Sto ja mrzim ljude koji lazu
Sve vreme pricas kako mogu da se ubace flash theme i kako rade, i kako si ti nashao flash theme i kako hoces da ih ubacis i trazis pomoc.
I sad odjednom ti za 5 min. si sve pronasao i ubacio, a pre neki dan si molio na kolenima da ti prevedem tekst na kome je objasnjeno kako se sve radi...
Ti ces mene da ucis sta je to, pa ne znas ti sta je...
To su animirani meni-ji, i jos da je taj video tvoj... Plus jos si ga nazvao flash meni i onda meni pricas kako ti ne pricas o flash menijima... Daj molim te...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Daj decko smirise izadji iz puberteta i poci malo da verujes ljudim stvarno nema smisla.
evo ti video pa ti gledaj i dalje da li je mozda motaza ili nije moj video. http://www.youtube.com/watch?v=f94n5CpM5wA
P.S. Nekim ljudima je dosta i 5min. Stvarno necu da se prepucavam kada se smiris onda cu okaciti sve sto treba za teme, pa cak i 33 teme.
Jao ko mi kaze? Ko da ti si '45 god
Pa tako lepo okaci, a ne okaci neki video izokrenut, mrljav...
Nema sta ja da se smirim, i nema potrebe da kacis meni-je znam ja kakvih ima, samo sam ja zeleo da cujem kako si ubacio flash theme Jer izgleda ti i dalje mislis da su to flash theme...
au sad sam poznat na youtube
Auuuu ljudi, ubacivanje custom ikonica i menija (pa čak i animiranih - naravno sa GIF animacijama) je stara fora i to i vrapci znaju. FLASH meniji su nešto drugo...
Ma nemam nameru da se prepucavam, nego on nama sad pokazuje "foru" kako je ubacio kao flash menije Naravno da je ovo stara fora i da se za ovo zna odavno, tako preko ovih animiranih menija i k750i i telefoni koji ne podrzavaju flash meni-je dobiju meni-je koji lice na flash meni-je.
Nemojte da zakljucavate ja imam jo jedno pitanje, a nadam se da cu dobiti odgovor.
Nasao sam jos jednu foru izgledaje isto stara samo nemogu da nadjem gde ima opsirnije na srpskom.YouTube
Nemorate da mi piste samo mi dajte link gde to ima na srpskom.
Da, taj patch je za W800 R1BC002 i ne pokušavaj da ga ubaciš u telefon sa drugim softverom. Takođe nemoj da se trudiš da shvatiš tačno značenje sve one gomile heksadekadnih brojeva. Ljudi koji prave takve patcheve su macani koji "tečno govore ARM asembler" i znaju o internim mehanizmima softvera telefona jezivo mnogo!
Za nas koji to ne znamo, dovoljno je da znamo kako se patch ubacuje u telefon i kako se uklanja. To se takođe radi sa FAR managerom ili GFlashom (CID36). za CID49 koriste se druge tehnike!.
potreban savet!?
skinuo sam 'file locker' sa neta i prebacio ga u folder other,medjutim pri pokusaju instaliranja izbacuje mi 'operation failed. sta ciniti?
Kupio sam k750 pre 3 dan i sljaka super,medjutim izgleda da je skidan sa o2 mreze iako na njemu pise quick share,sta da uradim da li da ga 'isflesujem'?
Interesuje me sto se tice memorijske kartice kako ce da radi od 1Gb,tj da li ce usporava i koju je najbolje da uzmem?
takodje sam dobio saslusalice sa jednom bubicom pa me interesuje da li su to standardne slusalice jer
me to nervira. hvala unapred
DJ Moopha, ne znam sto nece, samo jos ne znam sta ce ti program je ziva glupost, znaci da umres dok zakljucas 3 fajla, a tek da otkljucas
Pa tebi ako smeta ti ga isflesuj ali O2 sw nema nikakvih zabrana tako da nema potrebe.
Naravno da ce da radi 1GB, a da li usporava zavisi koju kupis, zavisi od toga koliko ces je napuniti, ali svakako da ce da sve bude malo sporije(nece biti isto kao i sa 64MB) a najbolje je da uzmes Sony
Pa to je tvoja greska sto se nisi pre raspitao, ja bih sad otisao(ako ti je blizu prodavnica gde si uzeo) i trazio da mi daju normalne slusalice koje inace i idu uz k750i.
Za fleshovanje cu da razmislim,mozda u neko skorije vreme to uradim da se ne zezam odmah sa tim jer sam ga tek uzeo. Madness99 u svakom slucaju cu da pogledam kad budes postavio uputstvo za fleshovanje...
Slusalice obavezno idem sutra da zamenim,znao sam da to nisi sigurno standardne. Ali tako mi i treba kad u kutiju pogledam tek kad dodjem kuci,mogao sam i bez punjaca da dodjem
A sto se tice programa za zakjucavanje fajlova javite ako saznate za neki bolji....
Ma nije sam File Protect toliko loš sam po sebi koliko ubija ono "Allow application to read/write user data? (Yes/No)", pa tako jedno 6 puta po svakom fajlu/folderu. A to se efikasno rešava PATCH-om
ovi programćiči sto zakljucavaju fajlove, e sad, svima njima treba vremena da nesto zakljucaju, recimo za sliku mozda nekih desetak sekundi,. zavisi ali sta je sa fajlovima, klipovima od 10 mb ili 20 mb materijala, treba mi vecnost da zakljucam-otkljucam sliku.. ja koliko sam ih skinu oko 20-30 svi su isto radili, znaci treba im vremena ali imali i jedan koji radi trenutno.. recimo oni sam menjaju ime ekstenzije iz recimo .3gp u , ne znam .xyz i šifruju fajl ali, ne kontam sto im treba vremena, to je samo preimenovanje i mozes na racunaru takav fajl otvorit, samo promjeni ekstenziju
znacui imali koji da radi brzo jer, stvarno mi treba ali sve i jedan je nepraktican, file explorer ima naj bolji sistem ali i on je jako spor
Vreme im treba baš zato što vrše šifrovanje (enkripciju) čitavog fajla - bajt po bajt. Samim tim, vreme je srazmerno ukupnoj veličini fajla. Tako šifrovan fajl ne može da se otvori na računaru (nisam probao, ali u tome je smisao šifrovanja). Ja sam probao svega par komada, al sam shvatio da mogu bez toga. Možda je za tebe ipak rešenje onaj patch za zaključavanje menija.
ma odma sam ja mislio na pach ali kad sam skontao, to sam vec spominjao, neko ti uzme telefo i zeli prebacit neki themu, sliku, klip.. sta sad da ja radim, da reknem ne moze nista, mislim nije sve u telefonu ne dozvoljeno, svi mi imamo koliko toliko klipova, slika ili thema za podelit s drugima ali, ako ja stavim taj patch, onda opet kad pogledam, il moram bit skrtica ili mi je beskoristan, jedino ako neko slucajno uzima mob ali.. toga kod mene nema
sto se tice programa, ne kontam enkripciju bajta po bajt, zar nije logicki promeni ekstenziju i cao, kad se preimenuje neki fajl ne mozes menjat ekstenziju (ne na mobitelu) a kad hoces promenit ime ekstenzije treba ti recimo neki od programa, a kao sto je vec poznato kod njih se ne moze uci bez sifre, tak oda bi bilo logicnije napravit ili ako vec ima, koristit program za preimenovanje a ne neku enkripociju itd itd
ja sam od jedniog programa kodirao neke fajlove do pola i onda nisam ih mogao vratit kakvi su bili, i stacu slucajno prebacim na racunar, a radilo se o klipovima, i uradim samo ekstenziju na .3gp i naj normalnije ih koristio, tak da svaka ta enkripcija mi je malo nelogicna al eto..
ehh,bas zbog toga da mi neko gleda u fajlove nikom ne dam telefon i kazu cicija policija .Sala ,ne znam kako je na k750i nisam probao patch al meni su drugarice kad je tek izasao 6230i uzele i kucale sifre jedno 2 h i na kraju telefon poludeo.Na kraju drug morao da mi fleshuje i otislo sve ,a drugarici na 6288 skoro se isto desilo.Moj savet bolja enkripcija
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ne znam za SE telefone ali ja taj problem na mojoj nokiji 6233 resavam sa programom MobyExplorer(mada isto to moze da se radi i sa ruskom operom mini).
Kada zelim da mi niko ne gleda odredjene slike, video klipove ili sta god, samo ih ubacim u novi folder i zatim preko MobyExplorer-a odem na properties tog foldera i oznacim da bude hidden.
Sada kada neko gleda sta ima u telefonu ne moze NIKAKO da vidi bilo sta od tih skrivenih fajlova i/ili foldera, znaci bolje je i od samog zakljucavanja jer te niko nece pitati sta si to zakljucao
Posle kad hocu da gledam te fajlove opet udjem u MobyExplorer skinem oznaku sa hidden i ponovo normalno gledam sve u telefonu...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.