Novi firmware za K750 - R1CA021
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
ja kada sam radio master reset,izbrisalo mi se sve sa telefona,a sa kartice je ostalo.Uradi backup za svaki slucaj.A to sa dzojstikom,kako ti je bilo da i meni nije to otislo,meni nije toliko strasno,nekad stane pa se ne pomeri,pa moram jos jedanput da pritisnem na dole,ja mislim da je to prasina.Ja ga svaki dan cistim.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
hvala na pomoci!Milane,sto se dzojstika tice to nije veliki problem,ja sam na svom malo iskalio bes pa se podrndao nije uopste reagovao na pritisak.A to sto nece na dole da ide jeste prasina i zato sto je prorez nadole veci za "samo" milimetar gotovo neprimetno a ispod se nalazi i taster 2 koja je blizu,pa je potreban malo veci pritisak nadole nego u ostalim pravcima.Ako redovno brises prasinu neces imati problema.Iiii cime brises prasinu na svom k750i????

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- MilančeBGD
- Expert
Kako kad,nekad uzmem wc papir pa ga napravim tako da moze da udje u prostor izmedju dzojstika,nekad uzmem ono za usi.A ceo telefon ili ekran brisem pamucnom krpom,koja nije mnogo gruba,nekad majicom,a nekad gacama
.A na ekranu mi stalno ostaju otisci prstiju,i malo me nervira,ja volim da sve bude doterano,a i nervira me kad uzmem telefon oznoje mi se ruke,pa je mokro,da li je to od neke treme ili od cega.E je ti se izgulio onaj poklopac kamere,ja se sve plasim da se od tog znoja ne izguli,ovo te pitam jer ga vise posedujes od mene.

- MilančeBGD
- Expert
Evo sada je sve uredu,dzojstik radi ko podmazan,nisam ga nosio u servis,izgleda sam skinuo prasinu,izgledaj nije usla unutra.A sto se tice onog paljenja provalio sam od cega je,imam animation temu,a sad sam stavio obicnu i normalno se pali,bez cekanja,a ja bezveze radio dva puta master reset,nema veze.
Aman zaman ljudi,preko SEUSa se radi UPDATE vec postojeceg SW koji se nalazi u telefonu i ostaju vam podaci imenik,slike itd. - ne brisu se a FLASH je menjanje kompletnog SW u telefonu tj. ubacivanje novog u telefon i stara se verzija SW brise znaci i podaci se brisu a mem. kartica se vadi prilikom FLESA i na njoj se na brisu podaci.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 14. Jul 2004. 13:42
H I T N O !!!!!!!!!!
Q1: Kako da proverim koja je verzija softvera/firmvera u aparatu?
Q2: Sta dobijam konkretno ubacivanjem softvera w800 u k750, znam da ce to biti softver drugog telefona ali koje su mu prednosti, zasto bi to trebalo uraditi?
Q3: Koju verziju softvera/firmvera telefona w800 da trazim da mi ubace u k750 aqko to budem radio. Molim vas za tacnu verziju.
Hvala vam svima, a ovo je vrlo, vrlo hitno jer danas treba da idem da kupim telefon pa da znam sta i gde da gledam.
Q1: Kako da proverim koja je verzija softvera/firmvera u aparatu?
Q2: Sta dobijam konkretno ubacivanjem softvera w800 u k750, znam da ce to biti softver drugog telefona ali koje su mu prednosti, zasto bi to trebalo uraditi?
Q3: Koju verziju softvera/firmvera telefona w800 da trazim da mi ubace u k750 aqko to budem radio. Molim vas za tacnu verziju.
Hvala vam svima, a ovo je vrlo, vrlo hitno jer danas treba da idem da kupim telefon pa da znam sta i gde da gledam.
Imam D750 sa SW iz W800i(R1K001). Sve radi super sem jednog. Kada u language namestim na srpski nece da mi u phone book izlistava imena po latinicnim slovima vec po cirilicnim. A posto su sva imena upisana latinicom funkcija znaci ne radi. Znaci moram da ga drzim na engleskom ili hrvatskom. Da li je kod novih softvera ta mana otklonjena.