W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

bigbug, koristi opciju trazi....
viewtopic.php?t=9224
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

sloba45
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Jun 2007. 16:44

Post od sloba45 »

Imam ovaj fon dosta dugo,i mogu vam reci da sam odusevljen.
Zaista je dobar,jeste da nema opciju u kojoj je moguc video call,samim tim sto nema prednju kameru,ali sve ostalo je vrh.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

sloba45, pa nema prednju kameru ni nokia 6233,ali ima mogucnost video call-a,tj za svoju sliku mozes postaviti bili koji video ili fotografiju iz galerije!
mali off,ali cisto da uputim novog kolegu!
D500&E71

La3aR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:28

Post od La3aR »

e ovako da pitam. planiram da uzmem ovaj fon preko telenora. pa me zanima da li je to brendovan fon tj da li ce chitati flash teme. I da li vredi 180 evra :)) eto toliko. hvala

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

La3aR, svakako da vredi tih 180e,veruj mi neces se pokajati!
A sto se tice flash tema ima ih,jer telenor ne zakljucava svoje telefone (bare mi nije do sad)
Samo napred.........
D500&E71

[[Darko_91]]
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Jul 2007. 22:23

Post od [[Darko_91]] »

SE W810 je odlican telefon preporucujem ga svima :D neki kazu da je losili od D900 ja milim da je isti!

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Pre par dana sam kupio ovaj telefon, zaista je fenomenalan, ništa bez SE telefona, nikakvu zamerku za sada ne mogu da mu nađem, baterija je odlična, ma sve mu je super. Uopšte, do sada sam najviše sreće imao sa SE telefonima, imao sam Samsung Z400 neka 3 meseca i totalno sam se razočarao u nove Samsung telefone zato što imaju neka debilna ograničenja u softveru koja za tu klasu telefona ne mogu da se tolerišu (izvinjavam se za off).sloba45, to što nema video call i prednju kameru je apsolutno nebitno, i dok sam imao maločas pomenuti telefon koji to ima, nije mi palo napamet da aktiviram 3G zato što to još uvek koristi jako malo ljudi, a niko od mojih prijatelja nema 3G. [[Darko_91]], ja mislim da D900 uopšte nije bolji od ovog telefona, čak mislim da je lošiji: ima lošiju bateriju, kada gledaš slike u full screen modu, ne možeš da ih listaš, već moraš da izađeš na listu, pa da opet uđeš u full screen mod za sledeću sliku, za poruku ne može da se stavi bilo koji zvuk, nema multimedijalne mogućnosti kao ovaj SE. Ja takođe preporučujem W810 svima, a to što nema 3G mogućnosti uopšte nije toliko bitno, neće se to još dugo kod nas masovno koristiti.
Ghost

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ko zeli W seriju sa 3G nek uzme W850,W880 i sl sa 3G podrskom i to je ipak bolje od drugih varijanti 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Od W serije sa 3G podrškom za sada je, po meni, najbolja varijanta W880, video sam taj telefon i odličan je, mada sam čuo da nema FM radio i nešto mu je lošija glavna kamera nego kod W810 zato što nema autofokus, ali sve u svemu W880 je vrh za 3G podršku, mislim da mu je i cena povoljna s obzirom na mogućnosti koje ima.
Ghost

Stiv
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 31. Jul 2007. 21:19

Post od Stiv »

Pozdrav svima!
Već duže vremena planiram da uzmem SE ali nisam znao za koji model da se odlučim. Razmišljao sam o nekoliko modela ali sam se na kraju ipak odlučio za W810i i nadam se da nisam pogrešio u izboru. Još ga nisam kupio ali nameravam da to uradim ovih dana pa u tom cilju postavljam tri pitanja svima onima koji mogu da mi pomognu.

1) Da li negde mogu da pronađem nov telefon koji nije skinut sa mreže? Pre svega mislim na Novi Sad.

2) Ukoliko ne uspem da ga pronađem i ipak uzmem neki sa oznakom T-mobille, O2, vodafone i dr. sa kakvim rizicima i problemima se u tom slučaju suočavam?

3) Da li mi uopšte preporučujete da kupujem takav telefon?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

1) U BG se moze naci u nekoliko prodavnica :) ali opet i to nije toliko sigurno, jer dosta njih promeni masku, fleshuju telefon i onda ispada kao da nije sa mreze.
2)T-mobile i O2 imaju samo drugacije ikonice nikakve zabrane, dok kod vodafone je problem sto se mp3 ne moze postaviti za zvono.Ali negde jos na ovoj temi smo videli da na vodafone w810i se moze postaviti, ali ako ne moze skines program koji je SE napravio, zove se DRM packager i time dodas mp3 drm i mozes je postaviti za zvono.
3) pa ako ne nadjes "cist" onda uzmi :) ja sam imao sa vodafone(ima na sebi nalepnicu :x ) ali je ima "cist" softver sa srpskim jezikom, znaci nema nikakvih zabrana, normalne ikonice, sve normalno.Znaci ako ne nadjes "cist" uzmi sa neke mreze ali trazi da ti ga fleshuju i sve ce biti ok.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

nebo80bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 31. Jul 2007. 11:16

Post od nebo80bg »

meni se svidja ovaj model.jel baterija stvarno traje sa muzikom 3-4 dana,i kako se formira baterija?
zanimljiva sam osoba...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

auuuu ljudi vama da nacrta covek nece nauciti baterije li-ion se ne formiraju!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapamtite ovo !!!!!
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Stiv
Novajlija
Novajlija

Post od Stiv »

Zahvaljujem na odgovorima!
Danas sam ga konačno kupio, još sam uspeo i "čist" da pronađem. Telefon je zaista odličan i potpuno je opravdao moja očekivanja i za sada nemam nikakvih zamerki. Sve je OK!

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka!

makins
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Avg 2007. 22:14

Post od makins »

Stiv gde si kupio, kakve su cene u NS, i da li postoji opcija na rate ili kartice /visa/? Thanks man.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

danas sam uzeo ovaj fon preko telenora na paket "prenesi 125" za samo 7900 din. posto su mi svi ostali fonovi nokiini simbijani, zanima me mogu li da nadogradim softver??? fon je odlican, planiram da ga nosim na more za zezanje, dobio sam sve, i 512MB karticu i sluske, disk, uputstva, usb.... cak i zvucnike.. i sve za 7900 ponavljam. ludilo :D
::luv phonez::

Stiv
Novajlija
Novajlija

Post od Stiv »

makins napisao:Stiv gde si kupio.
Napisao bih gde sam ga uzeo ali ne znam da li smem ovde ovako javno da reklamiram? Cena W810i u Novom Sadu je 200 evra što u odnosu na kvalitet, performanse i mogućnosti ovog telefona zaista nije mnogo, za ove pare bolji telefon nećeš pronaći. Telenor preko post-pejd paketa prodaje ovaj telefon po ceni od 23,500 din dok ga u prodavnicama možeš pronaći za 16,000 din, pa ti sad vidi. Inače retke su prodavnice u kojima možeš pronaći "čist" ( da nije skidan sa drugih mreža ) W810i sa svom dodatnom opremom, ja sam imao sreću da naiđem na jednu takvu, prešao sam pola grada dok je nisam pronašao. Uglavnom se prodaju telefoni sa O2 ili neke druge mreže koji obično nemaju CD u paketu. Za mogućnost kupovine na rate ili kartice ne znam, nisam se o tome raspitivao.
Poslednja izmena od Stiv u Pon, 06. Avg 2007. 09:50, izmenjeno 1 put ukupno.

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Iako je Stiv već kupio ovaj telefon, mogu reći jednu stvar u vezi telefona skidanih sa neke mreže: ja sam kupio W810 pre oko 10 dana, skinut je sa O2 mreže, ali nemam nikakvih problema u radu, jedino što imam par ikonica koje vode ka nekim O2 linkovima, ali to nije uopšte bitno zato što mi telefon radi besprekorno, ubacio sam i jedan video snimak koji traje 40 minuta (konvertovan u 3GP format naravno), telefon ga reprodukuje savršeno-nema seckanja ili kočenja. Kao što je rečeno u postovima iznad, jedino Vodafone mreža ima neke zabrane koje mogu da smetaju. Još par stvari me oduševilo:
1. telefon radi kao USB Flash Drive kada se poveže na komp preko USB kabla što je veliki plus zato što ne treba instalirati nikakav rogram niti driver za njega, samo poneseš USB kabl i ubacuješ muziku u njega na bilo kom kompu bez problema. Takođe, kada se telefon povezuje na komp preko BT veze, ne treba nikakav dodatni softver, već je dovoljan onaj koji se instalira sa BT adapterom, što nije slučaj kod drugih proizvođača telefona. Zgodna stvar zato što onda telefon može za nuždu da posluži i za prenos podataka.
2. Provalio sam da telefon ima senzor za merenje jačine ambijentalnog svetla-drugim rečima, ako ste napolju ili u prostoriji gde je svetlo jako, pozadinsko osvetljenje tastature se neće paliti, a osvetljenje ekrana će se proilagoditi jačini spoljnog svetla. Pozadinsko osvetljenje tastature se upali tek onda kada je svetlo u okolini slabije, mislim da je to dobra opcija zato što može da uštedi bateriju. Još jednom sve pohvale za ovaj model, izgleda ništa bez SE telefona! :)
Ghost

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

nevidljivi napisao:Iako je Stivmogu reći jednu stvar u vezi telefona skidanih sa neke mreže: ja sam kupio W810 pre oko 10 dana, skinut je sa O2 mreže, ali nemam nikakvih problema u radu, jedino što imam par ikonica koje vode ka nekim O2 linkovima, ali to nije uopšte bitno zato što mi telefon radi besprekorno
u radu mozda i ne bude problema,zavisi...mozda u kasnijem koriscenju ali nedostatak tj nemogucnost postavljanja flash tema koje su ponos W serije na skidanih sa mreze modela je smesna! ja bih to odmah na flashovanje ;)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

fain2daniel napisao:... ja bih to odmah na flashovanje ;)
Ja bih to odmah na XS++, generički firmware + sve raspoložive flash teme + još par sitnica :D
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori