Sony Ericsson W880i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Licno ga nemam,ali igrao sam se malo sa njim,ima ga neki moj kolega s posla.Telefon nije nista posebno,mali je ekran za samu velicinu,tasteri su bas premali za komforno kucanje,posebno oni u sredini,tzv. navigacioni cetvorosmerni.
Sta znam,na mene je ostavio utisak jedino to sto je tanak,ostalo nista posebno...

Sta znam,na mene je ostavio utisak jedino to sto je tanak,ostalo nista posebno...

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
hmm po izgledu ova dva imaju svoje prednosti i mane,koristio sam w880 i mogu reci vrh...jedino sto je tastatura neudobna za piskaranje ali koliko vidim slicno resenje je i na T650 tako da...ipak ovaj novi model mi deluje mnogo ruznije od w880 ali tu je 3.2mp kamera,blic,AF,radio,slabiji W player
ali ipak je precenjen i za te pare mozes uzesti skoro 2 polovna w880 koji isto nije za bacanje...vrh dizajn (tanji za nijansu),W sluske,zvuk,1GB M2 card...glas za W880 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3