ej ljudi odnesem ti ja k800 u servis i poznanik mi cas posla ubaci najnoviju verziju softvera,kad sledecih par dana kad god me neko pozove ja sam nedostupan,a telefon mi nije ugasen sta bi to moglo da bude jao srbijo majko
negdje na forumu sam procitao da za provjeravanje IMEI broja, treba kucati #06#.
e pa meni se javlja problem , zapravo pise "uknown application".
inace fon sam kupio od druga , koji je zagubio garantni list, tako da ni tamo nemogu vidjet ovaj broj.
moze li mi ko rec, postoji li jos neki nacin da dodjem do tog broja.
hvala
ja nisam dobio memorisku karticu jer mi je donet telefon iz nemacke pa kao nije islo,al mi ne smeta ionako sam kupio novu.Razmisljam da uzmem 2gb ili 4 gb
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Bull terrer,nisam sigurna al mislim kada smanjis zvono odnosno kada smanjis glasnocu zvona da se smanji i glasnoca poruke,nisam sigurna ali vrijedi pokusati...
jel moze neko da mi kaze koja je trenutno najnovija verzija softvera koja postoji i da li je neko vec ima ko moze da mi kaze jeli pouzdana hvala unapred
Nov sam na ovom forumu, i imam par pitanja:
1. Meni u radiju ne postoji opcija Identify music (TrackID). Da li update softvera moze da resi problem?
2. Kako se proverava verzija softvera?
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
imam 2 pitanja za eksperte: 1. prebacio sam sa pc majlom fajl sa oznakom pps datoteka. nemogu da otvorim na mom k750. daje plavi kvadratic. 2. skinuo sam jbenchmark test na kom, pored ostalog, izašlo da imam 65000 boja. ko to onda laze, test ili se
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.