Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Posto razmisljam o uzimanju w810i,pa sam malo googlao i naleteo na neke video snimke sa novim flash temama,pa sam se zapitao da li ima negde da se skinu i uspeo sam da nadjem,ubacuju se tim putem kao sto ste vi ubacili te,mogao bi neko da proba da ubaci pa da javi utiske
Bas me zanima,ovako izgledaju totalno cool
evo slika tih tema ima ih 7
ove teme,sa phoneXS programom mozete skinuti na http://www.uploading.com/files/F5PHC18T ... 5.rar.html --Na ovom linku je okaceno sve znaci 7 tema i phoneXS program
da ne bi bilo da sam "ukrao",ovo sam samo vama preneo,a ovo sve je napravio Hell-Gate,kome bude trebao link od cele teme gde je objasnjeno kako se ubacuje i neki komentari neka mi se obrati na pp

evo slika tih tema ima ih 7

ove teme,sa phoneXS programom mozete skinuti na http://www.uploading.com/files/F5PHC18T ... 5.rar.html --Na ovom linku je okaceno sve znaci 7 tema i phoneXS program
da ne bi bilo da sam "ukrao",ovo sam samo vama preneo,a ovo sve je napravio Hell-Gate,kome bude trebao link od cele teme gde je objasnjeno kako se ubacuje i neki komentari neka mi se obrati na pp

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
nisu sve nove.. neke sam vidjao sem ove trece bele i ove u sredini sa nabacanim ikonicama
recimo ova druga po redu je clubPuls i meni je dosla na w550 (ako se ne varam pa ima slicna) i imas dve iste, prva i zadnja
..al mi se svidja ova dole orentacija sto pise br 6 kod prve i trece teme..
.. sad ih mogu samo ovako gledat
recimo ova druga po redu je clubPuls i meni je dosla na w550 (ako se ne varam pa ima slicna) i imas dve iste, prva i zadnja

.. sad ih mogu samo ovako gledat

i posle duzeg vremena skupio sam hrabrosti i vremena da i ja oprobam moj w810 sa tim phoneXS i novim swf fajlovima.Ali loso!Nisam uspe ukljucio sam ga negde oko 12 i radio je ok nekih 45 min ali posle je stao na nesto kao "waiting for EaTbs" ili nesto slicno i nece dalje ja se probudim oko 7 ono i dalje tamo nije ni mrdnuo.Resim ja da ga stopiram ali kaze bolje nemoj moze ozbiljno ugroziti tvoj telefon.Ali sta da mi vecno stoji tu kad se nista ne desava ja ugasim program i iscupam fon.Fala bogu za sada ne primecujem nikakve mane,ali nem nigde swf fajlova na fonu.Pratio sam upustva i instalirao one fles drajvere ali ne znam sto nece probao bih opet popodne ali plasim se da ne zeznem fon,sta cu onda.
Da li neko zna da nisam nesto propustio?
i jos nesto skinuo sam one teme sto je milan91 postavio.Ima li veze sto w850 i w810 nemaju istu rezoluciju a tamo stoji jedan swf od w850?Mislim da to nece bas ici.
Da li neko zna da nisam nesto propustio?
i jos nesto skinuo sam one teme sto je milan91 postavio.Ima li veze sto w850 i w810 nemaju istu rezoluciju a tamo stoji jedan swf od w850?Mislim da to nece bas ici.
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
new new 22 flash menija,okaceno na sendspace,link http://www.sendspace.com/file/j76bb5 slike nemam.Probacu da napravim 
edit: evo uz dosta muke(malo bagovao komp,samo 256MB ram-a) uradio sam screenshot-eve tema,nisam ih bas lepo poslagao ali bar da vidite koje imaju

edit: evo uz dosta muke(malo bagovao komp,samo 256MB ram-a) uradio sam screenshot-eve tema,nisam ih bas lepo poslagao ali bar da vidite koje imaju

dmihalj, ok si sve radio samo je trebalo da izbacis karticu i ne mozes preko ove verzije programa koju je postavio milan91.... Ja sam rekao da su napravili novu verziju programa u kojoj je resen taj problem wait for EaTEsB.... takav problem sam i ja imao i resio ga novom verzijom, samo ove teme copyraj u files_to_upload u novoj verziji programa.
@milan91: cool teme, pola su default sony ericssonove a ostale su odlicne, evo idem da ih saljem

Samo: Da li imas originalne teme uz ove .swf fajlove da nebi pravio od drugih tema posto nece izgledati bas najbolje...
@milan91: cool teme, pola su default sony ericssonove a ostale su odlicne, evo idem da ih saljem

Samo: Da li imas originalne teme uz ove .swf fajlove da nebi pravio od drugih tema posto nece izgledati bas najbolje...
5800 XM
- MilančeBGD
- Expert
n3mke@, ja sam mislio da je nova verzija XS programa uz one gore teme
znam da su pola default teme,ali su cool.E sad pitas me da li imam tamo na forumu nije nigde postavljeno,ali ja sam naleteo na nesto ovako:
To use the icons of avenue and backstreet with your favorite theme:
-open the theme your favorite theme with winrar,you will extract then the xml file to a folder.
-open the xml file with a xml editor like xmlwriter 2 and add just after the line telling that Sony_Ericsson_theme version="4.1" this line: <Desktop_style Type="File" Source="avenue.swf"/> for the avenue icons and backstreet.swf for the backstreet icons.
-save xml
-repack using a tar compiler with of course all the pics used for the theme(you should extract them from the original favorite theme in step 1)
-rename to .thm
voila!
tested and working
znaci sad uzmes neku ovu temu i samo u njoj izgleda treba staviti umesto avenue.swf u xml fajlu neki drugi nazi,tj.naziv flash teme i onda se dobija taj meni.Au sad vidim da si rekao da ne bi pravio znaci znas za ovu foru
jbg nema original tema uz ovo.

To use the icons of avenue and backstreet with your favorite theme:
-open the theme your favorite theme with winrar,you will extract then the xml file to a folder.
-open the xml file with a xml editor like xmlwriter 2 and add just after the line telling that Sony_Ericsson_theme version="4.1" this line: <Desktop_style Type="File" Source="avenue.swf"/> for the avenue icons and backstreet.swf for the backstreet icons.
-save xml
-repack using a tar compiler with of course all the pics used for the theme(you should extract them from the original favorite theme in step 1)
-rename to .thm
voila!
tested and working
znaci sad uzmes neku ovu temu i samo u njoj izgleda treba staviti umesto avenue.swf u xml fajlu neki drugi nazi,tj.naziv flash teme i onda se dobija taj meni.Au sad vidim da si rekao da ne bi pravio znaci znas za ovu foru

Pa ja imam Phone-XS V2.10 Alpha3 sa onim usb drajverima sto si mi ti(n3mke@) dao, probacu samo jos da izvadim kartice nadam se da ce to biti resenje.Nadam se da i ti imas tu verziju, posto imamo(ti vise ne
) isti problem da li se secas da nisi jos nesto podesava , cackao ... pa ga slucajno tako osposobio.pozdrav

dmihalj samo obrati paznju, telefon mora da bude napunjen do kraja, znaci cim ga skines sa punjaca..
Jaoj izgleda da je i mene pocelo da zeza prvi put sam cekao za 3 fajla 1,5 sati a sad sam cekao za 13-14 fajlova 8,5 sati i nisam zavrsio. A danas sam ceko 3 sata za jedan fajl i doslo do kraja i prekinulo se....
Bas mi zao sto nece suoer su fajlovi pogotovo mi se svidja walkmanbeam
Jaoj izgleda da je i mene pocelo da zeza prvi put sam cekao za 3 fajla 1,5 sati a sad sam cekao za 13-14 fajlova 8,5 sati i nisam zavrsio. A danas sam ceko 3 sata za jedan fajl i doslo do kraja i prekinulo se....
Bas mi zao sto nece suoer su fajlovi pogotovo mi se svidja walkmanbeam
5800 XM