Ja sam na jedno 5 foruma stavio ovaj tutor i za flashovanje i za menjanje ikonica/acoustic
Sto se tice wk800, mislim da se tako nesto nece desiti

Da je planirano da takav model bude izbacen vec bi bilo tako nesto.Sad da li ce da bude za nekoliko meseci, ja mislim da nema sanse...
SE je presao na novu platformu, novi softver, novi raspored tastature, sad svaki telefon ima dpad, nema back key, ima zelenu/crvenu slusalicu...
Mislim da je ovo tako i zamisljen potez SE, jer da je izbacio neki walkman telefon koji bi imao dzojstik, 3.2mpx kameru, i xenon to bi bilo nekako savrseno...
Meni samo nije jasno zasto je SE osakatio softver na k800 i nije ubacio podrsku za flash fajlove, eto samo to mi nije jasno.
Za sad w880 sw najbolje pristaje k800, ali opet kameru nema sanse da napravimo i da se nesto uradi imali bi 2mpx i zaboravljamo na xenon, oko tastature pa to bi mozda i moglo da se sredi nekako ali opet veoma tesko, da ne pricam o dzojstiku
Po meni je bolje ako neko zeli toliko walkman 2.0 i flash theme(kao ja

) uzeti k550 i nabaciti w610 sw i to je to.Jeste da je kamera dosta losa, da k750 ima bolju ali nesto mora da se zrtvuje.