SE K850 (Sofia)

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Malo mi je zao sto su izbacili file menadzer ali ova nova galerija je bas cool :) odlicno izgleda podseca na onaj meni kao kod PSP 8) Samo mi je zao sto su izgbacili i back taster :cry:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 23:49
Kontakt:

Post od morsel »

Telefon je u svakom pogledu savršenstvo, extra dizajn i funkcije, cool galerija, samo mi se čini da će flash teme i dalje ostati privilegija W-serije.

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 08. Maj 2007. 17:51
Kontakt:

Post od Pix »

Pa, ne mora da znaci, samo zato sto ih nismo jos videli... Nismo videli ni flash teme na w910 jos... Ima nade :D
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

dve slike slikane sa k850, velike su, i nemojte da se razočarate daleko je ovo od realnih mogućnosti, setite se prvih slika sa k800, mada postoje prototipovi :D koji prave daleko bolje slike...
klik
klik2

:wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Pa dobro slike i nisu nesto al kao sto rece to je i dalje prototip,verujem da ce slike biti daleko bolje na finalnoj verziji! :)
Sto se tice flash tema,najverovatnije ce one ostati i dalje privilegija samo za W seriju! :wink:
I kao sto Milan rece stvarno je extra ona funkcija da kad gledas slike u vertikalnom polozaju i telefon okrenes u horizontalni,automatski se i slika pomera u horizontalni polozaj odnosno u full screen,vrh funkcija! :)

PS: Btw necemo sad da pravimo raspravu K850 vs N95 ili SE vs Nokia,znaci samo pisanje o K850! ;)

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pix »

You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Odlican telefon, naravno. Nego mora se priznati da je novim telefonima naziv dao poseban shmek (Sofia i Shinobu). Pored kvaliteta koji poseduje, ovaj telefon je dobio i svoju licnost.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Naravno,ta imena su se vrlo cesto upotrebljavala u proteklih par meseci! :roll:
Pa i dan danas vecina ljudi umesto K850 i W910 govore Sofia i Shinobu,i ne samo za ova 2 modela vec i za druge! :wink:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ovi iz SE-a su jako ludi, pogledajte sta su napravili od jave. Ja upravo skidam dokumentaciju, jedva cekam da izadje novi SE SDK sa novim emulatorom da vidim na sta ce to da lici, ali bezveze je ista praviti za ovu platformu dok ne bude bilo takvih telefona na svakom cosku, sto nece biti do skoro :( :cry: .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Što će ovo čudo da se maže :uhuh: ... Imao sam N72 i znam šta pričam. Malo, malo pa krpica u ruke i glanc :lol: . Ma pravi mali ritual, i tako celog dana.. ne, ne, nikad više telefon sa poliranom maskom u moje ruke, pa makar i jeo malu decu... :D

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Da da, njega smo cekali, njegovo velicanstvo, Mr K850i 8) :D
Znaci clip kao na W900i, nije lose (jeste da moze i bolje). A vidi se na live slikama da ostaju otisci prstica na poledjini, ali moje je misljenje da me to i ne bi toliko doticalo kad bih ga imao, kome smeta neka ga ne uzima :D

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pix »

milan91 napisao:Malo mi je zao sto su izbacili file menadzer
Cini mi se sad da ipak nisu izbacili file menadzer :

klik

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Naravno da nisu... :wink: Samo je nov način prikaza medie... :)

btw, skraćuj linkove...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pix »

Evo jos par korisnih linkova:

Par novih video klipova
Par slika i kratak review
Odlican clanak o strategiji SEa sa naglaskom na nove fonove

Pogledajte slike poredjenja sa k810 i videcete koliko je veci i bolji ekran na K850... Mora se priznati da nije dobar kao 16m na N seriji, ali je odmah tu blizu. 8)

morsel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 23:49
Kontakt:

Post od morsel »

Evo kako izgleda video sniman sa k850i. Meni je licno dobar..

http://www.youtube.com/watch?v=a6SjVyJYTgg

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pix »

Da slazem se, bas odlicno izgleda... Ionako se ta kamera i koristi za takve stvari i za upanje na youtube, malo ko reze na dvd sa moba...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Evo i slika koje su slikane sa K850 (tako se barem govori)! :)
Pogledajte ih OVDE i OVDE
Slike su fantasticne,nadam se samo da su stvarno slikane sa K850 jer neki tvrde da su fake! :roll:

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Mnogo je mocan fon... :)
MNJIH!

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Hmmmm :? , onaj lik sa klipa je rekao kad je pokusao slikati da mnoge stvari jos ne rade, tako da ako se pojave slike i sl., ne vjerujemo svemu sto vidimo na netu. ALI... ako je i jedna od ovih sa K850i, ooooooooo majcice mila :o :D

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Pa to sve zavisi od prototipa koji je taj lik imao jer neko je dobio K850 koji je imao "osakacenu" kameru,neki su tvrdili da im je telefon bio deblji od 17mm dok su drugi tvrdili da je tacno 17mm,a neki su cak dobijali i telefon bez kamere tako da sve zavisi od stadijuma prototipa,valjda si me ukapirao! :wink:

Odgovori