Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ako nekog zanima poreklo one 22 teme koje je Milan prikazao:
1. RED:
1. Active (W710)
2. To isto samo promenjena boja pozadine
3. ?
4. ?
5. Breakbeat (W550)
6. ?
2. RED:
1. Equalizer (W810)
2. Emerge (W810)
3. Female Line (W710)
4. Clubpulse (W550)
5. Female Line (W850)
6. Fone (W300???)
3. RED:
1. Grouped (W850)
2. Lava (W710)
3. ?
4. ?
5. Orange Bubbles (W850)
6. ?
4. RED:
1. Orbit (W810)
2. ?
3. ?
4. Techno (W800, prvobitna verzija softvera)
1. RED:
1. Active (W710)
2. To isto samo promenjena boja pozadine
3. ?
4. ?
5. Breakbeat (W550)
6. ?
2. RED:
1. Equalizer (W810)
2. Emerge (W810)
3. Female Line (W710)
4. Clubpulse (W550)
5. Female Line (W850)
6. Fone (W300???)
3. RED:
1. Grouped (W850)
2. Lava (W710)
3. ?
4. ?
5. Orange Bubbles (W850)
6. ?
4. RED:
1. Orbit (W810)
2. ?
3. ?
4. Techno (W800, prvobitna verzija softvera)
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
Da oživim temu posle pola godine
Upravo sam flešovao telefon (ubacio sw od W800 R1L002) u nadi da ću najzad uspeti da pokrenem FLASH teme. U FS/tpa/preset/system/desktop/flash se nalaze dva fajla: Techno.swf i Eq.swf. Tema Techno.thm je preinstalisana na telefonu, ali ne radi (tj, ponaša se kao obična animirana tema). Probao sam da prebacim sve THM i SWF fajlove koje sam imao i NIŠTA NE RADI.
Jedino mogu SWF fajlove da gledam kao slike ili da ih stavim kao wallpaper/screensaver (to druge verzije ne podržavaju!!!).
E sad, jel neko na nekoj verziji softvera W800 stvarno uspeo da potera FLASH teme, ili svi samo nagađamo da je to kao moglo na nekim starim verzijama sw?

Upravo sam flešovao telefon (ubacio sw od W800 R1L002) u nadi da ću najzad uspeti da pokrenem FLASH teme. U FS/tpa/preset/system/desktop/flash se nalaze dva fajla: Techno.swf i Eq.swf. Tema Techno.thm je preinstalisana na telefonu, ali ne radi (tj, ponaša se kao obična animirana tema). Probao sam da prebacim sve THM i SWF fajlove koje sam imao i NIŠTA NE RADI.

Jedino mogu SWF fajlove da gledam kao slike ili da ih stavim kao wallpaper/screensaver (to druge verzije ne podržavaju!!!).
E sad, jel neko na nekoj verziji softvera W800 stvarno uspeo da potera FLASH teme, ili svi samo nagađamo da je to kao moglo na nekim starim verzijama sw?

Meni je ova brutalna

Evo saj na ruskom, i neznam kako da skinem.
http://se.sgh.ru/files/cat20_1-dateD.html

Evo saj na ruskom, i neznam kako da skinem.
http://se.sgh.ru/files/cat20_1-dateD.html
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Cekaj jel se ti pravis da si glup ili sta
Ama jel vidis da je covek lepo probao nema od flash thema nishta, plus ima CID36.Ne mozes da ubacis flash themu u neki telefon ako ne podrzava flash theme...
Kupi w810i pa uzivaj u carima flash thema...

Kupi w810i pa uzivaj u carima flash thema...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
SE, hajde pročitaj svih 9 strana OVE teme. Makar letimično! Gde si ti bre bio dok smo Napalm Death, n3mke@, dmihalj i ja (i još neki članovi foruma) provaljivali i provalili neke stvari. I sad ti meni pričaš o FAR manageru. I o tome kako i gde se ubacuju FLASH teme
Ako znaš da radiš sa FAR managerom, onda verovatno znaš i kako da flešuješ telefon pomoću FAR managera.
Pročitaj još jednom moj prethodni post u ovoj temi.
SVI VIDEO SNIMCI NAVODNIH W800 SA FLASH TEMAMA SU LAŽNJACI!!!
A onda pogledaj šta o tome kažu OVDE.
Ne želim da budem neprijatan, ali nemoj misliti da smo svi mi ovde budale i da smo samo tebe čekali da nam otvoriš oči.
Provali da li ti je telefon CID36 ili CID49 pa ću ti dati dalje informacije o tome šta i gde da skineš za flešovanje telefona.

Ako znaš da radiš sa FAR managerom, onda verovatno znaš i kako da flešuješ telefon pomoću FAR managera.
Pročitaj još jednom moj prethodni post u ovoj temi.
SVI VIDEO SNIMCI NAVODNIH W800 SA FLASH TEMAMA SU LAŽNJACI!!!
A onda pogledaj šta o tome kažu OVDE.
Ne želim da budem neprijatan, ali nemoj misliti da smo svi mi ovde budale i da smo samo tebe čekali da nam otvoriš oči.
Provali da li ti je telefon CID36 ili CID49 pa ću ti dati dalje informacije o tome šta i gde da skineš za flešovanje telefona.
- MilančeBGD
- Expert
Au hvala Bogu sto ima nekog ko ima isto misljenje kao ja
Hteo sam i ja da okacim ovaj link da SE vidi ali on i dalje drzi svoju teoriju da se mogu ubaciti flash theme, i pokazuje mi video i slike animiranih menija

Hteo sam i ja da okacim ovaj link da SE vidi ali on i dalje drzi svoju teoriju da se mogu ubaciti flash theme, i pokazuje mi video i slike animiranih menija

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
SE, super, pošto je CID36, onda to ide puno lakše nego kod CID49.
Prva stvar: drajveri i povezivanje telefona sa PC-em preko USB kabla. Ako si već radio sa FAR managerom - pretpostavljam da si sa ovim familijaran. Ako nisi - pitaj.
Druga stvar: potreban softver: FAR manager, SEFP, GFlash. Sve ćeš lako naći na SE-NSE forumu.
Treća stvar: Firmware i Customization packs fajlovi. Naći ćeš ih na linku koji sam ti već dao u nekoj temi (ranije se to sve skidalo sa TopSony, ali su sad uveli neka glupa ograničenja). Flešovanje se generalno sastoji od 3 faze:
-Flešovanje MAIN sekcije (za to ti treba MAIN firmware file, npr. W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA.rar)
-Flešovanje FS sekcije (za to ti treba FS firmware file, npr. W800_R1BC002_FS_EMEA2.rar)
-Finalizacije telefona (za to ti treba CustomizationPack, npr. W800i_CDA102430_2_EMEA_2.zip)
Vodi računa da fajlovi budu međusobno kompatibilni u pogledu verzije i regiona (kao što se u navedenim primerima vidi, MAIN je za EU i EMEA, nikako ne za APAC ili AMERICA, FS je za EMEA_2 - znači sa srpsim jezikom i srpsko-hrvatskim T9, CustPack je za EMEA_2, sa odgovarajućim CDA brojem).
Uveri se, kada završiš sa skidanjem svega ovoga, da su zip/rar arhive korektne (dešavalo mi se da ne mogu da ih raspakujem!).
Kad sve to pripremiš, ostavi mi eMail na PM pa ću ti poslati tutorial.
Prva stvar: drajveri i povezivanje telefona sa PC-em preko USB kabla. Ako si već radio sa FAR managerom - pretpostavljam da si sa ovim familijaran. Ako nisi - pitaj.
Druga stvar: potreban softver: FAR manager, SEFP, GFlash. Sve ćeš lako naći na SE-NSE forumu.
Treća stvar: Firmware i Customization packs fajlovi. Naći ćeš ih na linku koji sam ti već dao u nekoj temi (ranije se to sve skidalo sa TopSony, ali su sad uveli neka glupa ograničenja). Flešovanje se generalno sastoji od 3 faze:
-Flešovanje MAIN sekcije (za to ti treba MAIN firmware file, npr. W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA.rar)
-Flešovanje FS sekcije (za to ti treba FS firmware file, npr. W800_R1BC002_FS_EMEA2.rar)
-Finalizacije telefona (za to ti treba CustomizationPack, npr. W800i_CDA102430_2_EMEA_2.zip)
Vodi računa da fajlovi budu međusobno kompatibilni u pogledu verzije i regiona (kao što se u navedenim primerima vidi, MAIN je za EU i EMEA, nikako ne za APAC ili AMERICA, FS je za EMEA_2 - znači sa srpsim jezikom i srpsko-hrvatskim T9, CustPack je za EMEA_2, sa odgovarajućim CDA brojem).
Uveri se, kada završiš sa skidanjem svega ovoga, da su zip/rar arhive korektne (dešavalo mi se da ne mogu da ih raspakujem!).
Kad sve to pripremiš, ostavi mi eMail na PM pa ću ti poslati tutorial.

Skino sam sa ovog sajta W800_R1L002_FS_EUROPE_1
W800_R1L002_MAIN_EU_1
Da li je to OK. Nemogu da nadjem GFlash.
E-Mail sam ti poslao na P.P.
W800_R1L002_MAIN_EU_1
Da li je to OK. Nemogu da nadjem GFlash.
E-Mail sam ti poslao na P.P.
Akki, biće mi zadovoljstvo da napravim temu tipa "K750/W800 All In One Flashing Guide", mada mislim da su slične teme ranije već otvarane pa brisane 
Daleko bilo da sam sebičan (to znaju ljudi kojima sam rezao CD-ove sa Firmware-om i svim ostalim, u doba dok TopSony nije radio, pa im slao poštom). A što se prepirke tiče, ok, vidiš da sam "stao na loptu" i počeo sa "prvim časom" u svom prethodnom postu.

SE, Skinuo si FS EU_1, to je OK. Ako hoćeš da imaš srpski jezik skini EMEA_2. Stvar ukusa, ni ja ne volim ne engleske menije, ali mi koriste naša slova čćšžđ u porukama i imeniku. EMEA_2, naravno, sadrži i engleski.
Fali ti još Customization Pack. Imaš to na istom sajtu gde si skinuo i ove dve stvari. Gledaj da bude usklađen sa FS (znači EUROPE_1 za EU_1, EMEA_2 za EMEA_2).
Za GFlash sam ti ostavio link na pp, al evo ga opet (da ne budem sebičan)
GFlash
Ako ne nađeš GFlash, može i sa FAR-om, al je sa GFlash-om jednostavnije.

Daleko bilo da sam sebičan (to znaju ljudi kojima sam rezao CD-ove sa Firmware-om i svim ostalim, u doba dok TopSony nije radio, pa im slao poštom). A što se prepirke tiče, ok, vidiš da sam "stao na loptu" i počeo sa "prvim časom" u svom prethodnom postu.

SE, Skinuo si FS EU_1, to je OK. Ako hoćeš da imaš srpski jezik skini EMEA_2. Stvar ukusa, ni ja ne volim ne engleske menije, ali mi koriste naša slova čćšžđ u porukama i imeniku. EMEA_2, naravno, sadrži i engleski.
Fali ti još Customization Pack. Imaš to na istom sajtu gde si skinuo i ove dve stvari. Gledaj da bude usklađen sa FS (znači EUROPE_1 za EU_1, EMEA_2 za EMEA_2).
Za GFlash sam ti ostavio link na pp, al evo ga opet (da ne budem sebičan)

GFlash
Ako ne nađeš GFlash, može i sa FAR-om, al je sa GFlash-om jednostavnije.
rixxon, Stvarno neznam gde da nadjem Customization Pack. Kada udjem u R1L002 ima
samo FS MAIN i CID 49 u koji naravno netreba da ulazim.
Dobro kada i to nadjem kako da ih ubacim?
Sada kada sam skino GFlash vidimi ima opcija flashing tu mi reci sta da ubacim i sta da stikliram i sta da ukucam model i CDA.
Da ti nesaljem na PP da te pitam gde si nasao satove.
samo FS MAIN i CID 49 u koji naravno netreba da ulazim.
Dobro kada i to nadjem kako da ih ubacim?
Sada kada sam skino GFlash vidimi ima opcija flashing tu mi reci sta da ubacim i sta da stikliram i sta da ukucam model i CDA.
Da ti nesaljem na PP da te pitam gde si nasao satove.
SE, Tražiš na pogrešnom mestu. Na istom sajtu, ali ne pod FIRMWARE. Kad se uloguješ, pa ideš na DOWNLOAD prikaže ti 15 ikonica. Treća ikona u prvom redu (paczki finalizujace).
Jesi skinuo GFlash ili ćemo sa FAR-om?
Moram da primetim da tutorijalu za flešovanje nije mesto u ovoj temi
Jesi skinuo GFlash ili ćemo sa FAR-om?
Moram da primetim da tutorijalu za flešovanje nije mesto u ovoj temi