Flashovanje Sony Ericsson telefona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 03. Nov 2007. 19:56

Post od B_ock_y »

MilančeBGD, hvala ti puno, ipak onda ja sebi ostavljam K810 sw zbog track ID, i modovan acoustic driver od w850 sa mega bass-om, više mi ne treba, ponekad ikonice i to je to.... :P :D
K800i new sw (modded) + Sony M2 1GB

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

MilančeBGD napisao:Ne postoji takav softver(walkman) da ce dobro raditi na k800 i mislim da nece ni postojati... :(
Upravo tako,tako da se ne nadajte Walkman sw na K800,barem ne da ce raditi normalno! ;)

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

Milane, molim te postavi linkove za sw k810i, ako moze sve? Da li treba custom za k800i ili ima poseban za k810i?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 20:29
:: Xperia T
:: K800i

Post od primus »

MilančeBGD,
na koju foru pronalazis te fajlove na netu (rapidshare-u)?
mislim, da li moras da znas tacan naziv fajla da bi ga tamo nasao, da li je potreban account,...?
stvarno bi bilo mnogo lakse da nas naucis kako sami da ih nadjemo nego da te smaramo svaki put kad nam treba neki fajl.
xe-xe

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Necu da vam otkrijem moju taju :P
Salim se, kad sam pravio onaj tutor za flashovanje obilazio sam sve forume da nadjem sve potrebne fajlove i eto skupio sve na jedno mesto i to je to :wink:
Sad za pretrazivanje rapidshare fajlove ima fora na google, ukucas ime fajla i posle njega stavis rapidshare.com :wink:
A evo sad sam nasao poseban sajt za to: http://rapidshare-search-engine.com/ 8)

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 20:29
:: Xperia T
:: K800i

Post od primus »

MilančeBGD,
odlicno!
hvala!
provalio sam da ima dosta foruma na kojima se prica o flashovanju SE telefona. ti si, ipak izgleda, sa par ljudi na ovom sajtu, za nijansu (ili dve :D ) bolji od svih nas, tako da je vasa pomoc velikodusna i dobrodosla.

btw, sta mislite, u vezi sa wk800, postoji li sansa da se pojavi poseban model (sa posebnim sw :D ) koji ce imati sve fore kao k800 i jos i walkman trip?
kao sto je to bilo sa k750 i w800...
onda oni nabudze cenu, a neko okaci sw na rapidshare :D
xe-xe

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja sam na jedno 5 foruma stavio ovaj tutor i za flashovanje i za menjanje ikonica/acoustic :wink:

Sto se tice wk800, mislim da se tako nesto nece desiti ;) Da je planirano da takav model bude izbacen vec bi bilo tako nesto.Sad da li ce da bude za nekoliko meseci, ja mislim da nema sanse...
SE je presao na novu platformu, novi softver, novi raspored tastature, sad svaki telefon ima dpad, nema back key, ima zelenu/crvenu slusalicu...
Mislim da je ovo tako i zamisljen potez SE, jer da je izbacio neki walkman telefon koji bi imao dzojstik, 3.2mpx kameru, i xenon to bi bilo nekako savrseno...
Meni samo nije jasno zasto je SE osakatio softver na k800 i nije ubacio podrsku za flash fajlove, eto samo to mi nije jasno.
Za sad w880 sw najbolje pristaje k800, ali opet kameru nema sanse da napravimo i da se nesto uradi imali bi 2mpx i zaboravljamo na xenon, oko tastature pa to bi mozda i moglo da se sredi nekako ali opet veoma tesko, da ne pricam o dzojstiku :(
Po meni je bolje ako neko zeli toliko walkman 2.0 i flash theme(kao ja :D ) uzeti k550 i nabaciti w610 sw i to je to.Jeste da je kamera dosta losa, da k750 ima bolju ali nesto mora da se zrtvuje.

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Milance, fleshovao sam K800 sa k810 sw, ali mi samo donja polovina tastera svetli... 4 do 6 do * Inace bruka koliko dobro izgleeda...samo svetla....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa to se lako resava :) mislis da bi mi drzali takav sw na telefonu :D
http://rapidshare.com/files/67818614/li ... 0.zip.html

Otpakuj imas putanju kad otpakujes :) i btw. radice normalno osvetljenje, osim kad udjes u kameru onda ce se jedan deo osvetljenja izgubiti ali nista strasno :)

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Milance hvala puno radi, ali sad imam problem... kako sad da ga konektujem sa PC ponovo mi trazi instalaciju :oops:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:D lol
Skines k810 usb drivere :P
Evo uploadovao sam ti :) nakaci telefon sa C na usb i kad izadje add new hardware daj mu ove drajvere i to je to 8)

http://rapidshare.com/files/72522187/k8 ... s.rar.html

hejter
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Sep 2006. 14:49

Post od hejter »

Drugari, koja je poslednja verzija software-a koju mogu dobiti putem update servisa u telefonu? Cent. Evropa je u pitanju, tel. nije brendiran. Spora mi je net konekcija pa resih na ovaj nacin da ga osvezim... Al' prvo da proverim poboljsanja i nove bugove...

mcwelja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 19. Maj 2007. 14:28

Post od mcwelja »

e ljudi treba mi pomoc !!!! kako da osposobim album art u KD playeru??? vec sam pitao to ali mi zakljuchali teme sa odgovorom da ne mozhe!!!:( ali ja sam sifuran da mozhe zato shto sam vidjao slike gde je to moguce, zato plz help mi???

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

hejter, prelistaj teme koje su lepljive juce sam odgovorio na ovo pitanje :x :x :x
mcwelja, nije dat odgovor da ne moze vec je dat odg. da se slika ubaci u folder ;)
Ako nece tako onda to mozes uciniti preko WMP ili mp3tag editora, ovo sam milion puta ponovio samo je izgleda tesko traziti :disgust:

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Milance, puno hvala, na sw i lighteffects, savrseno radi. Sw za k810i izgleda bolje i cini mi se da bolje radi. mada kao sto si i spomenuo jedini dodatak je TrackID. Medjutim ono sto sam primetio, ili je to od mog cackanja po telefonu, baterija se malo brze trosi.

B_ock_y
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 03. Nov 2007. 19:56

Post od B_ock_y »

206, jesi primetio da kad ga flešuješ sa k810 sw dobiješ i nešto više slobodne memorije, tj. 70MB
K800i new sw (modded) + Sony M2 1GB

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Primetio sam, ostalo mi je 68 Mb, ali mi i nije vazno jer imam 2gb karticu...Stvarno mi j jako cudno da se baterila brze prazni. Da li je moguce da pozadiski nesto radi?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Meni se ne prazni tako brzo :) Imam poslednju verziju, znam da je u R6BC002 battery bug pa ako imas taj da znas u cemu je problem 8)

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Fleshovao sam sa sw koji si ovde postavio, na prethodnoj strani. Moguce da sam nesto utripovao :? . U svakom slucaju puno hvala!

Odgovori