dorfeus959, Probaj jos neki put ako probas Preko KK klienta ja sam imao to cudno iskustvo da na mom k550 fora isto svetlela lampica za ic i ja normalno update EROM i posle toga nije hteo da radi i fora vratim se iz sql probam opet i gle cuda RadI
Jaooo... zaboravio sam da vam kazem da mi je tel EROM CID53, sorry.
Inace probao sam WotanClient, SEking, Xs++, SeToolLite, KK client i nista ne porzava CID53 .
A preko FAR manager-a ne znam tacno kako treba, a i cisto sumnjam da moze.
Izvinite jos jednom.
Imam isti problem: K550 (FW W610) CID 52 - samo blinka servisna ledovka. Probao sam EROM update preko KK, navodno je sve OK, al telefon i dalje mrtav. Sa "C" ne mogu da ga nakačim ni na šta. Sa "2+5" ga vide JDFlasher (ali prijavi grešku), KK (ali džaba) i SEToolLite. SEToolLite mi čak dozvoljava i da ga flešujem u BOOT ("2+5") modu (probao sam da pregazim MAIN - i dalje ništa).
Svaka ideja (osim nošenja u servis, to mi je već "sinulo" ) je dobrodošla
Da li neko zna kako da "ručno" ubacim EROM (u .BIN formatu) pomoću SEToolLite-a?
Izvinjavam se ako ovo pitanje postoji,da li moze fles tema na k800? citao sam neki toritual da flash teme mogu samo novi modeli k serije,pa me interesuje dali moj k800 spada u te modele koji primaju flash teme.
Izvinjavam se sto pisem recenicu za recenicom,imam problem ne znam sta je layout,skinuo sam neki meni i u njemu ima layout,ako neko moze da mi pojasni bio bih mu zahvalan .
ljudi pomagajte.... fleshovo sam k800i sa K800_R1KG001 itd... ubacio custom pack..sve odradilo extra... pre flesovanja izvadio sam sim i mem. karticu...baterija puna bila...
sve pise da se lepo odradilo... izvadim usb , izvadim bateriju na par sekundi... upalim fon...i pise sacekajte i ucitava...a bela svetlost non stop trepce na ekranu preko celog ekrana...i nista se ne desava.... nece da ucita nista znaci... btw CID52 je kod mene....nez sta da radim
EDIT:
e sad sam uspeo da flesh...i ne trepce vise..nego je sad prob..sto mi kaaze...kad stavim sim karticu..da ubacim ispravnu sim karticu ...ovo stvarno ne kontam vise...jel moze ko da mi pomogne???
EDIT:
znaci ladno sam s...o telefon...sad sam bio u servisu...kazu da sam ga zakljucao..mora da se dekodira i ponovo flesuje i to kosta 2500din
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim u kratkim vremenskim razmacima... Koristi opciju Izmeni...
ako si kupio telefon skinut s mreže, flešovanjem si ga opet vratio na tu mrežu...(ako si to radio preko seus-a)
bolje sam ga kući dekodiraj nego da plaćaš toliko u servisu
ma kad sam odneo u servis ispalo je da sam ga dobro flesovo...samo je trebao da se dekodira....to sam platio 1000din... btw fon je vodafon.... ali je kad sam ga kupio bio original menu!!
Milanokos ma nije moj fon nego fon moje devojke. to su joj sjebali u nekoj radnji fon. poskidao sam sve custome sa nekih foruma i ni jedan od njih se ne hvata. brain_damaged stvarno nemam pojma gde je kupljen, ali sam probao 061, 062 i 064 i ne radi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.