djordjemalisic napisao:Danas sam imao priliku da prvi put probam Z2 i mogu da kazem da sam odusevljen izgledom i kvalitetom izrade.
I ja sam bio isto tako,uzeo sam ga prije 3-4 dana.
Mada drugog dana nosenja u torbici primjetio sam da se onaj metalni obod ogulio na dva mesta. [emoji20]
Sad sam stavio neku TERACELL zastitu, i tel izgleda kao kinez najgori [emoji3]
ali bar je zasticen. Nisam mogao da nadjem nista kvalitetnije, capdase ili tako nesto....
Baraba napisao:Sale_M, onda je ovo odličan rezultat, 7 sati dipslej, 1 sat i 24 min razgovora, odlično, osim ako nisi bio u zamračenoj sobi ceo dan. Ti si se beše nešto žalio da je slaba baterija?
Ma mislim da moze to jos bolje,jer mi je signal konstatno los.Pogledaj kod Venoma,preko 3 dana,jeste da nije mnogo radio ekran ali 3 ipo dana su 3 ipo dana.
Evo zadnje punjenje,mreza na 2g,sve ostalo u fullu
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M i još jedna stvar tj dve
prvo kod tebe vidim da stamina nije uključena dok kod mene jeste
a drugo
verovatno ti je svetlo na ekranu do maximuma dok kod mene je na 1/4 plus na auto modu.
Baraba,radio mi je mobilni net na edge oko 8 sati dok sam bio na poslu,sufr malo,chat preko vibera i whatsappa itd...
Venom,meni je osvetljenje na oko 65 posto i stikliran auto,a staminu ne koristim jer ona blokira notifikacije tj internet.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moze,koristi neki drugi kamkorder aplikaciju umesto fabricke
Sale_M napisao:Moze,koristi neki drugi kamkorder aplikaciju umesto fabricke
Aha, danas nadjoh neku (jednu jedinu) ali mi nesto bzv radi, pauza izmedju djelova kada sam pauzirao je bas velika/primjetna,
kod Samsunga je to bilo mnogo "tečnije", kao da nije bilo pauziranja.
Ako imas preporuku za neku app ovog tipa, bio bih zahvalan...
E pa fino.
Jel mozemo i mi (S i CG) da ocekujemo OTA update, ili cemo morati sami?
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 14. Okt 2014. 18:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nemoj da pišeš postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni.
Mozda ces se nacekati za OTA,ako ti se zuri mozes da flesujes firmver za drugi region preko flashtoola.
Pa za vecinu Z modela se ocekivalo osim za Z,ZL,ZR sto je odlicna vest,ali tek u januaru/februaru.
Ja sam očekivao i za Z nekako, a za ZR, ZL... Mada nisam upoznat sa filozofijom Sonya. Definitivno potez vredan poštovanja. Tako se brine o vernim korisnicima. Kapa dole.
Mislim da moj uredjaj definitivno ima problem.
Svaki 2-3 razgovor mi se prekida (jednostavno pukne veza), cesto nema mrezu, sagovornici (vecina) me jako slabo cuje.
Da li jos neko ima problema sa signalom/kvalitetom veze/slabije ga cuju sagovornici?
Uredjaj je nov, uzet kod operatera, pod garancijom (24mj), ali on u sustini radi, kako dokazati ove probleme nisam siguran.
Pa moras da odneses u servis,jer telefon definitivno nije ispravan.Jos nikog nisam cuo da ima takve probleme.
Auu brate mili....nije mi jasno samo kako 4 ipo dana
Hebo si mu kevuu...svaka cast...meni toliko ne moze da izvuce.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.