K750i, kako ubaciti software od W800?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Znam tanja nisam toliko glup,znam ja da mogu,ali se ja pitam kako to oni rade u servisu,razumes.Nemoj ti da mi drzis predavanja da se ne razumem toliko u k750i ne bih ga ni kupio.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ja mislim da se ipak i taj k750i moze napraviti samo to treba da radi neko ko se bolje razumije u taj model, ja sam npr. motorole e398 koje su bile potpuno mrtve uvijek uspjevao da popravim Test Point metodom(pravljenjem kratkog spoja u telefonu da bi on usao u bootloader), mislim da se test point moze uraditi na vecini telefona samo vam trebaju skice dje da se tacno napravi spoj.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Znaci brate maliomladinac fles ti ne gine..........
Koje su ovo ideje sa zamenama telefona................ :blinky:
pa da na taj nacin s..e i tudji w800?
Ljudi nisu dzabe otvoreni servisi.......sorry batac
5130+Koss the plug....

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 12. Mar 2006. 20:58

Post od maliomladinac »

Izgleda da ce riba morati da pije cesmovacu narednih mesec dana ...Otici cu ovih dana do servisa pa cu vam javiti sta je bilo... p0zz

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 23:16

Post od Tanjabgd »

Milane neznam sta te je toliko uvredilo,ja sam samo pokusala da pomognem.Ja neznam koliko znas o k750 pa niko se nije naucen rodio.Pozdrav i bez ljutnje,imala sam samo dobre namere.P.S. Uspela sam da popravim fon

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Ode riba na cesmovacu.......... :lol:
A sto mora da znaci ako covek ima k750i da je nenormalno lovaran?
Mozda ga je dobio, ili stekao kes pa kupio, na razne nacine ljudi dolaze do telefona.....
Razumes li sad 6630 app?
pozz
5130+Koss the plug....

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 23:16

Post od Tanjabgd »

Apsolutno se slazem pa i ja sam moj dobila na poklon kad sam polozila poslednji ispit...To mi je bila nagrada za mucenje...

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maliomladinac »

@Masterokrata,potpuno si u pravu...Stekao sam bash dosta vremena...I zajebo se na kraju...Sam sam kriv...Trebao sam jos malo da stekam pa da kupim nov... :dry:

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maliomladinac »

judi pao je flash i SW od W800 za 10 jura,ali...Sad kad ubacim karticu nedesava se NISTA,kao da je nisam ni ubacio!!!!! Pojescu telefon od besa...On je kao rupa bez dna,stalno ulazem ali nista od njega....STA DA RADIM???

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mislis na SIM? :? Fon sa softwareom od W800 moze da se startuje u dva moda- jedan je telefon mode, a drugi je Music (ili flight) mode u kome nema signala i onda se telefon ponasa kao obican MP3 player. Prebaci ga u normalan mod.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

maliomladinac ma dobro je telefon 100% samo proveri da li je podesen na phone ili flight mode? 8) ..........procitaj u prethodnom postu, nije on rupa bez dna, nisi ti jedini koji je odradio ovaj flash.
5130+Koss the plug....

maliomladinac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od maliomladinac »

Hvala na brizi ali nisam bash pocetnik sto se tice telefona! Mislim na MSD! Probao sam 3 razlicite kartice,razlicitih velicina(8mb,32mb i 512mb) u svugde je isto...Popizdeo sam i sam otvorio telefon i imao sam sta da vidim...Danas sam saznao da je telefon pre mene bio u vodi i da je mnogo padao,takodje da je bio i kod nekog STRASNO LOSEG servisera jer je unutra haos! Procesor je izgreban,ploca je nesto lemljena i dolemljivana,ma cirkus! Strasno! Ubicu se!!!! Jedino sto mi preostaje je da pocnem da skupljam pare za nov,a ovaj ce da sluzi dok sluzi...Hvala vam na pomoci u svakom slucaju! p0zz :smutny:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ti si to uzeo polovan telefon,bolje da si sacekao mene da ti dam moj k750i,evo ga nov,nigde ogreban jos 4meseca garancije.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

maliomladinac napisao:Danas sam saznao da je telefon pre mene bio u vodi i da je mnogo padao,takodje da je bio i kod nekog STRASNO LOSEG servisera jer je unutra haos! Procesor je izgreban,ploca je nesto lemljena i dolemljivana,ma cirkus
@maliomladinac: Mobilni telefoni su ti kao zene, nikada ne znas dal' si prvi i koliko je koriscen(a) pre tebe, dok ne pogledas ispod... :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Lobachewsky, hahahhahahhah,jbg bolje da si skupio pare omladinac,i uzeo od nekog koga poznajes,ili da uzmes u radnji nov.

Odgovori