K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Nece probao sam i kada je charging on i kada je off( iako ovo drugo nema logike al ajde). kada ga stavim u transfer mode onda hoce ali mi tada ugasi telefon sto mi ne odgovara.
Imam jos jedno pitanje.....da li moze K800 da se koristi kao gprs modem. Znaci imam megabajte na racunu privezem ga lepo sa laptopom i na netu sam?
Imam jos jedno pitanje.....da li moze K800 da se koristi kao gprs modem. Znaci imam megabajte na racunu privezem ga lepo sa laptopom i na netu sam?
pozdrav svima
Donedavno mi je USB radio iako nisam imao instaliran drajver........ međutim sad neće da radi kada priključim telefon pojavi se da je priključen da je novi hardver da nije instaliran ali jednostavno kartici ne mogu pristupiti.......
Da li neko ima drajver za USB neki provjeren da nije neki virus.......
ili neko rješenje za ovo............
Unaprijed hvala
Donedavno mi je USB radio iako nisam imao instaliran drajver........ međutim sad neće da radi kada priključim telefon pojavi se da je priključen da je novi hardver da nije instaliran ali jednostavno kartici ne mogu pristupiti.......
Da li neko ima drajver za USB neki provjeren da nije neki virus.......
ili neko rješenje za ovo............
Unaprijed hvala
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
ljudi juce sam bio na pena party, i telefon mi je bio sav mokar (naravno morao sam i da slikam
) e sad u pitanju je k800i, i nerade mi samo neke tipke, kako to da popravim??? p.s. ranije mi je upadio u alkohol, u vodu, ja mu izvadim bateriju stavim da se susi i do ujutru kao da nista nije bilo... al sad ta fora nepali, zato vas pitam sta da radim?
EDIT:

ovi dugmici mi nerade (gde sam obelezio crvenom farbom) a pojenta je sto mi je telefon zakljucan, tj ja sam stavio sifru na telefonu a sad nemogu da udjem u njega, makar da udjem da ljudi mogu da me zovu... a tipke cu popraviti ako mi vi pomognete a ako ne, servis...
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.

EDIT:

ovi dugmici mi nerade (gde sam obelezio crvenom farbom) a pojenta je sto mi je telefon zakljucan, tj ja sam stavio sifru na telefonu a sad nemogu da udjem u njega, makar da udjem da ljudi mogu da me zovu... a tipke cu popraviti ako mi vi pomognete a ako ne, servis...
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
nece ni to... probao sam da uradim update erom, al nece uopste da se konektuje na komp, i probao sam barem 20 puta zaredom al nece...
sta sad?
http://www.dodaj.rs/f/3f/Cs/2LmyaZ5Z/aaaaaaaaaa.jpg
Izmenio: IDzO
*Slika prelazi dozvoljene velicine*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

http://www.dodaj.rs/f/3f/Cs/2LmyaZ5Z/aaaaaaaaaa.jpg
Izmenio: IDzO
*Slika prelazi dozvoljene velicine*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Poslednja izmena od Slobodan_NS u Ned, 18. Jul 2010. 02:59, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Slobodan_NS
- Entuzijasta