Pa K750 podrzava AAC...ali dobro videcemo..razlike su male...meni se svidjaju oba modela..ustvari malo vishe W800...
Jel ima W800 u drugim bojama.... :!:
Jedino sto mi se ne svidja kod W800 sto je u narandzastoj boji......da je u plavoj boji definitivno bi ga kupio ovako mi i dalje ostaje E720! Ali kao telefon je strava.........ljudi hvala vam sto ste objavili slike i ono najvaznije o njemu tj. njima....
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
jurcao sam po netu u potrazi za slikama slikanim sa k750...i nasao....
hmh....
zanimljivo je da jedan uredjaj kome je prvenstvena namena komunikacija ..radi neku drugu stvar toliko dobro...
Meni se bas svidja sto je u narandzastoj boji... to mi je vrh... neobican je a ja obozavam neobicne telefone... ali dobro vidim da dosta ljudi razmislja kao ti Wobby...
Pa nije...shto...narandzasto..taman za leto...mozda bi bilo dobro da ima josh u nekoj boji..ali ono svi telefoni su ili sivi ili crni..tako da mi ne bi toliko smetala narandzasta boja...videcemo kako ta boja izgleda u stvarnosti... :!:
Da Dexter znam da je bolji od E720 ali ja kazem posto nesto i ne volim takve boje, ipak kazem da je u plavoj,crnoj ali narandzasta......kako vi kazete ja se slazem
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.