Mene zivo zanima da li ovaj sto je ovo gore napisao siguran da koristi Z2...
Ja ima Z2 i sve normalno funkcionise, normalno fotografisem, na suncu se vidi fantasticno, osvetljenje mi stoji na automatskom...
Mozda je te tri fotografije pravio 4 stata... pa se pregrejao!
prosto mi je neverovatno sta sve ljudi pisu!
Svasta ljudi postavljaju... svasta su u stanju da urade da bi nekoga gazili!
Za koj poznati sajt ?
Mozda stvarno on ima problem, ali to ne znaci da svi imaju.
to ti je isto kao kad neko kupi mercedesa, pa mu se sam auto otkljuca... to ne znaci da su svi sa tiom greskom, ja znam za taj primer.
Žao mi je, ali je istina (srećom ne pogađa sve modele, pola pola, lutrija), ima i anketa na xda:
Sony Xperia z2's camera automatically shut down due to high temperature? http://forum.xda-developers.com/poll.ph ... &nocache=1
Nije mi jasno da su sa svojim top modelom napravili takav propust.Jbt neko da 500/600 evra za telefon i da ima takav problem,a jos ako je vecina takvih :@
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Salu na stranu ovo je nedopustivo!Nadajmo se da je samo prva serija telefona sa tim problemom,inace propade Soniju njihov flagship,a ja cu uzeti s5
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ja ostajem onda do daljnjeg na Z1,da kucnem u drvo sa njim nisam imao nikakvih problema.
Steta za ovako dobar telefon da ima ovakve mane.
Ne greje se samo uz 4k video, i uz forkanje.
Za 4K i ja sam tako mislio. Sad me vuče. Pogledaj slike iz 4K videa koje sam postavio. Zašto kupovati kameru ako je već imam u fonu?
Što se tiče Z2, možda je sw, možda hw. Ako je sw, možda ispeglaju nekim update (samo da to bude pre Z3).
Po ovom sto sam procitao, rekao bih da je problem hardverske prirode i da su u pitanju citave serije uredjaja. I oni iz fabrike su svesni problema pa preporucuju da se prave kraci snimci i da se koriste mem. kartice jer se pregrejava hardver.
Zamisli taj bedak da das tolike pare i da imas problem. Ne mozes ni da reklamiras jer su u fabrici svesni. Jedina opcija je zamena uredjaja, a to tesko da ce neko dobiti.
Azimuth napisao:Zamisli taj bedak da das tolike pare i da imas problem.
E u ovome je poenta.
Z1 serija ispala još i dobra. Jedino od čega Mali brat (Z1compact) boluje je prelivanja svjetlosti od blica ali vidim da se to najobičnijim markerom može srediti.
^ Ali kada kupis novi uredjaj, i to posebno ako je taj uredjaj najbolji sto neka kompanija trenutno nudi (a pritom je u pitanju jedna od vodecih svetskih kompanija), onda prosto ne sme biti tih nepravilnosti.
Sumanuti mi je da na telefonu, pa jos novom, saram markerom. Ne znam, ja to nikada ne bih uradio.
Razumem da je to nacin, ali takav telefon ne zelim. Ne zelim da dam nekoliko stotina eura i da moram da se razmisljam i snalazim kako bih uklonio nesto sto je fakat fabricki nedostatak ili greska u izradi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.