Sony Xperia Z3

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Sony Xperia Z3

Post od El Laki »

Naravno, ali loša strana je što se svaki naredni put unosi sve manje novina i samim tim smanjuje razlog za prelazak na noviji model. Ali opet kažem, da nemaju računicu ne bi to radili.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Upravo tako, bolje je to po nas zbog konkurencije i cena, a verujem da podrška neće manjkati, s obzirom da su to sve modeli vodećih svetskih kompanija. ;)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne znam kakva je podrška za xperie, ne pratim ih toliko. Rekao sam da Sony ne razmatram kao opciju za kupovinu sve dok ne povećaju displej (5.5"+),smanje okvir iznad i ispod displeja. Jer ovamo imamo telefon dimenzija skoro kao G Pro 2, a 5" i duplo deblje lajsne. Ok, nekom se to sviđa, meni ne, j volim maksimalnu pokrivenost displejom prednjeg dela. Ostatak telefona je zaista lepog dizajna, ali kažem, meni smeta mali displej za te dimenzije. Još kad se doda da nema kapacitativne tastere već softverske. Suviše plastike, malo displeja za moj ukus :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Pa da, to je tačno, softverski tasteri bi dosta značili, kapacitativni stvarno zauzmu dobar deo ekrana, taman toliko da nerviraju u nekim situacijama. :D Mada iskreno meni je svejedno ali do sada sam koristio samo softverske na Samsungu.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ja npr imam softverske na G Pro 2, zauzimaju deo displeja, ali zato imam 5.9" i okvir i lajsne jako jako tanke, tako da i dalje (opet kažem, meni lično) ima jako lep izgled

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Upravo tako, ali na kraju krajeva to se sve lako može otkloniti rutovanjem.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Najbolje rešenje je kao Oneplus što ima. Ubacili i kapacitativne i softverske tastere, pa ko šta voli..

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Одг: Sony Xperia Z3

Post od Baraba »

Joca-Samsung napisao:Pa i to ima svojih prednosti i mana. U razvijenijim zemljama sveta gde ljudi mogu da priušte sebi najbolje telefone na svakih 6 meseci, to njima neće predstavljati nikakav problem da ih menjaju u tako kratkom vremenskom periodu. Doduše i nama to donekle odgovara jer je konkurencija veća i cene drugih modela padaju.
Koje su to razvijene zemlje?

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Maj 2014. 10:01
:: SGH-3650

Post od coa89 »

Baraba pa kako koje su, uzmi samo Evropu. Pa sve severno, severo-zapadno od nase zemlje moze da se kaze da se solidno zivi i da mogu da se priuste fonovi kad god se pozeli. Konkretno imam familiju u Svajcarskoj i veruj mi oni sa 5s se gadjaju i sprdaju, na foru sta me briga kupicu drugi a ne zna da kaze da mi donese jedan ali to smo ti mi Srbi, samo da komsiji crkne krava u ovom slucaju familiji :D :D :D :D :D
Smederevski i tako to.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Baraba napisao: Koje su to razvijene zemlje?
Znaš i sam valjda.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Pa ne gađaju se svi bas sa najnovijim modelima telefona ovde bar u Nemačkoj.
Ne mogu svi da priušte to zadovoljstvo sebi...normalno zavisi ko koliko zarađuje i gde radi. Ovde jeste veća kupovna moć ali ima i ovde onih koji malo zarađuju i nije ni ovde bas da teče med i mleko svuda...
Mi smo fenomen u Srbiji....dosta njih ima koji da kažem zadnje pare daju na najnoviji model telefona samo da bi bio u posedu istog...nema tu merila nikakvog...
Huawei

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Tačno tako. Mislim da su na zapadu ljudi mnogo manje opterećeni telefonima i ne menjaju ih baš toliko često kao što mi mislimo.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

bata bogdan napisao:Pa ne gađaju se svi bas sa najnovijim modelima telefona ovde bar u Nemačkoj.
Ne mogu svi da priušte to zadovoljstvo sebi...normalno zavisi ko koliko zarađuje i gde radi. Ovde jeste veća kupovna moć ali ima i ovde onih koji malo zarađuju i nije ni ovde bas da teče med i mleko svuda...
Mi smo fenomen u Srbiji....dosta njih ima koji da kažem zadnje pare daju na najnoviji model telefona samo da bi bio u posedu istog...nema tu merila nikakvog...
U pravu si, tačno je i to. Ali upravo kao što kažeš ovde ljudi nažalost sve više kupuju telefone kao neki statusni simbol u društvu, malo je onih koji cene i koriste sav potencijal koji može upravo taj telefon da im donese. Pošto si pomenuo Nemačku, nažalost mi i oni ne možemo da se poredimo ni u kom slučaju, makar što se životnog standarda tiče. Naravno da ni u jednoj zemlji na svetu baš ne cvetaju ruže ali daleko od toga da je situacija kao kod nas.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Joca-Samsung napisao: Znaš i sam valjda.
Očito da ne znam, zato i pitam?
Niti vidim na netu neke informacije da neko menja uređaje na 6 mesci. Koliko sam pratio, preko menjaju kako im istekne ugovor.
Gde se bre gađaju sa 5s? Daj da idem da skupljam?
Šta sve pročitah, svašta.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Misliš da u Norveškoj nemaju za telefon na svakih 6 meseci, Švedskoj, Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Engleskoj...? Da ne nabrajam više i to samo Evropa, da uzmemo i svet, gde bi kraj bio. Odosmo u off, ali ne znam čemu tvoje pitanje kad vrlo dobro znaš kakva je situacija kod nas a kakva u ostatku sveta. Ponavljam, i u tim zemljama nisu svi bogati, daleko od toga, ima i siromašnih i onih normalnih naravno kao i svuda.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

A otkud tebi info da se toliko bas kupuje novi fon na svakih 6 mes?
Ja ovde koliko poznajem njih...svako menja većinom fon na isteku ugovora...
I čak sta vise ovde je jeftinije uzimati fon na ugovor nego kod nas...
Tako da nemoj bzvz nagađati ...
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Niko ne nagađa i niko ne kaže da oni to i rade, otkud ja znam da li menjaju telefon i kada, u kom periodu. Ja samo kažem da imaju tu mogućnost, jednostavno im se može.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Od svih zemalja koje si naveo, jedino nisam bio u Engleskoj. I ne videh da menjaju telefone na 6 meseci. Menjaju po isteku ugovora. I primetio sam da se dugo vežu za telefon, uglavnom zbog podataka, prebacivanja na drugi telefon... za mnoge je to komplikacija.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Potpuno slučajno i ni po kakvom redu sam naveo ove zemlje, i opet kažem da ne znam kako i šta rade tamo, samo da mogu sebi da priušte najnovije modele na svakih šest meseci, toliko, nadam se da shvatate o čemu pričam.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Joxy, imaju,ali ne daju. Zato i imaju .

Odgovori