Dancsi, Nisam te blokirao nego taj msn mi nije primarni Taj msn koristim za forume... Drago mi je da si resio problem, ja sam obecao da cu ti dati ini ali ovih dana sam stalno u nekoj frci...
kovac, probaj da li uopste xs++, setool rade sa dcu65.Znam da davinci radi sa dcu65
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
pa dobio sam uz k770 pa reko mozda bolje nego onaj obicni ovaj ima one 'cilindricne' budze, ali je kratak ako ima 25cm. Probao sam i ja radi..Nego nesto da pitam jer moze na k770 oni isti drajveri i ikonice vidim da je ekran malo manji od k800 u pitanju je dobri stari CID 53
imam jedan problem koji ne znam kako da resim. Kada startujem bilo koju aplikaciju ili igricu ne cuje se zvuk.To mi se desava evo 2 dana. Sta da uradim da bih to popravio
nebo80bg, pa sve zavisi sta su tvoje potrebe,ako ti treba samo za slikice i poneki mp3 onda ti je 1gb sasvim dovoljno (mozda cak i 512mb),a ako hoces da ga koristis kao i mp3 onda ti ipak preporucujem karticu od 2gb...
A ako imas u njemu iole noviji sw nece nista kociti
Eto mene opet, malo me nervira sto ne mogu da promenim alarmni signal na kalendaru. da li i kako moze da se promeni zvono na kalendaru, odnosno da jace zvoni.. pa recimo kao alarm? Izvinjavam se ako je vec bilo pitanje...
pa ceprkao, ceprkao i nista.... nema kigde podesavanje barem ja ne umem da nadjem...ajde jel ima neko ko koristi kalendar i ko ga je razvalio pa da mi kaze... uvek dobijem neki idiotski pling-pling zvukic..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.