W810
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Da li neko zna kako da rešim problem...
Mig33 i MSN su mi pre ok radili, a onda odjednom prestali...Jednostavno neće da se povežu.
Dok mi druge java aplikacije rade (Opera,RSS Reader,Google maps...), nisam ništa menjao u podešavanjima, samo su odjednom prestali da rade.
Potreban mi je mig33, tako da ako ima rešenja, pomozite plz! : )
Mig33 i MSN su mi pre ok radili, a onda odjednom prestali...Jednostavno neće da se povežu.
Dok mi druge java aplikacije rade (Opera,RSS Reader,Google maps...), nisam ništa menjao u podešavanjima, samo su odjednom prestali da rade.
Potreban mi je mig33, tako da ako ima rešenja, pomozite plz! : )
5530XM
Sad si me zbunio, bas sam danas skinula par tema sa ekstenzjom .thm i bez problema ih ubacila u telefon, rade odlicno.rixxon napisao:Čak iako nađeš SWF fajlove (flash teme THM ćeš naći lako, ali one su nekompletne i ne rade bez pripadajućih SWF fajlova)
SWF fajlovi se moraju bukvalno "uflešovati" u telefon. Pričalo se dosta o tome ovde na forumu, pa pogledaj "Drugi tip tema na W550..."
Imam w710, ali ista prica je i sa w810.
Oljica, na W710 imaš preinstalisane teme Active, FemaleLine i Lava (pod uslovom da nije skidan sa neke mreže, onda ih možda i nemaš, tj. ne rade kako treba). To su FLASH THEMES. One pored toga što menjaju boje i izgled menia, potpuno menjaju izgled, raspored i ponašanje desktop-ikonica (što klasične teme ne rade). Da se ne ponavljam, baci pogled na ovu temu
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
Oljica: pa upravo to je bitna razlika i ostvarena je zahvaljujući SWF fajlovima. Pitanje SmartGirl se odnosilo na download flash tema. Odgovor je, dakle, nema downloada. To što je preinstalisano - to je to, a klasične (uključujući i animirane) teme možeš da skidaš do mile volje.
E, sad, ko je baš zapeo da ubaci neku flash temu koju nije dobio preinstalisanu, tu je XS++ pa nek kopa po sistemskoj memoriji
E, sad, ko je baš zapeo da ubaci neku flash temu koju nije dobio preinstalisanu, tu je XS++ pa nek kopa po sistemskoj memoriji

K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Meni vec jedno izvesno vreme ne radi dzojstik ali samo na dole, (levo desno i gore je ok). U pocetku se to samo povremeno desavalo, znaci par dana radi pa par dane ne. Od pre mesec dana konstantno ne radi pa da li neko mozda zna sta je u pitanju. Ima klik i sve je na dodir ok ali ne reaguje. Ako treba da ga nosim u servis imate li neku preporuku ko ce to da odradi a da mi posle toga ne krcka ceo telefon i sl.
Unapred hvala.
Pozdrav
Unapred hvala.
Pozdrav
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 12. Mar 2007. 15:17
Ajd da nastavimo ovdeMilan91 napisao:Industrialized, to je problem sa w810i koji je skidan sa vodafone mreze(ovo vazi i za druge telefone)

Jel to važi samo za vodafone mrežu, da obratim pažnju da nije sa nje, ili i za ostale strane mreže? Mislim, šta će mi ovakav telefon ako ne mogu da nabacim kakvu hoću muziku na njega

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Industrialized, vazi samo za vodafone mrezu,za ostale koliko znam nema te zabrane.Inace ja bih ti preporucio da das vise 10-20e i da uzmes "cist",iako i on mozda nije cist tj. sa neke mreze samo promenjena maska i ubacen cist softver. 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 12. Mar 2007. 15:17
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26