W800 vs W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Meni traje 2 dana sa malom dopunom od oko 20ak minuta u kolima najcestje, a pricam najmanje 1.5 h, desetak poruka, 2-3 sata mp3-a i radija, od toga recimo pola sata preko zvucnika, bt ukljucen barem jedno 2 sata uz koristjenje bt headset-a i to je to!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 13:07

Post od Lik »

u bre akki pa ti ga bas rabis muski :lol: za to koliko ga rabis rekao bih da baterija drzi cak iznad proseka s obzriom da ekran prilicno vuche :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ihaha,2 dana je puna kapa...Koristim fon slichno kao i Akki ponekad i vishe i baterija mi traje jedan dan a ponekad promenim i 2 baterije za jedan dan,tako da je 2 stvarno dosta...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ma nije to nista, da ne nosim 2 telefona, ne bi mi trajala ni pola dana baterija jer mi drugi tel. sluze iskljucivo za razgovor tako da vetjinu razgovora obavljam sa njih! :)
Dva dana trajanja baterije je super!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Upravo to...I ja nosim dva,na sansungu mi izdrzi ceo dan nekako a za nokiu nosim rezervnu bateriju jer mi treba 2 baterije za jedan dan...Mozda je nekom 2 dana malo al meni je 2 dana vishe nego dobro! :wink:

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

pa sta vi radite , moderni businessman-i , heheheh ................????????????????? 8) ...................
rocK for ever

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

kako to da potrosite 2 baterije za dan ,meni moze nekako da izdrzi 3 dana , kada normalno koristim telefon. sta vi radite sa telefonom pa vam baterija traje pola dana , ali nije bitno , skrenuli smo sa teme :|

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa ono,ne sluzi nam fon samo da bi igrali igrice... 8) Koliko znam Akki ima isto dosta velike rachune za telefon a mene ste videli koliko troshim zadji put u jednoj od tema,samo shto od tad mi se rachun povecao skoro za duplo... Jednostavno baterija ne moze da mi izrzi,za symbian fonove mi treba 2 baterije na dan obavezno a za obichne ona jedna baterija izgura chitav dan vec nekako...Tako da je meni 2 dana trajanja baterija stvarno vishe nego super.... 8)
Necemo vishe ici u off...

skaw
Banned
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 14:25

Re: W800 vs W810

Post od skaw »

Imam w800 fon je super ja ti savetujjem da sacekas malo da mu spadne cena jer je porasla za 30eura od 24 jan.
:smutny:

Telefon dobro pusta muziku, camera je fenomenalna(izbegavaj telefone sa poklopcima za kameru jer se brzo raspadnu ali sta ces) sve u svemu telefon je sasvim solidan.

Kupi ga sad mozda se desi da cena jos vise poraste. :uhuh:
ILI
Kupi ga kasnije jer se mozda desi da se cena smanji :unsure:

YetZa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 16:10

Post od YetZa »

u neku ruku se slazem sa skaw-om [ne zamerite mi ako sam promashila padez] shto se tiche cene,mislim da bi najbolje bilo da sacheka da padne cena,ako mu se ne zuri oko kupovine... :wink:

pozz :lol:
Just YetZa

Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 13:07

Post od Lik »

Koliko vidim kod nas je sve naopako,napolju W800pada i ocekuje se dalji blagi pad cene dolaskom w810 pogledao sam strane prodavnice... ovde mu cena raste :shock:

Samo se nerviram kad pogledam sta rade sa cenama :disgust:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

u svakom slucaju koji god fon da uzmes neces se pokajati bilo w800i ili w810i kada se pojavi.Nekako i nema vecih razlika EDGE je kod nas bukvalno neiskoristiv..........
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Shto ne znachi da nece doci vreme kada ce edge se koristiti.Ipak je to neka prednost.Ako ti se ne zuri ti sachekaj w810 mada ce mu cena biti sigurno paprena kada izadje dok ce cena modelu w800 pasti a razlike izmedju ta 2 telefona su minimalne.Jedino ako imash bash dubok dzep i nije ti zao dati pare zbog drugachijeg dizaina i sitnih izmena,ti onda uzmi w810 :D al sam ga zakomplikovala :lol:

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

W810 ima sledece prednosti
veci ekran:1.9"
Flash
Light sensor
full html browser sa podrskom za javom,flashom,rss-om
novija verzija tema....

Odgovori