milance aj ostavi link ako te ne mrzi do kopritisovih drajvera,mozda je problem u mojoj kameri problem.stvarno sam nezadovoljan svim modovanim drajverima koje sam probao.mada ne verujem da je kamera problem jer sa originalnim radi odlicno
nemam ojma stvarno ni ja.tvoje slike su savrsene.mrzi me da radim upload da vidis na sta lice moje slike.napominjem opet da su sa originalnim drajverom savrsene.maler sam ti ja druze...
Kako da promijenim link za PlayNow aplikaciju tako da mi otvara neki drugi program, tacnije Cellity free sms?
Pokusao sam da promijenim Label type u file text, caption takodje i dole link sam stavio na javu i pokazao na program koji sam skinuo sa neta, taj cellity, i opet nece!
Pokusao sam i sa KD playerom ali opet nece!
Vjerovatno je problem u Playnow jer sam uspjesno zamijenio Internet tako da mi sad otvara Operu.
Hvala na pomoci i ima li neko uputstvo kako da se odradi da se neka od ikona otvara kao meni, a unutar nje da se stavi par aplikacija?
Za to ti je potrebno znanje xml-a, da bi mogao da pravis svoje grupe. Nisam probao tako da ne mogu kategoricki da tvrdim. Mislim da je moguce urraditi. Ako zabrljas nesto, samo ponovo fleshujes pa komplet instalacija iz pocetka.
Onda je bolje da ne cackam, jos bih htio zamijeniti PlayNow pa da otvara sta drugo ali nece.... Iako ne vidim razlog zasto nece, jer sam skinuo ovaj zadnji Generic softver za K800, tako da bi ta ikona trebala biti kao i ostale!
Jel moguce ubaciti u K800i neki drajver tako da kod aktivne kamere budu osvjetljeni samo tasteri 1,4,7 i *, kao na K810? I radi li to ako se K800 fleshuje sa softverom od K810?
Hvala
ne radi ako se k800 flesuje sa k810 softverom.mislim da ne postoji takav drajver,tj da to nije do drajvera jer sam koristio drajver od k810 i nisu sijali,vec do samog hardvera.mozda imaju dodatne diode koje ih osvetljavaju.
Mislim da nije tvoj ali dobro Dosta slican drzim vec 10 dana... samo zamenjena ikonica za bt umesto playnow i izbacen file manager i stavljeni alarmi...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
U pravu si nije moj ja sam samo ubacio bt ikonicu..... ipak mislim da je dobar,menu.ml je radjen za k810 i ja ga nisam probao na k800 ali verovatno nece raditi neke precice ili ikonice u meniju
Jel si ispravio bug sa trackid??
Posto neko ko je radio menu.ml zaboravio je da doda opciju za trackid tako da ga sad nemam
Tj. radjen je meni za k800 izgleda, a ja imam k810 sw na k800 i nemam trackid...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Kod mene radi sve OK nisam imao nikakvih problema,imam trackID,probaj ovaj paket ikonica nadam se da ce resiti problem>>>>evo i link sa koga sam ja skinuo ali bez bt ikonice..... h**p://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=158800&start=0
Hey,
Interesuje me koliko je dobar i kakva iskustva imate sa Number1 2.89 camdriverima? Citao sam na forumima mnogo o njemu i gledao sam neke slike koje su fantasticke, ali interesuje me kakva misljenja djelite
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.