W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26

Post od smart_girl »

da li neko moze da mi kaze neki sajt za skidanje flash tema :wink: ?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

smart_girl, to je komplikovan proces i nema sajtova gde ces naci tek tako na izvolite samo download i u fon :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Čak iako nađeš SWF fajlove (flash teme THM ćeš naći lako, ali one su nekompletne i ne rade bez pripadajućih SWF fajlova)
SWF fajlovi se moraju bukvalno "uflešovati" u telefon. Pričalo se dosta o tome ovde na forumu, pa pogledaj "Drugi tip tema na W550..."
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

Da li neko zna kako da rešim problem...
Mig33 i MSN su mi pre ok radili, a onda odjednom prestali...Jednostavno neće da se povežu.
Dok mi druge java aplikacije rade (Opera,RSS Reader,Google maps...), nisam ništa menjao u podešavanjima, samo su odjednom prestali da rade.
Potreban mi je mig33, tako da ako ima rešenja, pomozite plz! : )
5530XM

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

rixxon napisao:Čak iako nađeš SWF fajlove (flash teme THM ćeš naći lako, ali one su nekompletne i ne rade bez pripadajućih SWF fajlova)
SWF fajlovi se moraju bukvalno "uflešovati" u telefon. Pričalo se dosta o tome ovde na forumu, pa pogledaj "Drugi tip tema na W550..."
Sad si me zbunio, bas sam danas skinula par tema sa ekstenzjom .thm i bez problema ih ubacila u telefon, rade odlicno.
Imam w710, ali ista prica je i sa w810.

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Hteo je da kaze da ne rade kako bi trebalo,tj. .thm je inace ekstenzija za teme i na k750,k700,t610...A to nisu flash teme(one koje potpuno menjaju izgled fona).A bez swf fajlova nema promene izgleda fona,barem ne potpune.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Oljica, na W710 imaš preinstalisane teme Active, FemaleLine i Lava (pod uslovom da nije skidan sa neke mreže, onda ih možda i nemaš, tj. ne rade kako treba). To su FLASH THEMES. One pored toga što menjaju boje i izgled menia, potpuno menjaju izgled, raspored i ponašanje desktop-ikonica (što klasične teme ne rade). Da se ne ponavljam, baci pogled na ovu temu

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Da, da, shvatila sam razliku, bar mislim :)
Posto imam par animiranih tema, od njih sam mislila da su takodje flash.
Imam teme koje si pomenuo, ali ne vidim neku bitnu razliku od obicnih animiranih, sem drugacijeg rasporeda i izgleda ikonica. :unsure:

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Oljica: pa upravo to je bitna razlika i ostvarena je zahvaljujući SWF fajlovima. Pitanje SmartGirl se odnosilo na download flash tema. Odgovor je, dakle, nema downloada. To što je preinstalisano - to je to, a klasične (uključujući i animirane) teme možeš da skidaš do mile volje.
E, sad, ko je baš zapeo da ubaci neku flash temu koju nije dobio preinstalisanu, tu je XS++ pa nek kopa po sistemskoj memoriji :-)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Wolf Dream, ti ces sad da naplacujes to,a na netu su se neki ljudi mucili da napisu i objasne sve.Kome trebaju linkovi oko ubacivanja i objasnjenja celog procesa,nek mi se javi na pp.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

bojanc
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 26. Jan 2007. 20:00

Post od bojanc »

Kad zakacim usb kabla na telefon dobijem da biram "phone mode" ili "file transfer",u cemu je razlika?
Koliko sam video i probao i pod jednim i pod drugim mogu da prebacujem fajlove na/sa telefona.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

bojanc, pa glavna razlika ti je da je kod phone mode ukljucen i telefon,a kod file transfera GSM opcija ti ne radi,tj nedostupan si!
D500&E71

bojanc
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 26. Jan 2007. 20:00

Post od bojanc »

Ako je to osnovna razlika,nije mi jasno uopste sto su radili tako nesto,ali ajde :roll:
Hvala loki13 za objasnjenje.

Jankec
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Mar 2007. 12:04

Post od Jankec »

Pozdrav svima! Nov sam na ovom forumu i ne znam da li je bilo reči o tome, ali me interesuje da li je moguće da ubacim srpski ili hrvatski jezik kao phone writing language. Znači, bitno mi je da u imeniku i prilikom slanja poruka imam č, ć, ž, đ, š.

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

JANKEC
Kratko i jasno: MOZES! Ali pri koriscenju nasih slova smanjuje ti se duzina sma-a na 60 znaka (umesto 160)!! :disgust:

Izmenio:gameforce:nema potrebe citirati post iznad!

Profiler
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Jun 2006. 20:57

Post od Profiler »

Meni vec jedno izvesno vreme ne radi dzojstik ali samo na dole, (levo desno i gore je ok). U pocetku se to samo povremeno desavalo, znaci par dana radi pa par dane ne. Od pre mesec dana konstantno ne radi pa da li neko mozda zna sta je u pitanju. Ima klik i sve je na dodir ok ali ne reaguje. Ako treba da ga nosim u servis imate li neku preporuku ko ce to da odradi a da mi posle toga ne krcka ceo telefon i sl.

Unapred hvala.
Pozdrav

Industrialized
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Mar 2007. 15:17

Post od Industrialized »

Milan91 napisao:Industrialized, to je problem sa w810i koji je skidan sa vodafone mreze(ovo vazi i za druge telefone)
Ajd da nastavimo ovde ;)

Jel to važi samo za vodafone mrežu, da obratim pažnju da nije sa nje, ili i za ostale strane mreže? Mislim, šta će mi ovakav telefon ako ne mogu da nabacim kakvu hoću muziku na njega :)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Industrialized, vazi samo za vodafone mrezu,za ostale koliko znam nema te zabrane.Inace ja bih ti preporucio da das vise 10-20e i da uzmes "cist",iako i on mozda nije cist tj. sa neke mreze samo promenjena maska i ubacen cist softver. :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Industrialized
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Mar 2007. 15:17

Post od Industrialized »

Hvala puno. Ne kupujem ja mob nego devojka mi, pa reko' da se raspitam malo :)

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26

Post od smart_girl »

milan91 napisao:...vazi samo za vodafone mrezu...
:uhuh: To je netacno meni su kupovali drugovi mobilni i kupili su mi skinutog sa vodafona. Svu ilegalnu muziku mi je strpao u walkman>artists>unknown ili walkman>tracks>unknown. A kada ides u sounds najnormalnije ih je postavio.

Odgovori