Shalle, 'ajde probaj ovako, po koracima:
1. Fleshuj EROM
2. probaj da ga flreshujes najnovijim sw
3. If error <> 0 then IZVADI bateriju na 15-20-30 sekundi
4. goto 2
5. If error <> 0 then goto servis
'ajd' javi sta se desilo
P.s. sad sam procitao, da je iyasao XS++ v3.2, medjutim NEMOJTE GA SKIDATI!!!!!>>>detalji<<< o tome!
Da, da izašao je još ranije, ali to je DEV(ELOPER) verzija. Inače IT WILL KILL YOUR PHONE (ovo nisam ja smislio već je to rekao čovek koji razvija xs). Uostalom ne donosi ništa novo u odnosu na 3.1 .
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
MilančeBGD, ortak ima K800i (sudeći po verziji fw R1KG001 rekao bih da je CID52) i hoće da mu promenim Camdriver i još neke sitnice. Interesuje me da li XS++ radi sa CID52 (da li postoje neka ograničenja u odnosu na CID49/50/51)? Koristim XS++ v3.1.
Imal kakav drugi program preko kojeg se moze uraditi erom, pokusavao sam preko Kulana al nista pise mi sve to da je erom uradjem i na kraj nista....medjutim sad nece ni to da mi uradi. Molim vas pomozite mi, jos uvijek kad pritisnem dugme on/off samo mi blinka crvena lampica.
shalle,ne bih da te plasim,al sasvim je moguce da ti je ostecen GDFS i da ces vrlo tesko uspeti da povratis svoj telefon!
Evo procitaj >>OVDE<< slicnu temu,jer se liku desilo skoro isto sto i tebi!
MilančeBGD, evo sam ponovo uzeo k800i i ubacio onaj drajver za kameru i stvarno je odlican.poredio sam fotke sa mojom n95 uf,pa skoro da su neke i bolje od n95-ice.kad budem imao vremena okacicu da vidite razlike.pozz momci
imam 2 pitanja....... prvo:peky@n93 koji je to cam drajver? drugo:milance zasto nece da mi se konektuje telefon na XS++ pre je sve radilo lepo a odkako sam formatirao komp nece da mi se konektuje na XS++ zasto????????
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.