Odlicno eto iz prve ruke... Je l se slazes sa ovim gore? Ajd okaci jednu sliku u ful rez da vidimo bez tog auto moda ili mi pusti na mail, imas ga u potpisu
nemam u fullu jer fb preko moba izgleda da resizuje ili već šta...ali vidi se i ovako da oštrina detalji i ostalo nisu na mestu a pri tome bio je dan.kod druga na slavi.
po meni što ne mora da bude tačno najlepše slike mi je pravio XS.e sada možda još nisu uspeli da naprave dobar sw za njegovu kameru ali to je pitanje...
Ovaj Super Auto Mod nekad uhvati i dobre slike ali uglavnom budu presvjetle ukoliko je napolju tmurno i oblačno vrijeme, kao da senzor kupi više svjetlosti. VeNoM, da li koristiš neka posebna podešavanja na Normal modu ili default?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Čini mi se da prirodnije slike izgledaju sa smanjenom ekspozicijom. Ja držim na -0.7. Još kad bi se saturacija mogla podesiti. Volim malkice izraženije boje na slikama. Zato mi je na Camera360 uvijek uključen Enhance filter
izneverio me T-rex
bas kad mi najvise trebalo da bude na visini zadatka, ja okinem kameru, kad ono - kao kod @Venom-a, bela slika skroz... dodao je dosta vise svetla nego sto je potrebno... Sunce je zalazilo, osvetljenost je bila odlicna, ja okinem, i...
podesavao sam ga pola sata, probao razne kombinacije - uvek isto... a kamera mi je bas sada najpotrebnija, samo sto mi nije cerkica prohodala
Auuu,bedak.Cekaj jesi probao da ga prebacis u normalan mod?
Moguce je da ti je stalno registrovao kontrasvetlo kao rezim,tad slike budu presvetle,bele.
Bas bedak...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sunce je bas bilo zaslo I jako je prijatno bilo osvetljenje... taman onako za oko. Kad sam ukljucio kameru slika je izgledala fantasticno. Ali kad sam okinuo-uzas. Mislim, ostra je I dobra ali previse svetla kao na onim gore sto je Venom kacio...
sudeći po vašim komentarima i slikama koje ste postavili, xperia T ima zaista prosečnu kameru.
pa zar jelly bean nije doneo nikakva poboljšanja u softverskoj obradi slike, odnosno drajverima za kameru? jer ono što vidim, kao da gledam neki prosečni HTC, a ne sony.
E jbg bas... luca, cestitam za cerkicu
Aj kad stignes okaci jos neki primer fotki sa T-rexa.
Nekako sam sad vise blize kupovini V modela.
Hvala. Samo, neces biti zadovoljniji sa V jer je po svemu slabiji od T. Slike su inace odlicne, ovo mi se juce prvi put desilo, samo je problem u tome sto mi je bas trebala dobra kamera
luca napisao:izneverio me T-rex
bas kad mi najvise trebalo da bude na visini zadatka, ja okinem kameru, kad ono - kao kod @Venom-a, bela slika skroz... dodao je dosta vise svetla nego sto je potrebno... Sunce je zalazilo, osvetljenost je bila odlicna, ja okinem, i...
podesavao sam ga pola sata, probao razne kombinacije - uvek isto... a kamera mi je bas sada najpotrebnija, samo sto mi nije cerkica prohodala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.