K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Hvala na odgovoru :) mnogo me je zanimala ta stvar :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

luca,iskreno i ne secam se dal mi je na K800 otvarao bas celu Yahoo stranicu al se secam da sam mogao normalno da pretrazujem net preko njega,da pogledam mail...
Uglavnom nema neke bitnije razlike s tim sto preko N73 nisam mogao da otvorim forum MS-a dok sam do preko Opere na K800 lagano radio! :wink:

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

jel moze neko da mi kaze zasto kada konvertujem film preko m3 za k800i i ubacim prevod prevod mi dosta kasni

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Imaš ovde temu o konvertovanju, možda tamo pre nađeš odgovor. ;)
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Moze pomoc :) O telefonu cu pisati kad se vratim sa mora, inace utisci su odlicni, telefon je stvoren za mene :) mislim da ce ostati malo duze u mom vlasnistvu ;) Sve pohvale za SE i ovaj model...
Nego ovako, posto sam pre nekoliko dana pripremao sve za telefon, skinuo sam dosta tema i nekoliko dobrih koje su drm teme i one nisu .thm nego .dm, nasao sam neki tutor kako se one instaliraju preko my phone explorer ali meni uopste ne ide :cry: Ja kad ubacim i probam da pokrenem samo izbaci da posaljem preko IR ili BT, da li je neko instalirao ove teme i zna kako se to radi da mi objasni ;) 8)

edit: resio sam problem, nisam lepo citao sta pise :oops: pise kad treba da se izabere phone ili transfer da se nista ne dira, a ja sam stavio phone mode ;)
Evo uputstvo ako jos nekom bude trebalo:

http://www.etheme.net/forum/showthread.php?t=3600
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

mgrobar76
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 21:37

Post od mgrobar76 »

kupio sam telefon prosle nedelje,odlican je.mene zanima dal moze neko da mi kaze dal mogu da instaliram ruski jezik u telefonu i skinuo sam jedan program u jar formatu(kako njega da ubacim) za besplatno slanje sms poruka preko net-a.ako neko moze preko pm da mi to kaze ili da se cujemo telefonom,da nesmaram ljude dzabe.iz beograda sam.hvala unapred

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

programe u telefon ubacujes u folder other pa ih posle instaliras u aplications...za ruski jezik i uopste jezike vidi u nekom servisu...pozz 8)

Soky
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Jul 2007. 23:17

Post od Soky »

Kako se skida poklopac od baterije samo se vuce na dole kao kod k750i ili drugacije?Ja vucem na dole ali nece mozda trebe jace?

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Da samo ga povuces na dole,ponekad je potrebno malo jace!
Pritisni poklopac i povlaci ga malo jace na dole i to je to,isto je kao na K750! :wink:

Soky
Novajlija
Novajlija

Post od Soky »

McLaren Hvala ti, jedva otvorih :)

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Moze li neko od korisnika k800 da mi posalje drajvere za njega na ralenikolic@sezampro.yu jer nisam dobio cd a imam jako sporu internet vezu da bi skidao citav pc suite.
Unapred hvala
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Soky
Novajlija
Novajlija

Post od Soky »

Sve sto prebacim na k800i sacuva na telefonsku memoriju. Jel moze to da se pdesi da smesti direktno na memorijsku karticu? :?

IceCube4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 11. Avg 2007. 20:27

Post od IceCube4 »

e moze neko da mi kaze da li je moguc da na k800i stavim music player od w850 ili nekog drugog walkmen telefona da li za to postoji neki software ili nesto??? Unapred hvala
imam 6 satelita i 15 raketa i ako neko mi smeta ode pola sveta

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

IceCube4, to nazalost nije nikako moguce,jedno sto mozes je da na njega prikacis hpm-70 sluske,od w-serije i uzivas u dobroj kameri i dobrom mjuzu :D :D :D
D500&E71

Soky
Novajlija
Novajlija

Post od Soky »

Problem Skinuo sam mig33 i jednom sam lepo usao i super je radio i to je samo taj put i vise nece ni da se instalira ni da udje na ovaj koji je radio piseOperation failed. Zna li neko u cemu je problem?

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja sam svojevremeno koristio mig33 za msn i bez ikakvih problema je radio probaj da izbrises ako nista onda fleshovanje :(
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Ljudi, dzojstik me zeza.....ne znam sta mu je, ponekad hoce nadole, ponekad nece..... :chytry:

I, da, nekad kad listam imenik i stiskam non-stop nadole fon se restartuje :angry: ......sta da radim ?
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ovo prvo to ti se prasina uvukla al iz iskustva mogu reci daje najbolje da se zameni jostik.A ovo drugo moze biti da je softver pukao.Najbolje odnesi kod servisera
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Sto se tice joystick-a verovatno je malo poceo da otkazuje zbog prasine koja se nakuplja u njemu.Probaj da skines vatu sa stapica za usi,stavi je na cackalicu i onda ga malo procisti ili jos bolje ako znas da rasklpis telefon onda mozes detaljno da ga ocistis al ako nisi nikad otvarao telefon mozda je boje da ga odneses u servis pa ce ti oni ocistiti joystick za oko 500 kinti.
Sto se tice restartovanja problem je najverovatnije u sw,ako nastavi to da ti se desava uradi update sw ili ga odnesi u servis na fleshovanje! :wink:

Matt
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 09:27

Post od Matt »

Konacno sam i uzo ovaj telefon,i zadovoljan sam generalno stim sto imam jedan mali problem..Slike savrseno funkcionisu ali kada hocju da snimam video kamerom ,ona kao malo secka ,vide se frameovi ,i nekako je usporena...tek sam uzeo telefon tako da verujem da je to do podesavanja...jer bi neko mogao da mi pomogne....Mislim moj ortak na k750 kada snima njemu je manje vise glatko ,a meni je sve nekako cudno i loseg kvaliteta a pritom je usporena dok slika...

Odgovori