VeNoM, I sam ne mogu da verujem.Baterija prosto curi.I sta da sam uzeo da igram GTA 3 na primer,ne bi izdrzala ni pola sata.Isao sam na Youtube i na aplikaciju Blic i slikao 2 slike,i ode baterija...Strasno
I dalje mi se T vise svidja od SGS3 ali sta mogu,baterija mi je jako bitna...
Nisu ti modeli koji su izlozeni bas verodostojni za neke zakljucke tu mozes da ih vidis kako leze u ruci, oblik, velicinu itd... Ko zna sta im i ko sve radi
luca, Kontam da prodam ovaj S3 i da uzmem T,ali opet,i S3 je jako dobar fon.Jednostavno me vuce nesto da uzmem T...Razmislicu jos...Da li znate mozda,ima te li neka iskustva sa onon Xperiom SP?
Ma za SP sam samo onako rekao,cinimi se da je onako,solidan von na prvi pogled.NEgo ja i dalje imam dilemu,ne znam sta da radim.Bojim se da ako uzmem T i ako igram igrice bar pola sata na dan,da ce me kostati to baterije i te kako
Ovo je sasvim solidno,cak i na 100 posto crop,ok je kamera.
Ne znam za vas,ali meni je S3 preruzan telefon,Xperia T mi se mnogo vise svidja.
Baterija jeste slabija,ali ce se i to mozda popraviti kroz nadogradnju softvera.Plus je kamera i kvalitet izrade bolji na T.
Ja se recimo nikad ne bi dvoumio izmedju T i S3,generalno,sony je marka koju volim,volim njihove telefone,a Samsung nikad nisam voleo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M-Citiram-(Ne znam za vas,ali meni je S3 preruzan telefon,Xperia T mi se mnogo vise svidja.
Baterija jeste slabija,ali ce se i to mozda popraviti kroz nadogradnju softvera.Plus je kamera i kvalitet izrade bolji na T.
Ja se recimo nikad ne bi dvoumio izmedju T i S3,generalno,sony je marka koju volim,volim njihove telefone,a Samsung nikad n
isam voleo).
Ne verujem da je neko mrzeo Samsung vise od mene,maksimalno sam izbegavao da ga kupim ( na svoji stetu),jer su drugi modeli bili samo lepsi a sve drugo je islo na stranu meni omrazenog Samsunga(Uh,kako mu je ruzno ime).Nekada sam verovao u price o (ne)kvalitetnoj izradi Samsunga.Sto ima veze sto je plastika kad mu morate staviti zastitni case? Meni je licno svejedno i zao bi mi bilo da imam aluminijum kucište,pa ga sakrijem sa case-om.Ako je nekom izgled vazniji od svega ostalog onda neka kupi Sony telefon(i meni su njihovi telefoni najlepsi,ali ako se koriste bez ikakve zastite).Nikad se ne bih dvoumio izmedju SG3 i T jer mu T nije ni prici.(Pisem kao korisnik i Sony i Samsung modela i bez obzira sto sam celog zivota voleo i koristio SE telefone a za Samsung me vezivala samo ruzna iskustva).Sve se to promenilo,moramo priznati da je Samsung broj 1.Uskoro treba da kupim novi mob i po svemu sto sam do sada gledao najvece sanse ima najruzniji i naj nekvalitetniji od dva konkurenta -SG4(u borbi sa Htc One Sony Z).
Vukota-Sto se kaze:Ne silazi sa konja,na magarca.
Dobro,svako ima svoj ukus...
Naravno da je S3 jaci hardverski.
Ljudi kupuju S3 uglavnom samo zato sto su culi da je dobar,cast izuzecima koji su bas zaljubljeni u S3...
luca, uzeo si mi rec iz usta.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
ja mislim da niko u samsung nije zaljubljen...
dok sam ja imao sve ericsson, sonyericsson i evo vec par boljih sony modela
nista sladje nego cuti onaj zvuk kod ericssona ''mixed'' a kod sony ''xperia''...
luca, jesi instalirao neki taskmenadzer?Koliko imas slobodnog ram-a u proseku?
Aha,znaci da je bolje iskoriscena memorija na T nego na S.Ja na S u proseku imam oko 200 mb slobodno,a kad pogasim aplikacije oko 300 mb.
A nogu li znati za šta vam služi toliki slobodan RAM? Pitam onako pošto ja na S3 imam u prosjeku 100-150MB a nekad i 200MB slobodno i nikad nisam imao problema, sjeckanja, trzanja i ostalo i sve pokreće momentalno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.