Pozdrav ljudi, evo danas uzeh ovaj telefon i cini mi se da cu biti zadovoljan njime!
Bio sam ponosni vlasnik k800

i posto mi je nakon godinu dana dosadio odlucih se opet za SE!
Mislio sam prvo da uzme Samsung G800 ali sam odustao kad sam se prisjetio frustracija koje sam dozivljavao sa
D600, pa sam onda razmisljao o iPhone-u ali kad sam saznao za probleme sa BT i da mu kamera nema blic itd. odustao sam i od njega i isao na sigurno
Ima razlike u odnosu na k800 i ako mi se na prvi pogled cinilo da su to dva potpuno identicna telefona!
Kameru nisam jos isprobavao, bavio sam se uglavnom prebacivanjem gomile chuda iz starog telefona u novi
Ono sto mi je odmah "upalo u oko" je mnogo bolji displej, slike izgledaju mnogo ostrije i svjetlije!
Navikavam se lagano na touch screen i d-pad (kako li se zove...) i cini mi se da cu se lako navici.
Ima jos par stvari u softveru koje su unaprijedili i koje su mi se jako svidjele!
Takodje cini mi se da mu je baterija odlicna! Osvetljenje ekrana mu je na 100% i zadnjih 5-6 sati ga neispustam iz ruku, sto cackanje po meniju, sto slusanje muzike, koja fotka... baterija mu je sa 30% spala na 20%!
Mane? K800 mi je bio brzi i stabilniji, i nije bio skinut sa nijedne mreze (barem nije ima nikakva obiljezja po sebi i u meniju)!
Ovaj je sa O2 mreze i nije bas munja od telefona! Dva puta mi se i restartovao!
Vidjecemo da li ce biti vracen i zamjenjen za nesto drugo...
Ono sto ne mogu da provalim je kako da iskljucim video call, nervira me ono 3G na ekranu!
Da li neko mozda zna gdje je ta opcija??
Vidim da neko hvali kako telefon ima track ID! To bi predpostavljam trebalo da bude u Entertaiment-u, meni ga tamo (i nigdje drugo) nema!
O cemu se radi??