Fm radio na walkman seriji

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Mnogo bolju opciju imaju motorole(prije w800i imao sam e398), zove se airplane mode, i kada ukljucis tu opciju iskljuci se iz mreze ali sve ostalo je pristupacno, gledanje fajlova, citanje poruka, slusanje muzike itd. znaci sve sem slanje i primanje poruka kao i poziva, kad vec spominjem motorole mislim da imaju jos jednu opciju koja mi izuzetno mnogo nedostaje na SE-u, to je cut-copy-paste opcija, stalno sam je koristio na e398 a sad sam ko slijep bez nje na w800i.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa ne Dexter , upravo i kažem da može da smeta GSM signal u avijjonu (check it out) ali zašto bi i radio signal(FM)? (he-he, putovao, putovao, a i zet mi je pilot, znam temu :wink: )
Nije stvar u "flight" modu, da ti sad moraš da letiš, nego da možeš svoj mob.da koristiš i bez GSM-a, ima koristi. :P :wink: :P

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Tanja, ja stvarno ne znam na koju copy-paste opciju ti mislis, ja to na moj w800i nemam, konkretno na e398 sam mogao da bilo koji deo texta(pr. sms ili na chatu) da isecem ili kopiram dje god hocu, ja bi volio da nisam u pravu ali toga nema na w800i.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Odgovori