Sony Ericsson W880i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Odlicna kombinacija slim dizajna i estetike,pa jos walkman player...mada pomalo mi smeta dosta mali ekran koji bi mogao biti i dosta veci,taman su mogli zauzeti i taj crni okvir... :)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

naj veca zamerka ovom i ostalim 10 novih modela jeste velicina displeja, nista nije veci od displeja k750... pa dokle vise.. stvarno me tera da predjem na nokiu il gde vec.. :x

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Izashao je i kod nas,cena 450e...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da... primetio sam da je ekran manji od onih na K800i i W850i sto mislim da je mana telefonu a i radio koji nedostaje ne ostavlja utisak bas "kompletnog" telefona... cini mi se da je softver isti kao na W850i... ako ga neko ima neka kaze nesto...pozz 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Licno ga nemam,ali igrao sam se malo sa njim,ima ga neki moj kolega s posla.Telefon nije nista posebno,mali je ekran za samu velicinu,tasteri su bas premali za komforno kucanje,posebno oni u sredini,tzv. navigacioni cetvorosmerni.
Sta znam,na mene je ostavio utisak jedino to sto je tanak,ostalo nista posebno... :dry: :smutny:

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Kako je dobar telefon ... To je strasno! Nisam mogao da vjerujem koliko je bolji nego sto je na slikama... Pocinjem da se dvoumim izmedju njega i T650...
HTC M8Q HTC 10

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

hmm po izgledu ova dva imaju svoje prednosti i mane,koristio sam w880 i mogu reci vrh...jedino sto je tastatura neudobna za piskaranje ali koliko vidim slicno resenje je i na T650 tako da...ipak ovaj novi model mi deluje mnogo ruznije od w880 ali tu je 3.2mp kamera,blic,AF,radio,slabiji W player :roll: ali ipak je precenjen i za te pare mozes uzesti skoro 2 polovna w880 koji isto nije za bacanje...vrh dizajn (tanji za nijansu),W sluske,zvuk,1GB M2 card...glas za W880 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori