Malo mi je zao sto su izbacili file menadzer ali ova nova galerija je bas cool odlicno izgleda podseca na onaj meni kao kod PSP Samo mi je zao sto su izgbacili i back taster
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Pa, ne mora da znaci, samo zato sto ih nismo jos videli... Nismo videli ni flash teme na w910 jos... Ima nade
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
dve slike slikane sa k850, velike su, i nemojte da se razočarate daleko je ovo od realnih mogućnosti, setite se prvih slika sa k800, mada postoje prototipovi koji prave daleko bolje slike... klik klik2
Pa dobro slike i nisu nesto al kao sto rece to je i dalje prototip,verujem da ce slike biti daleko bolje na finalnoj verziji!
Sto se tice flash tema,najverovatnije ce one ostati i dalje privilegija samo za W seriju!
I kao sto Milan rece stvarno je extra ona funkcija da kad gledas slike u vertikalnom polozaju i telefon okrenes u horizontalni,automatski se i slika pomera u horizontalni polozaj odnosno u full screen,vrh funkcija!
PS: Btw necemo sad da pravimo raspravu K850 vs N95 ili SE vs Nokia,znaci samo pisanje o K850!
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Odlican telefon, naravno. Nego mora se priznati da je novim telefonima naziv dao poseban shmek (Sofia i Shinobu). Pored kvaliteta koji poseduje, ovaj telefon je dobio i svoju licnost.
Naravno,ta imena su se vrlo cesto upotrebljavala u proteklih par meseci!
Pa i dan danas vecina ljudi umesto K850 i W910 govore Sofia i Shinobu,i ne samo za ova 2 modela vec i za druge!
Ovi iz SE-a su jako ludi, pogledajte sta su napravili od jave. Ja upravo skidam dokumentaciju, jedva cekam da izadje novi SE SDK sa novim emulatorom da vidim na sta ce to da lici, ali bezveze je ista praviti za ovu platformu dok ne bude bilo takvih telefona na svakom cosku, sto nece biti do skoro .
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Što će ovo čudo da se maže ... Imao sam N72 i znam šta pričam. Malo, malo pa krpica u ruke i glanc . Ma pravi mali ritual, i tako celog dana.. ne, ne, nikad više telefon sa poliranom maskom u moje ruke, pa makar i jeo malu decu...
Da da, njega smo cekali, njegovo velicanstvo, Mr K850i
Znaci clip kao na W900i, nije lose (jeste da moze i bolje). A vidi se na live slikama da ostaju otisci prstica na poledjini, ali moje je misljenje da me to i ne bi toliko doticalo kad bih ga imao, kome smeta neka ga ne uzima
Pogledajte slike poredjenja sa k810 i videcete koliko je veci i bolji ekran na K850... Mora se priznati da nije dobar kao 16m na N seriji, ali je odmah tu blizu.
Da slazem se, bas odlicno izgleda... Ionako se ta kamera i koristi za takve stvari i za upanje na youtube, malo ko reze na dvd sa moba...
Evo i slika koje su slikane sa K850 (tako se barem govori)!
Pogledajte ih OVDE i OVDE
Slike su fantasticne,nadam se samo da su stvarno slikane sa K850 jer neki tvrde da su fake!
Hmmmm , onaj lik sa klipa je rekao kad je pokusao slikati da mnoge stvari jos ne rade, tako da ako se pojave slike i sl., ne vjerujemo svemu sto vidimo na netu. ALI... ako je i jedna od ovih sa K850i, ooooooooo majcice mila
Pa to sve zavisi od prototipa koji je taj lik imao jer neko je dobio K850 koji je imao "osakacenu" kameru,neki su tvrdili da im je telefon bio deblji od 17mm dok su drugi tvrdili da je tacno 17mm,a neki su cak dobijali i telefon bez kamere tako da sve zavisi od stadijuma prototipa,valjda si me ukapirao!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.