Flashovanje Sony Ericsson telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Vladimire, Imam tel isti kao tvoj, takodje je skinut sa o2 mreze. Nemam nikakkvih problema, jedino sto mogu da pretpostavim da je problem je kvalitet mreze u tvom okruzenju. Kao sto si i rekao, mob ti radi dobro, pa sad ako hoces da mu nadjes neku manu:
k800i nije satelitski telefon nego je GSM radi upravo ono za sta je namenjen, ali sa unapredjenjem sw radice jos bolje. tako da ... uzivaj, ne zaboravi da je Ericsson zajedno sa Nokiom kao konkurenciom, stvorio mobilnu telefoniju kao sto je sada.
k800i nije satelitski telefon nego je GSM radi upravo ono za sta je namenjen, ali sa unapredjenjem sw radice jos bolje. tako da ... uzivaj, ne zaboravi da je Ericsson zajedno sa Nokiom kao konkurenciom, stvorio mobilnu telefoniju kao sto je sada.
Ljudi pomazhite...flashovao sam telefon sa r8ba024 bez custom packa i neshto netje....pojavila mi se greshka:"configuration error. please contact your network operator or...."i tako dalje! shta sada. kako da spasim svoj telefon? inache pre sam imao r1kg001 firmware. I koji je to frimware gde je mogutje gledanje videa a da se ne puste vec se samo pokazhe na njih (onako dok su josh mali oni pochu)?
ubacio sam sustom evo primer
11:12:28| Uploading file tpa/preset/custom/SETT_WALLPAPER_HOOK_1.itm
11:12:28| Done uploading
11:12:28| Upload ./own_custpack/tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm to tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm
11:12:28| Creating directory tpa
11:12:28| Creating directory tpa/preset
11:12:28| Creating directory tpa/preset/custom
11:12:28| Deleting file tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm
11:12:28| Deleted...OK!
11:12:28| Uploading file tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm
ali i dalje javlja pogresna sim kartica
11:12:28| Uploading file tpa/preset/custom/SETT_WALLPAPER_HOOK_1.itm
11:12:28| Upload ./own_custpack/tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm to tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm
11:12:28| Creating directory tpa
11:12:28| Creating directory tpa/preset
11:12:28| Creating directory tpa/preset/custom
11:12:28| Deleting file tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm
11:12:28| Deleted...OK!
11:12:28| Uploading file tpa/preset/custom/VIDEO_PLAYER_HOOK_1.itm
ali i dalje javlja pogresna sim kartica
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
MilančeBGD, na topse ima ima unlock patch za neke modele. Čini mi se da on može normalno da se ubaci preko setool lite-a (ti si mi rekao da zaključanon telefonu možeš da radiš sve što i otključanom, sem da ubacuješ karticu drugog operatera)
Btw. Na iprotebe.cz ima da se skine setool full samo što meni radi download

Btw. Na iprotebe.cz ima da se skine setool full samo što meni radi download

N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
- MilančeBGD
- Expert
Da da
ali ja opet ti kazem mora se imati BOX preko kojeg ces ubaciti 
Drugo kako neki obican korisnik moze ubaciti patch u svoj telefon?? Kad patchovanje za DB2020 jos nije krenulo
Taj patch radi jedino ako imas Box i full verziju Setool-a
Naravno da ima za druge modele
k320 sa w200 sw, k750, w800, w810 i jos neki 

Drugo kako neki obican korisnik moze ubaciti patch u svoj telefon?? Kad patchovanje za DB2020 jos nije krenulo

Taj patch radi jedino ako imas Box i full verziju Setool-a

Naravno da ima za druge modele

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
evo procitah celu ovu temu, i nesto sam ukapirao oko tog modovanja, i sinula meni ideja da prikacim moj p990 na xs++ i evo sta bude:

e sad kad stisnem na (ima oznaceno crvenom strelicom na drugoj slici),
pojavi mi se ovo:

da li to znaci da mi on nudi koji sw ja mogu da ubacim u moj telefon? ili je nesto drugo?
ja se izvinjavam sto sam ovo postavio u temu za flashovanje K800, al nema teme za flashovanje UIQ3 telefona (a glupo da otvaram zbog ove sitnice).
P.S. i pokusao sam nesto da cackam preko FSX, kolko sam ja razumeo preko njega mogu da cackam po sistemskim fajlovima u telefonu, i nesto je program iscitavao i odjednom se program (xs++) zatvorio i morao sam da upalim telefon, i sve je radilo normalno. izgleda da FSX jos uvek nije dostupan za UIQ3.

e sad kad stisnem na (ima oznaceno crvenom strelicom na drugoj slici),
pojavi mi se ovo:

da li to znaci da mi on nudi koji sw ja mogu da ubacim u moj telefon? ili je nesto drugo?
ja se izvinjavam sto sam ovo postavio u temu za flashovanje K800, al nema teme za flashovanje UIQ3 telefona (a glupo da otvaram zbog ove sitnice).
P.S. i pokusao sam nesto da cackam preko FSX, kolko sam ja razumeo preko njega mogu da cackam po sistemskim fajlovima u telefonu, i nesto je program iscitavao i odjednom se program (xs++) zatvorio i morao sam da upalim telefon, i sve je radilo normalno. izgleda da FSX jos uvek nije dostupan za UIQ3.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun, XS++ ti nudi samo promenu CDA u tvom telefonu. Posle toga odeš na SEUS i on ti na osnovu tog CDA isporuči najnoviji SW za tvoj model. Ja sam tako odradio svoj W950 (sa telenora, pa mi SEUS javljao da već imam najnoviji sw, što, naravno, nije bilo tačno). E sad stvarno nemam ideju šta će se desiti ako staviš CDA od nekog drugog modela, ali vrlo lako može da se desi da ti SEUS ubaci neupotrebljiv sw u telefon. Ja se s time ne bih igrao
Što se tiče FSX, i ja sam probao i
Moraćemo još da pričekamo za FSX na UIQ

Što se tiče FSX, i ja sam probao i

Moraćemo još da pričekamo za FSX na UIQ
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
rixxon ok, znaci da nista ne cackam, ja sam menjao CDA preko SEUS-a, to jest preko foldera gde se nalazi CDA. 

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Juce sam kupio K800i pa imam nekoliko pitanja za sve vas ovde.
Imam softer R1ED001, EROM R3A016. Telefon po svemu sudeci nije skidan ni sa kakve mreze, nema srpski. Koliko sam razumeo FW koji ja imam je neki prastari i valjalo bi ga zameniti sa nekim novijim. Da li to uraditi preko update servisa samog telefona, preko SEUS-a ili nekim trecim putem??? I koliko je dobro ubaciti softver od K810i?
Hvala unapred!
Imam softer R1ED001, EROM R3A016. Telefon po svemu sudeci nije skidan ni sa kakve mreze, nema srpski. Koliko sam razumeo FW koji ja imam je neki prastari i valjalo bi ga zameniti sa nekim novijim. Da li to uraditi preko update servisa samog telefona, preko SEUS-a ili nekim trecim putem??? I koliko je dobro ubaciti softver od K810i?
Hvala unapred!