Sony Ericsson > kritike i pohvale

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 13:07

Post od Lik »

Kad ce vise taj w810 smorih se cekajuci...sta kilave vise :angry:

ako je iznenadjenje u vidu pustanja w810ke -onda cu biti happy 8)

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 17:50

Post od Dario 13 »

Ja sam mislio mijenjati svoj D750 za W810, ali dok izađe on, izaći će već i K800, a K800 je ZAKON!
MALO JE PUNO!!!

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

Licno sam imao samo jednom SE i bio sam i vise nego zadovoljan :wink: ...u pitanju je bio SE s700 i kada sam ga donio iz Svedske ovde kod nas(septembar 2004),jos ga nije bilo ovde u prodaji. Tada je u Svedskoj kostao skoro 700 eura,ali to mi je jedan prijatelj tada zavrsio bio za u pola cjene preko firme :D inace nikad toliko love ne bih dao za tel :blinky:
Elem telefon je bio extra i kasnije sam ga mjenjao za Nokiu 7610,naravno uz doplatu tog lika sa kojim sam se mjenjao,mada sam ipak skontao da sam se zeznuo tek kada sam to uradio :| ...jedina mana na tom telefonu je bila sto je bio malko spor,ali mislim da je SE ovo ispravio i da su mu sada modeli samo jos bolji :roll:

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Dobro ljudi pogledajte W950i---> Sta reci vise o telefonu i Symbian OS 9.1, UIQ 3.0 User Interface platform, 4 Gb memorije :shock: , touch screen, a telefon je iz walkman serije....

Mislim sta vise reci o SE napredku... :D 8)
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Posto se dosta pozitivnih stvari desilo i SE krece u novu kampanju,nadam se samo da ce u medijima biti dovoljno zastupljene reklame,naravno na globalnom i na lokalnom nivou necemo pricati o manama i losim stranama SE telefona!
Ako vec tema ima takav naziv onda bi kritike bile (verovatno uobicajene):
problemi sa tastaturom na nekim modelima,a posebno dzojstik! :dry:
A pohvale....mislim da ce tek uslediti kad se pojave novi modeli na trzistu,naravno tada ce biti i vise kritika!

Ono sto je dobro za nas kao korisnike sto se trziste i industrija mobilnih telefona jos uvek razvija i siri, pa ima mesta za inovacije i kreativnost! Vidimo da je dosta toga novog,bar sto se tice SE-a,ali sad mozemo i od drugih proizvodjaca ocekivati zanimljivu trku!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Rower.U pravu si,SE jeste napredovao mnogo ali nokia sprema veliku ofanzivu.Uostalom videcemo tek je pocelo da se zahuktava.....I da SE mora da popravi kvalitet kucista kod telefona!!!Meni je moj k750i ispao na beton i sve se rasparcao.Srecom stradala samo maska a nova kosta bas podosta...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

I ne svidja mi se ovaj prelaz kod k800 na novi tip kartica uopste.Sta da radim sa mojom od 512mb?Da je bacim pa da kad kupim k800 dodam jos 100 evrica za karticu....Sta li im je to trebalo?ZAmerki vise nemam...Go aHead Se!!!!!!1
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Novi tip kartica je uvek dozivljavao evoluciju tokom smene generacija mobilnih uredjaja pa je tako prirodno da zazivi i Memory Stick Micro 8)
A svi znamo da ko god ulozio u tehniku hardverska vrednost od trenutka kupovine pocinje da pada,pa tako i ja kao i kljaja, imam vishe memory stick pro duo kartica koje ce mi vremenom postati neupotrebjive :uhuh: ali dok zadovoljstvo mozete da kupite onda je LAKO :D 8)
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

DZOJSTIK! Kad su modeli vec skupi, sto ne naprave kvalitetan dzojstik pa kud pukne neka pukne. A i BOJA na k750 je pocela da se ljusti (siva sa poklopca za kameru i crna dole sa QuickShare natpisom). Po meni je to VELIKA sramota. Zar ne moze to malo da se unapredi. I onaj S700, tom se skida boja kao... Ne mora kod jeftinih modela, ali kad sam dao 400 eura za telefon, barem da nema tih problema...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Daj, molim te, aj na k750 ali na s700 nema teorije, to sto ga ti ili neko drugi ne cuva to je vetj vas problem nije do SE-a, s700 je telefon sa mozda i najboljom finalnom obradom i kvalitetom proizvodnje... :roll:
klasicna prica, ispadne telefon milion puta i onda sto se boja ljusti :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

jeste da ja cuvam telefon od pada i ne spustam ga bas na svako mesto da se oguli ali nisam neka "picajzla" povodom toga...ovo govorim zbog toga sto mi se ni jedan od brojnih SE telefona koje sam imao (a sad koristim SE K750i), nije nikada ni ogrebao a kamoli ogulio nesto vidno... 8) ne znam za vasa iskustva ali meni su SE telefoni "grublji" i jaci po tom pitanju od nokije npr...pozz 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

akki, ja nemam S700, ima ga moj drug i ne znam da l' mu je padao i tako to, ali ja kad sam ga video... kao da su mu masku pravili kinezi cija se roba prodaje po buvljacima.
A ovaj k750 se ljusti (skida mu se boja sa ivica) SAM OD SEBE, imam ga... Zamisli, platis ga 375e, a on pocne da se ljusti,kao da sam ga platio 100 dinara.Nije nista toliko primetno,ali desi se da me pitaju od cega mi je to

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

S700i zasigurno nece da krene sam od sebe da se ljusti sem ako ga ne "garazirash"
A generalno stoji da je telefon sa najboljom finalnom zavrsnom obradom...
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

moguce je da postoje neki telefoni koji su pakovani pa im maske nisu originalne...smatram da otuda onolika razlika u ceni pri kupovini telefona u radnjama...uvek mi je bilo sumnjivo,jer se nabavna cena razlikuje maximalno nekoliko evrica sto je smesno a pri formiranju cena razlike su i po 50evra...pozz 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ne verujem da je do toga. Ja sam kupio od ovlascenog za SE, zapakovan u orginalnoj kutiji sa zigom i nisam ga platio 50e skuplje i slicno.
Jednostavno takav je model i to je to i tu treba nesto da se unapredi. Pozdrav

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ma nije, koristim ga kao smirglu:) Nisi dovoljno gledao... Eto sad znas da se k750 ljusti (posle 6 meseci koriscenja sam primetio da polako pocinje)

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

A kakav je joystick na K750?Ja nisam imao nekih posebnih problema sa SE telefonima,stvarno neke vece zamjerke nemam,svaki je u svoje vreme bio jako dobar
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ja sam recimo posle 4 meseca koriscenja K750i primetio da mi dzojstik slabije ide u levu stranu da bi posle nekog vremena ponovo poceo normalno da radi...verovatno je bila prasina u pitanju...pozz 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

E, TO! Radi, radi, pa nece, pa radi, radi, pa nece... (meni se na primer sve iskosilo za 45 stepeni, levo je levo gore, gore je gore desno... ali popravi se sam od sebe) Mada stvarno dzojstik je po meni NAJSLABIJA tacka telefona. Sve ostalo SE je zakon!

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Za Sony Ericsson od mene sve pohvale i sam par kritika - prva se odnosi n a kontakte za punjenje koji nisu baš najbolje rešeni tako da vremenom u njih upada prašina i slično i onda punjač nema dobar kontakt, mada su to na K700 rešili onim poklopcem koji je zaista dobar. Za sada Nokia ima najbolje rešen konektor za punjač pošto se može lako zameniti. Druga kritika se odnosi na softver - zvuk za poruku može da se izabere samo od onih ponuđenih, a ne može se, kao kod Nokie staviti bilo koji - to su tek ispravili na modelu K750. Na T610/T630 kao zvono ne može da se stavi AMR fajl što je isto jedna moja mala kritika. S obzirom da su u pitanju telefoni malo više klase, taj detalj nisu trebali da ispuste. Sve u svemu, SonyEricsson je zaista ozbiljno nastupio i gotovo oduvao Nokiu u nižoj i srednjoj klasi telefona i cenom, a bogami i kvalitetom - uporedite samo SE T630 i neku Nokiu u rang cena do 100 evra - nijedna Nokia u tom rangu ne može da parira SonyEricssonu, a zna se da je najveći broj prodatih trelefona kod nas i u svetu upravo iz tog cenovnog ranga. Još jedna opaska - nemaju mnogo Symbian modela (osim Pserije i modela M600 koji tek treba da se pojavi), mislim da bi trebali da se uključe i u taj segment tržišta. Sve u svemu, SE telefoni za sada nude najbolji odnos cena-kvalitet, jer za novac uložen u neki SE telefon dobijate zaista maksimum.

PS. Priče o džojstiku na SE telefonima su samo delimično tačne, sve zavisi od serije - ja sam imao T630 godinu i po dana, džojstik mu još uvek radi bez greške.
Ghost

Odgovori