k850 stigao???
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
K750 je izasao posle E720,a ja sam E720 kupio krajem jula pred more i tad dao 350 eura mislim posle par dana na vikendici mi ispadne otvoren i izguli se.Vratim se sa mora pocetkom avgusta vidim K750 u casopisima i drugar mi kaze da je njegova nabavna tada bila 330 ja ga dobio za 335 eura u fullu i cena mu tek pala za Novu Godinu na 260 i tad krenula naopako.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
ja stvarno ne znam ko je ovde lud,ponovo sam pre pola sat pricao sa covekom koji tvrdi da mu je vlasnik 1 radnje nudio k850 pre vise od mesec dana, a on nije hteo-znam coveka-ozbiljan je advokat,tako da mi sad nista nije jasno
isti vlasnik je i meni nudio,a ja reko ovaj me zeza posto znam da se k850 jos ne proizvodi,jako sam zabinjen
isti vlasnik je i meni nudio,a ja reko ovaj me zeza posto znam da se k850 jos ne proizvodi,jako sam zabinjen
nokia c7
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja sam slucajno juce okrenuo sajt radnje gde sam ja uzeo moj k800 i vidim stoji ponuda k850
procitam ja sve lepo, sve specifikacije dobre, ali oni za nove telefone stave samo EXTRA CENA, ali posto sam isao u skolu i kad sam se vratio kuci legao da spavam, nisam stigao da zovnem
sutra moram da zovnem da vidim da li je greska neka ili ga stvarno imaju... 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni samo jedna stvar nije jasna, zasto ne stave WiFi u ove aparate iz K serije? Pa zar nije logicno da te slike koje napravis sa tom 5mpx kamerom postavis negde tj. da mozes da ih posaljes nekom? Preko gprs-a bi to bilo preskupo s obzirom na rezoluciju tako da je jedino razumno resenje WiFi koji ljudi iz SE nikako da ture.. 

- MilančeBGD
- Expert

Pa nece, jel znas zasto?? Zato sto ce to tek da stave u neki drugi telefon koji ce imati 3mpx sigurno... Svi mi zelimo neki perfektan telefon, ali to nikad nece biti, i n95 nije savrsena.Kome treba n95 kad ima uzas bateriju, sta treba da ga punim 2 puta na dan

Imas BT,GPRS,3G,HSDPA na k850...
ja sam uzeo k750 tada u februaru za 300, i evo sad ga prodao za 65, ali za godinu ipo dana, osim sto se malo pokvasio i sto mu je otisao blic, radi ko bombona...madness99 napisao:K750 ... ja ga dobio za 335 eura u fullu i cena mu tek pala za Novu Godinu na 260 i tad krenula naopako.
SE k800i +1gb +mps60 

- Azimuth
- Moderator
MilančeBGD, pa wifi i jeste dzaba svuda, u tome i jeste stvar. A sto se tice n95, i ostalih proizvoda tog brenda, pa mislim da su napravili bolji potez nego ljudi iz se-a. Mozda je tebi to nepotrebno ali ima nas jaaaaako mnogo kojima je taj wifi neophodan a i na kraju krajeva postoji i voip pa i prica skoro badava...Sve u svemu ima to jako puno svojih prednosti. Da ne duzimo pricu i da ne idemo u off, ja i dalje mislim da je to ogromna mana tj. nedostatak se brenda generalno ( izuzetak su samo par aparata ). A ta baterija koju pominjes, pa ima da se kupi onaj prenosni punjac koji akumulira energiu i mozes sa njim da napunih 2-3 potpuno prazne baterije tako da to i nije neki nepremostivi problem a kosta u usa svega 6-7$ pa ako imas nekog da ti ga donese..meni treba da stigne u novembru
Sto se perfektnog telefona tice, takav nikad nece izaci jer se ukusi i potrebe svih nas razlikuju. Ja sam meni mozda nasao perfektan telefon ali ti nisi ili obrnuto tako da je suludo pricati na tu temu.
P.S. Da dodam, to sto si naveo od konekcija, pa od toga se samo BT ne placa i u tome i jeste problem. Ni wifi se ne placa i zato i jeste toliko popularan i potreban jer uzmi i izracunaj sam koliko bi te kostalo da upload-ujes jednu sliku od 2mb na net preko gprs-a. Racunica je prosta, jednostavno se ne isplati to raditi na taj nacin niti bilo koji drugi koji ti kao krajnji korisnik placas

Sto se perfektnog telefona tice, takav nikad nece izaci jer se ukusi i potrebe svih nas razlikuju. Ja sam meni mozda nasao perfektan telefon ali ti nisi ili obrnuto tako da je suludo pricati na tu temu.

P.S. Da dodam, to sto si naveo od konekcija, pa od toga se samo BT ne placa i u tome i jeste problem. Ni wifi se ne placa i zato i jeste toliko popularan i potreban jer uzmi i izracunaj sam koliko bi te kostalo da upload-ujes jednu sliku od 2mb na net preko gprs-a. Racunica je prosta, jednostavno se ne isplati to raditi na taj nacin niti bilo koji drugi koji ti kao krajnji korisnik placas
- MilančeBGD
- Expert

Wifi se placa, pogledaj cene na mts sajtu pa vidi

- Azimuth
- Moderator
Placa ga onaj koji ga instalira u lokalu. Ja npr. imam na poslu wifi tako da mi je to odlicna varijanta a i prilicno komuniciram sa prijateljima preko neta pa mi i tu savrseno odgovara, bilo to telefoniranje, mail ili neki messenger. Sve u svemu vrlo korisna stvar koju bi cini mi se trebalo ne samo se nego i ostali brendovi da stave kao jednu od osnovnih funkcija
- MilančeBGD
- Expert
Azimuth, ja sam samo hteo da kazem da kod nas to nije mnooogo zastupljeno, i nije svuda free.Ti si tako pricao ko da izadjes na ulicu i hvatas free signal, ili dok si u wc imas free wifi.
Drugo je sto ti imas od firme ili tvoj wifi, ali opet to neko placa, a svi znaju koliko je wifi skuplji u odnosu na adsl, ili kablovski...
Tako da cela prica oko wifi u Srbiji je totalno bzvz, treba da odem u neki kafic, narucim nesto, sedne i da veslam internetom za dzaba... A da ne pricam o tome koliko to jede bateriju, verujem da telefon izdrzi jedva 2-3 sata sa wifi, jer se moj k800 ugrejao i pojeo pola baterije za 20min. koriscenja free 3G
edit:
Evo upravo sam zvao radnju i pitao za k850
covek kaze ima 250
i onda se ispravlja kaze ne, ne, ne to je k810
Kazem video sam na vasem sajtu da stoji u ponudi, kaze da ocekujemo da stigne
Zvacu sutra opet pa cu pitati...
Drugo je sto ti imas od firme ili tvoj wifi, ali opet to neko placa, a svi znaju koliko je wifi skuplji u odnosu na adsl, ili kablovski...

Tako da cela prica oko wifi u Srbiji je totalno bzvz, treba da odem u neki kafic, narucim nesto, sedne i da veslam internetom za dzaba... A da ne pricam o tome koliko to jede bateriju, verujem da telefon izdrzi jedva 2-3 sata sa wifi, jer se moj k800 ugrejao i pojeo pola baterije za 20min. koriscenja free 3G

edit:

Kazem video sam na vasem sajtu da stoji u ponudi, kaze da ocekujemo da stigne

Zvacu sutra opet pa cu pitati...
- Azimuth
- Moderator
MilančeBGD, dovoljan ti je AP da bi preko kablovske ili adsl-a imao wifi u kuci
Ne znam za BG ali u NS-u imas dosta kafica, lokala, hotela... gde je free. Sve i da ih nema puno opet ti se vise isplati da odes u neku kafanu, popijes kafu ( citaj - pivo ) i uploadujes tu famoznu sliku slikanu sa 5mpx kamerom ili sta vec, a usput i neku konobaricu sa guzu stipkas takodje free
Ja sam iskreno vise ljubitelj smart telefona ali mislim da ce ovaj k850 kad se pojavi biti hit medju dumb telefonima definitivno, samo jos da mu se cena stabilizuje i to je to. Znaci za nekih par meseci od pojavljivanja na nasem trzistu tj. oko nove godine

Ne znam za BG ali u NS-u imas dosta kafica, lokala, hotela... gde je free. Sve i da ih nema puno opet ti se vise isplati da odes u neku kafanu, popijes kafu ( citaj - pivo ) i uploadujes tu famoznu sliku slikanu sa 5mpx kamerom ili sta vec, a usput i neku konobaricu sa guzu stipkas takodje free

Ako imas kablovsku ili adsl koja je fora onda sa uploadovanjem slika sa mobilnog? Ne razumem se bas oko primene wifi sa mobilnog aparata. Logicno mi je da ce mobilni primati signal sa ap-a i na vecoj udaljenosti, a na koju daljinu moze da uploaduje mobilni do ap-a? Ja cu verovatno uzeti k850 kad mu padne cena, a po meni je jedino mana (za sada, jos ga nismo ni videli) sto video zapis nece biti u 640x480 rezoluciji
w810 + 8GB
- MilančeBGD
- Expert
Azimuth, i samo mi objasni cemu to??
Sta da kad odem u WC da hvatam wifi signal i da surfujem po netu, i da gledam youtube klipove...
Isto ovo mozes da uradis preko obicnog adsl i BT, lepo namestis da tvoj fon koristi adsl.

Isto ovo mozes da uradis preko obicnog adsl i BT, lepo namestis da tvoj fon koristi adsl.
- Azimuth
- Moderator
Nije poenta da ga u kuci koristis nego gde god da se zateknes gde postoji hot spot a treba ti net zbog npr. uoploada/downloada ili jednostavno hoces da proveris mail ili mozda telefoniras za male pare..naravno da ces ga iskoristiti i da ti treba, zar ne?
Nemamo svi iste potrebe ali kazem da ti ako bi ga ubacili u neki od modela iz ove klase ( s obzirom na velicinu aparata ) da bi uspeli da privuku mnogo veci broj kupaca od onog koji trenutno imaju.
djape48, zavisi od jacine signala, negde je to svega par metara a negde i do 1km uz naravno idealne uslove ( bez prepreka, vremenski uslovi i sl. )
Ovo jeste jedan odlican aparat za one koji nemaju prevelike prohteve i potrebe u smislu programa i sl. ali po meni jos kad bi ubacili taj famozni wifi..bio bi cini mi se izbor ogromne vecine potencijalnih kupaca

Nemamo svi iste potrebe ali kazem da ti ako bi ga ubacili u neki od modela iz ove klase ( s obzirom na velicinu aparata ) da bi uspeli da privuku mnogo veci broj kupaca od onog koji trenutno imaju.
djape48, zavisi od jacine signala, negde je to svega par metara a negde i do 1km uz naravno idealne uslove ( bez prepreka, vremenski uslovi i sl. )
Ovo jeste jedan odlican aparat za one koji nemaju prevelike prohteve i potrebe u smislu programa i sl. ali po meni jos kad bi ubacili taj famozni wifi..bio bi cini mi se izbor ogromne vecine potencijalnih kupaca
- MilančeBGD
- Expert

Pa ja samo hocu da kazem da ti nemas hot spot na svakom mestu, ima uglavnom u nekim kaficima... Znaci ja treba da odem iz Zemuna u Centar u kafic da proverim mail i posaljem sliku od 5mpx na net

Dok sam putovao na more, dosadno u kolima pa sam koristio novu opciju u cyber shot telefonima( send to blog) znaci sliku od 3mpx on smanji na odredjenu velicinu, napravi blog i posalje, za jednu sliku je uzeo oko 2-3 din...
Takodje provera mail-a je preko gprs skoro dzaba, znaci sa gmail programom lepo pregledam poruke koje su nove, ne moram da DL na telefon...
Ako hocu da pogledam mail svog provajdera to radim preko ugradjenog email klijenta, lepo,brzo i jeftino to mogu uciniti.
Takodje RSS vesti su skoro dzaba, znaci uradim update jedno 2-3 puta na dan uzme ukupno 5din.
Dalje TrackID opcija uzima za jednu pesmu oko 2din.
Meni je glupavo ovako nesto