ja sam imao d800 pre w810 i mogu da kazem da samsung stvarno ima prelep displej ali brzo se naviknesh na malo loshiji ekrna na w810 jer je dosta zivih boja i svetao je!
Hvala na odgovorima, samo ako mozete da mi kazete u vezi baterije jer me uzasno nervira sto jako kratko traje na D600, mozda sam ja previse zahtevan, a mozda je baterija neka falicna..
Ја пуштам да ме свако спаси, хоћу ја да спасим њих..
i mene je na samsungu nervirala baterija...ako spojim dan i po hepi ceo dan! na w810 tri dana bez problema uz dosta cimanja mp3 playera, kamere i zvuchnika!
ma da super je tel nego da li da uradin sledeci potez
imam 6630 sa giga
treba mi fon sa dobrom kamerom i dobrim mp3om i memorijom.. sad da li da ga menjam i koliko bi trebao da dodam. uzeo bi nov jer od polovnjaka nema vajde ali moze da dodje u obzir i polovnjak..
sta mislite da mi valja ciniti? mozda neki drugi model?
gallee, onako lepo se uklopio u moj avater,a i planiram da ga uzmem za jedno mesec dana videcu jos.Ja sam moj 6630 prodavao ovako preko neta i cudno niko mi se nije javio...
Luca: Podržava WAV, samo obrati pažnju na sample-rate (ne sme biti veći od 16kHz). To znači da ti treba neki program za konverziju WAV > WAV (da bi mogao da promeniš sample-rate). A kad već konvertuješ - bolje odmah konvertuj u MP3.
Kako da iskljucim da mi iznad pokazivaica dometa ne budu ni E (edge) ni G (gprs)? Gde se na fonu nalaze fajlovi za uparivanje fona i kompa preko BT Remote Control-a?
Kako da iskljucim da mi iznad pokazivaica dometa ne budu ni E (edge) ni G (gprs)? Gde se na fonu nalaze fajlovi za uparivanje fona i kompa preko BT Remote Control-a?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.