Sony Ericsson u 2009. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
dimi89, ne slazem se sa tobom u vezi Android platforme samo iz 2 razloga: mnogo je manje zastupljena, i mnogo je manje softvera za nju, a drugo, WM je daleko laksi za snalazenje. Mislim da ako se Idou dobro pokaze, da tek onda SE treba da pocne da razmislja o nekom nasledniku na Androidu.
Inache Android je sjajna platforma ali za zaljubljenike. Nije za prosecnog korisnika. A nijedna kompanija nece da napravi par stotina uredjaja da bi zadovoljila zaljubljenike. E, o tome se radi.
Inache Android je sjajna platforma ali za zaljubljenike. Nije za prosecnog korisnika. A nijedna kompanija nece da napravi par stotina uredjaja da bi zadovoljila zaljubljenike. E, o tome se radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Miodrage SE je vec izbacio 1 model koji treba da pokrije ljubitelje WM OS-a a to je Xperia...Zato sam reko da je android bolje resenje jer moras da priznas svakako je bolji od SE-ovog standardnog OS-a.Sto se tice zastupljenosti Android aplikacija tu si svakako upravu ali i dalje je kao sto rekoh bolje nego fabricki OS a i sam meni i ostale stvarcice koje su vec standardno ubacene u Android platformu su po meni lepse odradjene i bolje nego fabricki softwer pa tokom vremena kad pocnu masovnije da izlaze Android aplikacije ( a hoce 99%) onda ce vlasnici Idou-a ako zele da ih ubace ili ne . 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Sony Ericsson Yari, mada ovo i nije glasina, pa ce verovatno biti otvorena posebna tema ali evo za prvu ruku...

Exp. release 2009, Q4
Camera: 5 MP, autofocus, LED flash, Geo-tagging, face detection, image stabilizer
Video: QVGA@30fps, video light
Display: TFT, 256K colors, Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
Accelerometer sensor
Battery: Li-Po 1000 mAh
Stand-by Up to 450 h (2G) / Up to 450 h (3G)
Talk time Up to 10 h (2G) / Up to 4 h 30 min (3G)
Ali najzanimljivije je 4.0 Walkman Player
http://www.youtube.com/watch?v=Twiw87f6sJo
i igranje igrica i sl bez dodira telefona
http://www.youtube.com/watch?v=Es6qA-3w ... r_embedded

Exp. release 2009, Q4
Camera: 5 MP, autofocus, LED flash, Geo-tagging, face detection, image stabilizer
Video: QVGA@30fps, video light
Display: TFT, 256K colors, Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
Accelerometer sensor
Battery: Li-Po 1000 mAh
Stand-by Up to 450 h (2G) / Up to 450 h (3G)
Talk time Up to 10 h (2G) / Up to 4 h 30 min (3G)
Ali najzanimljivije je 4.0 Walkman Player
http://www.youtube.com/watch?v=Twiw87f6sJo
i igranje igrica i sl bez dodira telefona
http://www.youtube.com/watch?v=Es6qA-3w ... r_embedded
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Procurela je još jedna fotografija nove Xperie (navodno X2), ovoga puta u beloj boji!

Na ovoj slici se dosta bolje vidi sam dizajn telefona, kao i qwerty tastatura koja se ipak razlikuje od svog prethodnika (X1)!
Spekuliše se da ce nova Xperia imati 8Mpx kameru, veliki 3.2" (ili možda čak i 3.5") TS display, i još raznorazne pogodnosti uključujući i funkcije starije "sestre" X1!
Meni izgleda kao WM 6.5 umesto 6.1 koji poseduje X1!
E sad, da li je sve ovo istina, trebali bi da saznamo u skorije vreme!

Na ovoj slici se dosta bolje vidi sam dizajn telefona, kao i qwerty tastatura koja se ipak razlikuje od svog prethodnika (X1)!

Spekuliše se da ce nova Xperia imati 8Mpx kameru, veliki 3.2" (ili možda čak i 3.5") TS display, i još raznorazne pogodnosti uključujući i funkcije starije "sestre" X1!

Meni izgleda kao WM 6.5 umesto 6.1 koji poseduje X1!
E sad, da li je sve ovo istina, trebali bi da saznamo u skorije vreme!

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Sony Chooses Foxconn and Asus To Manufacture Xperia X2
The much awaited successor to Sony Ericsson’s stylish smartphone Xperia X1, which is tentatively being referred to as Xperia X2, is expected to hit the floor sometime in late 2009, but it won’t be manufactured by HTC, according to sources.
Rumours suggested that some of the relatively smaller names in the industry are among the favourites to acquire the contract for the new handset.
Sources further reported that Sony Ericsson is in final talks with three companies, including FIH (Foxconn International Holdings) and Pegatron, a manufacturing arm of Asus for manufacturing the new handset.
The deal with any one of the three prospective partners is expected to be closed by the end of the first quarter of 2009, with the Windows-mobile powered handset is said to be launched by the end of 2009, the sources added.
However, the reports asserted that HTC won’t be considered for the handset project this time, due to some undisclosed reasons.
Incidentally, Sony reportedly has had some quality issues with the device that ultimately resulted into the switch from HTC to other manufacturers, the sources quoted.
IZVOR: http://www.itproportal.com/portal/news/ ... xperia-x2/
The much awaited successor to Sony Ericsson’s stylish smartphone Xperia X1, which is tentatively being referred to as Xperia X2, is expected to hit the floor sometime in late 2009, but it won’t be manufactured by HTC, according to sources.
Rumours suggested that some of the relatively smaller names in the industry are among the favourites to acquire the contract for the new handset.
Sources further reported that Sony Ericsson is in final talks with three companies, including FIH (Foxconn International Holdings) and Pegatron, a manufacturing arm of Asus for manufacturing the new handset.
The deal with any one of the three prospective partners is expected to be closed by the end of the first quarter of 2009, with the Windows-mobile powered handset is said to be launched by the end of 2009, the sources added.
However, the reports asserted that HTC won’t be considered for the handset project this time, due to some undisclosed reasons.
Incidentally, Sony reportedly has had some quality issues with the device that ultimately resulted into the switch from HTC to other manufacturers, the sources quoted.
IZVOR: http://www.itproportal.com/portal/news/ ... xperia-x2/
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Teko mi je da poverujem da HTC nije odradio nesto kako treba na Xperii..koliko vidim niko se ne zali..A i koliko para toliko i muzike...Iskreno mislim da su preracunali da im se vise isplati(mada mozda i zbog marketinga) da daju nekoj drugoj firmi da pravi Xperiu.Mada jos vise mi je cudno da je sam SonyEricsson ne pravi... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Uh, ovaj Rachael izgeda opasno, samo mi liči na fake, dok je ovaj Kiki skroz bezveze, ali malo razbija monotoniju.
Btw. evo live slika Twiggy-ja, naslednika W350i: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=42159.
Izgleda vrlo zanimljivo!

Btw. evo live slika Twiggy-ja, naslednika W350i: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=42159.
Izgleda vrlo zanimljivo!

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... s-1017.php
veoma zanimljiv aparat i dokaz da sve prethodne slike nisu bile fake...

veoma zanimljiv aparat i dokaz da sve prethodne slike nisu bile fake...

- McLaren F1
- Ex-Moderator
A evo i prvih "naznaka" kako ce izgledati i 3D interface (Android) u SE Reachael, a to možete videti >>OVDE<<