Sony Ericsson u 2008. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Mobile-review je prvi testirao novi P5i (Paris), odnosno naparvio kratki preview! 
Ceo preview mozete videti >>OVDE<<
Pravi test ce uslediti nesto kasnije!

Ceo preview mozete videti >>OVDE<<
Pravi test ce uslediti nesto kasnije!

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- McLaren F1
- Ex-Moderator
Evo i jedne slike napravljene sa G702!

Naravno, slikana je sa prototipom tako da ce slike izgledati jos bolje u kasnijim verzijama sw-a!
Milanche i naravno ostali koji se bavite malo aktivnije sa fotografijom, sta kazete na ovo?
I samo da podsetim da ovaj telefon nema AF, tako da...
PS: Veci deo EXIF-a je obrisan, mozete pretpostaviti i zasto, naravno ne od strane mene!

Naravno, slikana je sa prototipom tako da ce slike izgledati jos bolje u kasnijim verzijama sw-a!

Milanche i naravno ostali koji se bavite malo aktivnije sa fotografijom, sta kazete na ovo?

I samo da podsetim da ovaj telefon nema AF, tako da...
PS: Veci deo EXIF-a je obrisan, mozete pretpostaviti i zasto, naravno ne od strane mene!

Cekao sam Paris pola godine i na kraju dobio 208mhz procesor, QVGA ekran i osrednji dizajn... Ova nova strategija SEa je uzasna, od proizvodjaca koji je radio revolucionarne telefone su se sveli na nekog ko kopira svoje telefone od pre dve godine i nema ni jedan stvarno high-end telefon u ponudi.
X1 je dobar, nevidjeno dobar ekran, ali ga ne radi SE nego HTC, ima uzasnih problema sa stabilnoscu, izlazi tek u septembru (najranije) i HTC Touch Pro ce da obrise patos sa njim.
Neka neko obavesti SE da ekran od 1.8 inca i katastrofalna A200 platforma nisu dobri ni za najosnovnije korisnike i da UIQu treba HITNI redizajn, promena svega, sta ne... E da, 208mhz i uzasno losi QVGA ekrani odavno nisu standard za smarthphoneove...
I neka mi se javi ko god je smislio one dugmice ispod Parisovog ekrana da ga utucem sa njim po glavi.

X1 je dobar, nevidjeno dobar ekran, ali ga ne radi SE nego HTC, ima uzasnih problema sa stabilnoscu, izlazi tek u septembru (najranije) i HTC Touch Pro ce da obrise patos sa njim.
Neka neko obavesti SE da ekran od 1.8 inca i katastrofalna A200 platforma nisu dobri ni za najosnovnije korisnike i da UIQu treba HITNI redizajn, promena svega, sta ne... E da, 208mhz i uzasno losi QVGA ekrani odavno nisu standard za smarthphoneove...

I neka mi se javi ko god je smislio one dugmice ispod Parisovog ekrana da ga utucem sa njim po glavi.

You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Neproverena pricica koja kruzi blogovima i forumima - suska se da SE hoce da kupi HTC...nisam siguran da je SE trenutno dovoljno snazan za to (mozda bi Nokia ili Samsung pre bili) ukoliko nemaju nekih neprijavljenih prihoda ili HTC ima nekih nama nepoznatih problema (mada,pominju se i neke tuzbe...) ali ako je u to umesan i njihov "tata" (Sony) i njegova lova onda prica dobija na realnosti.
Napominjem,to je samo prica,zasad i jedni i drugi sve negiraju iako scenario ima logike-SE dobija segment vrhunskih,high end poslovnih telefona gde zapravo nema konkurenciju i zadrzava srednju i nizu klasu gde su trenutno (bar finansijski) veoma dobri usput razvijajuci G (UIQ)seriju kao konkurenta S60 platformi za one koji vole TS.Nokia bi time bila prisiljena ili da ulozi ogromna sredsta u razvoj novih uredjaja ili da se posveti unapredjenu S60 kao nekoj vrsti multimedijalnih uredjaja sto opet ogranicava ciljnu grupu kupaca.I jedno i drugo dovodi do manje ili vece promene raspodele snaga.
Napominjem,to je samo prica,zasad i jedni i drugi sve negiraju iako scenario ima logike-SE dobija segment vrhunskih,high end poslovnih telefona gde zapravo nema konkurenciju i zadrzava srednju i nizu klasu gde su trenutno (bar finansijski) veoma dobri usput razvijajuci G (UIQ)seriju kao konkurenta S60 platformi za one koji vole TS.Nokia bi time bila prisiljena ili da ulozi ogromna sredsta u razvoj novih uredjaja ili da se posveti unapredjenu S60 kao nekoj vrsti multimedijalnih uredjaja sto opet ogranicava ciljnu grupu kupaca.I jedno i drugo dovodi do manje ili vece promene raspodele snaga.
8 megapixel Sony Ericsson C905 Cyber-shot leaked: http://www.gsmarena.com/8_megapixel_son ... ws-523.php

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- McLaren F1
- Ex-Moderator
steffa54, q440i (Aka Shiho) je samo code name, zvace se c905i, tako bi barem trebalo!
kapoerista90, lepo je receno da ce izaci pocetkom Q4 ove godine, znaci oktobar-novembar!
Telefon stvarno extra izgleda, a i funkcije su mu fenomenlne!
Jedva cekam da stigne kod nas (najverovatnije u oktobru)!
Ne znam da li ste primetili da ce imati VGA recording sa novim poboljsanim photo light-om!

kapoerista90, lepo je receno da ce izaci pocetkom Q4 ove godine, znaci oktobar-novembar!

Telefon stvarno extra izgleda, a i funkcije su mu fenomenlne!

Jedva cekam da stigne kod nas (najverovatnije u oktobru)!
Ne znam da li ste primetili da ce imati VGA recording sa novim poboljsanim photo light-om!

Ovo je zverka!
8mpx, bas me interesuje kakav je kvalitet slika!
Ne smem ni zamisliti kolika ce mu biti cena kad se pojavi kod nas!
8mpx, bas me interesuje kakav je kvalitet slika!
Ne smem ni zamisliti kolika ce mu biti cena kad se pojavi kod nas!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
IDzO, bice poprilicno skup s obizrom na to da u inostranstvu ocekuju cenu od oko around £400 SIM free!
Btw tih 8Mpx ne mora nista da znaci s obzirom na to da je senzor -cmos 1/2,8"",sto je jako malo za 8Mpx, al videcemo!

Meni se jako svidja i ozbiljno cu razmisliti da ga kupim krajem godine, jedino ako ne nadjem nesto interesantnije u medjuvremenu!

Btw tih 8Mpx ne mora nista da znaci s obzirom na to da je senzor -cmos 1/2,8"",sto je jako malo za 8Mpx, al videcemo!

Meni se jako svidja i ozbiljno cu razmisliti da ga kupim krajem godine, jedino ako ne nadjem nesto interesantnije u medjuvremenu!

Update: Evo nekoliko slika napravljenih sa c905i: http://www.gsmarena.com/8_megapixel_son ... ws-523.php