slobodno posaljibajce napisao:...ako hoces poslacu ti pass na pp pa skidaj koliko ti volja,meni i onako sluzi samo za down...
Flashovanje Sony Ericsson telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ima naravno pomoci za to pozadinsko osvjetljenje na dzojstiku, samo treba da se ubaci light effects od k800i.
http://rapidshare.com/files/67818614/li ... 0.zip.html
http://rapidshare.com/files/67818614/li ... 0.zip.html
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 07. Nov 2007. 03:48
Isto to se desilo i bajce-tu
=> milance rečebajce napisao:kad on ni da se javi....erom malo zatajio(blica ic 6x)...e sad ne mogu da ga konektujem da flesujem erom...vec hocu ja da ga sredim
MilančeBGD napisao:Jedino sto mogu da ti preporucim je ovo:
skini http://www.kulankendi.com/index2.php?pStrona=download
-in KK Client please option "EROM Update" and
Login:kulan
Password:kulan
-now press "Flash"
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
- bajce
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05
bas tako.kulan kendi client.skini ga ,zakaci se na net,proveri nalog,cekiraj opciju erom update,na telefonu pritisni tastere 5 i 2,zakaci kabl i klikni na flash,za 5 sekundi je gotovo,raskaci telefon,izvadi i vrati bateriju,upali ga i uzivaj.hvala sensei,nisam imao pojma da moze,mada nisam ni trazio niti se raspitivao...
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024
evo, ovako...
hteo sam da ubacim lighteffects, ali:
komp uopste ne reaguje na telefon (pritisnem 'c' gurnem usb kabal i...nista)
da napomenem da sam vec fleshovao na k810sw i sklanjao logo operatera, tako da nisam totalni tutumrak
mozda je do drivera za usb, jer mi inace svaki put Windows prepoznaje telefon kao novi uredjaj i trazi da instaliram drivere.
calov i kevin k750 i k510 rade bez ikakvih problema
ja sam vec skinuo gore preporucene. pokrenuo gg-setup.exe kao sto je dato u uputstvu, ali nisam skontao kako da instaliram drivere iz foldera 4in1cable_driver. tamo nema niti jednog .exe fajla (osim za uninstall). i kad install wizardu pokazem put do tih foldera, on kaze da tamo nema niceg sto bi mu valjalo
elem...ukoliko sam pokazao elementarno nepoznavanje rada u modovanju telefona (ili cemu vec), molim da mi se ne uzima za zlo
hteo sam da ubacim lighteffects, ali:
komp uopste ne reaguje na telefon (pritisnem 'c' gurnem usb kabal i...nista)
da napomenem da sam vec fleshovao na k810sw i sklanjao logo operatera, tako da nisam totalni tutumrak

mozda je do drivera za usb, jer mi inace svaki put Windows prepoznaje telefon kao novi uredjaj i trazi da instaliram drivere.
calov i kevin k750 i k510 rade bez ikakvih problema
ja sam vec skinuo gore preporucene. pokrenuo gg-setup.exe kao sto je dato u uputstvu, ali nisam skontao kako da instaliram drivere iz foldera 4in1cable_driver. tamo nema niti jednog .exe fajla (osim za uninstall). i kad install wizardu pokazem put do tih foldera, on kaze da tamo nema niceg sto bi mu valjalo

elem...ukoliko sam pokazao elementarno nepoznavanje rada u modovanju telefona (ili cemu vec), molim da mi se ne uzima za zlo

Poslednja izmena od primus u Ned, 11. Nov 2007. 08:03, izmenjeno 1 put ukupno.
xe-xe
- bajce
- Neredovni učesnik
naravno da nece i da ga prepoznaje kao novi uredjaj.to je sad k810 i skini drajvere za njega i onda instaliraj krs onih urdjaja i usb flash device.drajvere imas na da vincijevom sajtu.pokazao si elementarno nepoznavanje rada u modovanju telefona i osnova windowsa,hehe
...sala mala 

-
- Slučajni prolaznik
Idalje sam ochajan.. ))XKillswitch napisao:Imam problem sa telefonom, u pitanju je k800i.
Pokushao sam da ga fleshujem, ali nije mi uspelo. Sada ne mogu da upalim telefon. Kada hotju da ga upalim treperi mi crvena lampica kod infrareda. Kada ga prikljuchim na komp i upalim XS++ ne moze da nadje telefon.
Jel ima neko ideju shta da radim ?
![]()
Jel moze mala pomotj ???
desnim klikom na .inf sam sve sredio
to mi ne bi palo na pamet ni za sto godina
al' cu svakako da odem na da vincijev sajt, da vidim sta tamo moze da pomogne...
sa' cu probam lighteffects, da vidim sta ce da se desi
desilo se da radi
mada u kamera modu ne svetle zadnja dva reda dugmica
ipak, 'fala, 'fala! veoma sam zadovoljan
to mi ne bi palo na pamet ni za sto godina

al' cu svakako da odem na da vincijev sajt, da vidim sta tamo moze da pomogne...
sa' cu probam lighteffects, da vidim sta ce da se desi

desilo se da radi

mada u kamera modu ne svetle zadnja dva reda dugmica
ipak, 'fala, 'fala! veoma sam zadovoljan

-
- Slučajni prolaznik
bajce
E prikachio sam ga ... Flashovao EROM,
KKClient mi ispishe:
Phone Connected...
Detected: DB2020 Series
Flash ID: 0x897E - Supported
EROM CID Detected: 52
Status:3
EROM Update Ok!
All Done! - Time:00:00:00
Skinem ga sa usb, izvadim bateriju, vratim je nazad, pokusham da upalim i o5 mi treptju lampice kod IR. 6x kao i ranije ... )))X
Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka!
E prikachio sam ga ... Flashovao EROM,
KKClient mi ispishe:
Phone Connected...
Detected: DB2020 Series
Flash ID: 0x897E - Supported
EROM CID Detected: 52
Status:3
EROM Update Ok!
All Done! - Time:00:00:00
Skinem ga sa usb, izvadim bateriju, vratim je nazad, pokusham da upalim i o5 mi treptju lampice kod IR. 6x kao i ranije ... )))X
Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- bajce
- Neredovni učesnik
probaj opet.eventualni problem...koliko se secam taj klijent ne radi sa svim verzijama eroma.ima ih 3 cini mi se.kod mene je prva,telefon je medju prvima koji je izasao.oznaka je cini mi se R3A016,tako nesto,a imaju i novije,mozda ne podrzava tu verziju kod tebe.sa ovom kod mene rad provereno.
Cao's
Fleshnuo sam K800i sa novijim firmwareom i zamenio na taj nacin O2 koji bio na njemu...
e sada... kada telefon ode su "sleep" (satic na ektanu) iz tog moda ne mogu da izadjem ako mrdnem joystic u bilo koju stranu... vec sa back... tasterom..
da li je to normalno... ili postoji neki trick... sobzirom da je na O2 to radilo i sa JOystickom =)
ideje?
Fleshnuo sam K800i sa novijim firmwareom i zamenio na taj nacin O2 koji bio na njemu...
e sada... kada telefon ode su "sleep" (satic na ektanu) iz tog moda ne mogu da izadjem ako mrdnem joystic u bilo koju stranu... vec sa back... tasterom..
da li je to normalno... ili postoji neki trick... sobzirom da je na O2 to radilo i sa JOystickom =)
ideje?