telefon je extra
MISLIM DA NEMA OVAKVIH
ali zasto ne rade neke telefone sa vise interne memorije kao sto radi nokia na n95 8gb,na n96 16gb ili na n97 cak 32gb
zasto to ne radi SE a ne da sve ostavlja na M2 .mislim da bi se dosta bolje prodavali
pa sta povuklo je iz jedne radnje nije propast sveta ovde tih problema nema satio bas lep mada i aino nije los
neznam da je laz ili ne samo neki ljudi jedva cekaju da de nesto desi i da propadne sony ericsson neznam sta im je u cilju
ja sam kupio ovaj telefon juce, jos ucim da ga koristim ali za sada mi je sve odlicno, to da je TS samo za medije je po meni super, ostalo sve radis kao na obicnom slide telefonu. Za sada nemam negativnih ocena.
Moj prijatelj ima ovaj telefon i ne radi mu youtube. Kada otvorim neki snimak, on vrti i vrti al ga na kraju ne otvori. Da li može pomoć? HITNO!
Unapred zahvalan za odgovor.
PS. Tražim po internetu već 2 sata kako to da namestim
EDIT: Pronašao sam. U pitanju je verzija softwarea. E sad ne znam kako da stavim Youtube 1.4.7.?? Kaže da ne može da zameni
serious, pogledaj malo ovaj sajt: http://www.serbiamap.net/download.html
Te mape sam ja ubacio na moj AINO, i uključim gps i nema brige. Jedino što mape nisu jako detaljne, usavršavaju se još uvek. Ako oćeš detaljne mape, pogledaj MOBILE GMAPS Nikola031, jel znaš možda kako da rešim ovaj problem sa youtubeom?
Ljudi ovako...uzeo sam telefon u oktobru...na pocetkusam bio odusevljen...ali kasnije mi se sve vise i vise nije dopadao. Kao prvo,operativni sistem mu i nije neki. Kamera iako pise da je 8.1 MP sluzi me losije nego VGA! Samo i najmanji pokret pri slikanju ce sliku napraviti veoma losom. Touchscreen radi samo kada je telefon zaklopljen,imas samo kameru,pregledanje slika,muzika,video i radio. Zvucnici uopste nisu jaki,a najvise me nervira to sto nema Jack za slusalice od 3.5mm. Pokretni senzori samo rade na igricama i u medijima. Osetljivost ekrana je nula. Jedino dobro na telefonu je Video snimanje koji ima bolji kvalitet od kamere,a kod svih proslih telefona,bilo je upravo obrnuto xDD Sve u svemu,telefon je OK,kajem se sto sam ga uzeo,jersam mogao za duple manje pare kupiti npr. HUAWEI u8110 koji je mng bolji. Eto to je to za nas Aino
zasto mi kada odem u podesavanje/konekcija/usb odaberam odaberem u default modu USB memory device-file transfer, prilikom kopcanja na racunar napise lijepo mass storage device ali umjesto da otvori foldere od telefona i kartice on se samo restartuje, tj upali se ponovo, i tako stalno, dok MTP i Windows mod rade normalno...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.