SE na Cebitu...

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa K750 podrzava AAC...ali dobro videcemo..razlike su male...meni se svidjaju oba modela..ustvari malo vishe W800... :wink:
Jel ima W800 u drugim bojama.... :roll: :!:

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Jedino sto mi se ne svidja kod W800 sto je u narandzastoj boji......da je u plavoj boji definitivno bi ga kupio ovako mi i dalje ostaje E720! Ali kao telefon je strava.........ljudi hvala vam sto ste objavili slike i ono najvaznije o njemu tj. njima.... :mrgreen:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

ipekic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Feb 2005. 01:47

Post od ipekic »

jurcao sam po netu u potrazi za slikama slikanim sa k750...i nasao....
hmh....
zanimljivo je da jedan uredjaj kome je prvenstvena namena komunikacija ..radi neku drugu stvar toliko dobro...

pozdrav

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

@Wobby
Ti u svakom telefonu trazish manu da bi rekao da cesh ipak uzeti e720... :mrgreen: :mrgreen:
Ali opet ti je W800 bolji od E720....

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Meni se bas svidja sto je u narandzastoj boji... to mi je vrh... neobican je a ja obozavam neobicne telefone... ali dobro vidim da dosta ljudi razmislja kao ti Wobby... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa nije...shto...narandzasto..taman za leto...mozda bi bilo dobro da ima josh u nekoj boji..ali ono svi telefoni su ili sivi ili crni..tako da mi ne bi toliko smetala narandzasta boja...videcemo kako ta boja izgleda u stvarnosti... :wink: :!:

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Da Dexter znam da je bolji od E720 ali ja kazem posto nesto i ne volim takve boje, ipak kazem da je u plavoj,crnoj ali narandzasta......kako vi kazete ja se slazem :mrgreen:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Odgovori