Sony Xperia Z / ZL
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Re: Sony Xperia Z / ZL
znemanja, najavljena cena mu je bila od 650-700e kod nas je logicno da je skuplji nego bilo gde. Uglavnom ove godine su preterali sa cenama cak je i preporucena cena za htc one 600e :/
Tako je uvek kad se pojavi neki top model, nista novo
pasce za mesec-dva za oko 30-40% i to je to...

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
lesa0208, Da, znam, ali naši lokalni prodavci se mnogo ugrađuju u cenu, kada bi cena bila 650 evra, onda negde u maju bi već mogao da se pazari za oko 500-550 evra, ovako nisam siguran da li će tako biti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Kamencic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:32
- :: Nokia 5800
znemanja, Pa sad ima da se nadje i za 700, do maja bi trebalo da bude oko 500.....valjda.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
, ,
Poslednja izmena od Baraba u Pet, 08. Mar 2013. 12:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Baraba, kolega kako ja vidim ti si pogresio temu..
Jeste da ovde pise isto Z,ali nije bb.. 

- Kamencic
- Redovni učesnik
Sta mislite, kako ce se Z nositi sa octa-core procesorom galaxy S4?
Ipak mislim da ce Z biti mnogo bolji telefon.

Sprema Sony model koji ce biti konkurent S4.Octa core,teska glupost.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Kamencic
- Redovni učesnik
Pa jeste s obzirom da ni dual-core ne moze u potpunosti da se iskoristi ... 

Ne moze.Ja imam dual core pa ne vidim kako ga opterecujem toliko?Retko kad mi zakuca,i to kad ga bas urnisem da mu naguram ram do kraja.Komp mi je quad core pa ne iskoriscavam ni 30% mogucnosti,osim kad igram napucane igrice tipa BF3 itd.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Kamencic
- Redovni učesnik
Behemoth, Bas to, sve je stvar marketinga, da na papiru deluje duplo bolje od ostalih telefona, a u stvari kad uzmes u ruku oba ne mozes ni da primetis da je octa core... Ali ljudi se i dalje ''loze'' na to. Bolje da su preduzeli nesto u vezi dizajna.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ljudi nije to octa core, već procesor sa 4 jezgra i još 4 slabija koja obavljaju nezahtevne zadatke. Kao što je tegra 3 4+1. E sad meni i ovaj dualcore u Nexus-u radi odlično, tako da će se ta brzina najviše videti u testovima, a ne i u realnom radu, ali da će biti najbrži to sigurno hoće. Mada mislim to više ne treba da bude presudno pri izboru telefona, jer će i ostali vodeći modeli drugih proizvođača biti isto brzi u svakodnevnom radu.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Kamencic
- Redovni učesnik
Pa i ta 4 manja se racunaju
Od cega prave kuciste? Hoce imati dve kamere pozadi, odnosno 3D?

Od cega prave kuciste? Hoce imati dve kamere pozadi, odnosno 3D?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Realno, Galaxy Nexus vrti sve i dalje, ima odličnu podršku, nema veze što je dualcore. Nemaš iKe neki razlog za zamenu (osim ako te ne golica kamera, baterija ili displej). Sve što završavaš sa njim završavaćeš isto i sa skupljim.
- iKe
- Mobil manijak
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
pa i nije mnogo uz neki paket od 1500-2000 mesecno... tu je oko 450-500eur... ovako ce biti minimum 640eur... 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ovo me prijatno iznenadilo, u paketu Smart 700 ili Standard 325 plus 1GB iznosi 1890dinara, a telefon košta 420 evra.Pritom ova cena od 420 može i na rate, tako da zaista nije tako skupo.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Nisam ocekivao ovo od vipa mislio sam da ce da nagruvaju cene fazon uz Sigurica 1000 ma sta taj paket bio kapirao sam ga za jedno 75000. Nadam se nekoj realnoj ceni u oglasima
:D:D

- iKe
- Mobil manijak
Meni se prvo učinilo preskupo, ali kad sam malo bolje pogledao i nije tako skupo. Pogotovo što se pojavio maltene u isto vreme kao i u Evropi.
Navodno ga ima u Vrscu u jednoj prodavnici.Pitao sam ih da li imaju na stanju i moze li da se pogleda.Cekam odgovor pa ako je tako idem odmah da ga iscackam