Novi firmware za K750 - R1CA021

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Ako ides na fleshovanje preko SEUS-a, svi podaci ti ostaju u telefonu. Kad sam ja fleshovao, napravio sam backup, ali sam se prijatno iznenadio kad sam video da je sve tu.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

ja kada sam radio master reset,izbrisalo mi se sve sa telefona,a sa kartice je ostalo.Uradi backup za svaki slucaj.A to sa dzojstikom,kako ti je bilo da i meni nije to otislo,meni nije toliko strasno,nekad stane pa se ne pomeri,pa moram jos jedanput da pritisnem na dole,ja mislim da je to prasina.Ja ga svaki dan cistim.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

hvala na pomoci!Milane,sto se dzojstika tice to nije veliki problem,ja sam na svom malo iskalio bes pa se podrndao nije uopste reagovao na pritisak.A to sto nece na dole da ide jeste prasina i zato sto je prorez nadole veci za "samo" milimetar gotovo neprimetno a ispod se nalazi i taster 2 koja je blizu,pa je potreban malo veci pritisak nadole nego u ostalim pravcima.Ako redovno brises prasinu neces imati problema.Iiii cime brises prasinu na svom k750i????
8)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Kako kad,nekad uzmem wc papir pa ga napravim tako da moze da udje u prostor izmedju dzojstika,nekad uzmem ono za usi.A ceo telefon ili ekran brisem pamucnom krpom,koja nije mnogo gruba,nekad majicom,a nekad gacama :D :D .A na ekranu mi stalno ostaju otisci prstiju,i malo me nervira,ja volim da sve bude doterano,a i nervira me kad uzmem telefon oznoje mi se ruke,pa je mokro,da li je to od neke treme ili od cega.E je ti se izgulio onaj poklopac kamere,ja se sve plasim da se od tog znoja ne izguli,ovo te pitam jer ga vise posedujes od mene.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Evo sada je sve uredu,dzojstik radi ko podmazan,nisam ga nosio u servis,izgleda sam skinuo prasinu,izgledaj nije usla unutra.A sto se tice onog paljenja provalio sam od cega je,imam animation temu,a sad sam stavio obicnu i normalno se pali,bez cekanja,a ja bezveze radio dva puta master reset,nema veze.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Hehehe!Interesantno,i ja koristim one stapice za usi!Nije se izgulio poklopac!I sto je za divno cudo ovo je jedini telefon na kome se nije skinula farba ili izgulila i sl. 8)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Aman zaman ljudi,preko SEUSa se radi UPDATE vec postojeceg SW koji se nalazi u telefonu i ostaju vam podaci imenik,slike itd. - ne brisu se a FLASH je menjanje kompletnog SW u telefonu tj. ubacivanje novog u telefon i stara se verzija SW brise znaci i podaci se brisu a mem. kartica se vadi prilikom FLESA i na njoj se na brisu podaci.

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 19:03
Kontakt:

Post od nikao »

ma kad je rijec o cicsecnju samo uzmes cackalicu i omotas je malo pairom tanki da moze uc u djojstik i obrises to je najefikasnije rijesenje i najvise ga i najbolje icistis ! stapic za usi je predebel da ude tamo gdje se prasina skuplja!!

DraganStojkovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 14. Jul 2004. 13:42

Post od DraganStojkovic »

H I T N O !!!!!!!!!!

Q1: Kako da proverim koja je verzija softvera/firmvera u aparatu?
Q2: Sta dobijam konkretno ubacivanjem softvera w800 u k750, znam da ce to biti softver drugog telefona ali koje su mu prednosti, zasto bi to trebalo uraditi?
Q3: Koju verziju softvera/firmvera telefona w800 da trazim da mi ubace u k750 aqko to budem radio. Molim vas za tacnu verziju.

Hvala vam svima, a ovo je vrlo, vrlo hitno jer danas treba da idem da kupim telefon pa da znam sta i gde da gledam.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

1. Dzojstik pomeras na praznom ekranu,moze i kad je telefon bez sim kartice,*( zvezda)
desno * levo levo * levo *

2. Stabilniji sw,bplji mp3,baterija malo duze, W u meniju,laksa kontrola MP3 playera

3. R1BC002 ili R1AA008(malo starija) uglavnom trazi poslednju

banelaki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 02. Jun 2006. 14:06

Post od banelaki »

Imam D750 sa SW iz W800i(R1K001). Sve radi super sem jednog. Kada u language namestim na srpski nece da mi u phone book izlistava imena po latinicnim slovima vec po cirilicnim. A posto su sva imena upisana latinicom funkcija znaci ne radi. Znaci moram da ga drzim na engleskom ili hrvatskom. Da li je kod novih softvera ta mana otklonjena.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@6630ap: R1BC002 je mnogo bolja verzija od R1AA008 a i to sada imaju svugde, ne treba da se muci da trazi. 8) 8) 8) ;)

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

banelaki, kada udjes u imenik zadrzi tarabu,to resava tvoj problem ako stavis nas jezik da imas latiicnu pretragu,ovo je u svim verzijama na svim SE telefonima tako.

Dario (asdf), nju sam stavio prvu,ako ne maju tu ovu drugu sigurno imaju kao i sve za nju sto ima.

Odgovori