software od w800 problem

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 20. Jun 2006. 18:28
:: Xiaomi A3/128 Grey

Post od ZzHn »

e,moja mashina je prosla test za ovaj dan,to jest noc :),sinoc sam mu dusu izvadio i nije blokiro,ja mislim (nadam se) da je to to... da je u redu sad.... al da ne izbaksuziram.... za sad sam zadovoljan, nadam se da ce i ostat tako... rixxon, a taj trocifren broj,vjeruj mi ne znam, sad sam ponovo provjerio i isto je :) znaci nisam pogrijesio,jednostavno tako pise....
A to za smrzavanje telefona,hmmmm... pa mom drugu se jos prosle godine na samsungu d600 smrznula baterija,na odprilike -15,tako da je moguce..... a to nije reko bilo koji serviser vec njegov rodjak... :roll: moguce je sve izgleda.... :)
anyway, SVIMA VAMA hvala za savjete,jer (nadam se,izgleda...barem za sad da) su pomogli! sad my k750 radi ko sat... :lol: molim se da ce i ostat tako lol... :) tnx again...
.

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

ZzHn: nije ni bitno za onaj broj... Samo nek je tebi telefon ziv i zdrav i da te dobro sluzi!
Pozdrav!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

Ma djavola me dobro sluzi! Ja se taman ponado da je ok,a on jutros poludi opet pa **** mu sve..... :cry:
Nista,danas ga nosim u servis...ako imate neke savjete za servis,kazite.... prvi put da me neki tel. zajebava ovako... :(
.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

ZzHn,na tvom mestu bih probao i "Master reset",nista te ne kosta a moze da vredi,veruj mi,probaj i to,a ako i dalje bude zezao nosi ga u servis! :wink:

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

Danas sam ga odnio u servis i promjenio mi je software,kako on kaze sad je najnoviji,i dalje ima zum na full rezol. i tako...jos nisam provalio premjene, sad je R1AA008...Ali cim sam ga upalio ponovo isto,samo sto SAD ZNAM zasto blokira!!!!
Ma naso sam mem. karticu od 512 mb... koja ne valja nista!!!!!! A drug sto drzi radnju telefona mi reche da je FALSH! mozete mislit?? a ja je kupio preko oglasa zapakovanu mislio da se kartica ne moze tako lako pokvarit... heh, eto ucite na mojim greskama i ne kupujte bilo sta...
stavio sam staru (orginal od 64 mb) i radi super,za sad...
Ma posumljao sam ja odmah..ali ko bi to pomislio?? :wacko: Eto sad barem znam sta je...jer kad god sam ubacio tu od 512 tel. se resetovo,a kad ubacim orginal bez problema je ocita i sve je OK,zato mislim da kartica zeza...
uhh,malo mi je lakse jer nije tel. u pitanju.. :) Jel moze ko da mi kaze kakva je ova zadnja verzija softvera sto ja sad imam? :)
McLaren, sad Nema potrebe za resetom jer barem znam sta je....:) o boze sta se meni desava hahahah....neorginalna mem. kartica..pa jeli se to jos kome desilo??
rixxon ,ali sad mi stoji ono "1EOW"??? jeli to bas lose??
a CDA mi je 102295/7 R2A...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

ZzHn: palo mi je na pamet da je mozda do kartice (da, mnogo djubreta moze da se nadje kod nas!). Elem, R1AA008 je verzija stara nesto vise od GODINU DANA! Al nemoj da te to brine, ja imam upravo tu verziju i radi mi dobro, zato i nisam updateovao fon na noviji sw. 1EOW je signal da se nesto s necim u SW ne slaze, al ne mora da bude problem, ima puno tel. koji rade s tim normalno. A ne slaze se CDA: broj koji si naveo je od V800 Vodafone UK! Ni pogresan CDA ne mora da bude problem. Vidjao sam tel sa CDA 000000/00 koji rade normalno. Jedino sto ti SEUS nece raditi! Znaci za svaki update - servis!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

ZzHn
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od ZzHn »

o boze..pa sta ja to imam u telefonu??? tctctc... pa jeli to toliko lose? 'bem ti nase servisere... :x ma nema veze update,samo da mi radi,eto dotle je doslo :) ,
Valjda ce bit dobro...ovoliko muke sa fonom jos nisam imo,a da telefon nije kriv naravno,vec "dodatna oprema"..ccc..... e rixxon, hvala na svim informacijama... barem znam sta je u njemu :)...
.

Odgovori