu 2011. godine i da ce tada ubaciti Multi Touch ! I ovi sa xda su najavili da ce uskoro biti 2.2 custom rom. Ipak ima nade za ovaj telefon.
Jel se sve izbrise iz tel posle update-a i sve aplikacije trebaju ponovo da se instaliraju?
Tel me je sam obavestio da je dostupan update, znaci pustili su svima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.