Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Telefon K880i će naslediti K850i, dolazi u formi monobloka i radi sa GSM/EDGE 3G (HSDPA) mrežama. Uređaj poseduje digitalnu kameru rezolucije 5.1 megapiksela sa autofokusom, xenon blicem i 3x optičkim zumom, ali i frontalnom VGA kamerom za video pozive. Podržavaće Bluetooth 2.1+EDR sa A2DP profilom, GPS, imaće dva slota za memorijske kartice, Walkman 3.0 plejer i Nvidia GoForce 5500 grafiku.

Nadjeno na Benchmarket-u
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Slika
Evo i slike.
i z810
Slika
5800 XM

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sjajno n3mke@, gde si samo ovo iskopao? Prednja kamera je od neke Nokie, zvučnik slušalice od M600, walkman software na k seriji, džojstik sa k610i, poklopac zadnje kamere sa k800, sočivo sa sonijeve t serije (npr. t100), i eto nama novog modela :D :D :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

neko se bas igrao sa PhotoShopom. gargamel4 je naveo dovoljno dobre razloge da ovo ne vidi svetlost dana, tako da je moj komentar suvisan.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

kljun, gargamel4, evo i ja jos da dodam sto se modela na preklop tice mehanizam je cist z/v800 kao i kamera sa led lampicama a ostalo je sam nabudzio neki freak....i mogli bi malo moderatori da se pozabave ovom temom ono sto je fake da se brise jer zaista prelistah celu ovu temu ovde nema par telefona i pravih najava a FAKE kolko ti dusa zazseli...strasno :x
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Jovko
Banned
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 03:27

Post od Jovko »

ljudi vidim mnogo bre znate, imam utisak da vam neko iz fabrike javlja sta se radilo u toku danasnjeg dana. Pa me zanima ovaj m610i, cekam ga, a ne znam kad ce i koliko kostati i da li je bukvalno isti p1 samo bez kamere ? Unapred hvala ako mi neko odgovori, jer posle necu moci samo da se zahvalim.......
pozdrav svima

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Jovko, Pa, trebalo bi da jeste... Videcemo kakav je u praksi, ali je manje-vise isti... Mozda ima neka malena razlika, ali od ovih bitnijih je to to... Mada nisam siguran za ram memoriju...
iPhone + CX300

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Spyker, slazem se to svako moze i sam da pretpostavi ram memorija je cesto kritikovana od strane SE fanova(iako je softver dobro optimizovan za rad)...trebalo bi da povecaju ram memoriju jos ako bude kao na p1....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Jovko
Banned
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 03:27

Post od Jovko »

ja u ponedeljak idem da ga uzmem najverovatnije, covek mi je obecao da stize iz inostranstva, javicu utiske, samo me je strah da mi ne odvali neku cenu, rekao je da treba da bude slicna cena m600i, ukoliko bude ja ga pazarim, menjam n73me, jer nikad nisam imao se TS

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

W1i ovo je walkman telefon SonyEricsson W1i

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ovaj "W1i" je najveca glupost koju sam video, kolko lazi na jednom mestu, nekom je bas bilo dosadno pa je lupao gluposti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Kao sto je receno na pocetku ove teme,ovde ne treba stavljati fake slike koje su tako ocigledne kao ova sa W1! :roll: :wink:

djurkash
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 26. Avg 2007. 19:04

Post od djurkash »

Ovo je telefon sa karakteristikama dostupnim za 5-7 godina. Ko je čuo za flash memoriju od 120 GB, sumnjam da je i testiraju u Transcendu, Samsungu ili gde već...Smešno...
djurkash

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

djurkash, cuj za pet do sedam godina... nemoj biti smesan molim te... Ajde da gledamo realno, sada ima 8 gb, znaci da do 120 treba da se poveca 15 puta...

U mobilnoj telefoniji, memorija se za dve godine poveca 15 puta (primer su w900 sa 476 mb interne memorije, koji se pojavio u 2005- oj i nokia n95 8gb koja se pojavila u 2007. godini)

Telefoni napreduju brze nego sto bilo ko misli...
iPhone + CX300

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

A navedenu rezoluciju displeja malo ko ima i na monitoru. O kamerama da ne govorimo! 2GHz procesor... OMG neki ljudi su stvarno maštoviti!
A za onih 2x6W treba baterija koja se gura u kolicima i na kojoj piše "Black-Horse" :wacko:
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Izvinjavam se, pogresio sam u prethodnom postu... Nisam uopste video da je FLASH memorija... A, ostale specifikacije nisam ni gledao... Jos jednom, izvinjavam se, umoran sam jako, spava mi se, ni ne razmisljam sta pisem... Ajde, laku noc...
iPhone + CX300

Pere Ubu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 20:03

Post od Pere Ubu »

Pitanje: Kako ne zazaliti za dragocenih 5 minuta zivota izgubljenih na komentar necije bolesne, nekreativne tinejdzerske photoshop imaginacije u vidu W1i?

Odgovor: Vrlo lako, dobro potire lose: autor nam je otkrio novi brand - Carl Ceiss!!! U tome je ustvari catch :lol:

A dok neko zamislja, Kinezi rade punom parom: http://www.youtube.com/watch?v=ykmwaeIa ... re=related Dakle, kad sam ovo video, zamro sam od smeha :lol: :lol: I to sve za pola prosecne srpske plate. Kinezi su suludi potpuno..

Elem, da ne bih skrenuo u off, da li neko ima viziju kad bi ovaj Havana Zlatni mogao da se pojavi u nasim radnjama http://asia.cnet.com/reviews/mobilephon ... 37p,00.htm

Po mom skromnom misljenju, K630i je jedan od najlepsih SE u poslednje vreme. Nova A200 platforma, HSDPA, Mega Bass, itd, spreman sam da mu oprostim drevni 176x220, s obzirom da me potpuno kupio svojim jednostavnim, perfektnim izgledom. U svetu se vec prodaje. Ko nesto zna za Srbiju, nek se oglasi...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nasao sam neke slike koje su navodno procurele, a na kojima se vide novi SE telefoni koji trebaju da budu prikazani na CES-u (sajam tehnologije) u narednih nekoliko dana!
E sa da li je to istina ili ne - videcemo!!!

W350
Slika

W760
Slika

Z550
Slika

tuki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:46

Post od tuki »

Na pomolu je slajder K890i sa sledecim karakteristikama. 3G HSDPA 7Mpx camera with 5x optical and 20 x digital zoom , 320x 480 px 16M color touchscreen , 30fps video capture and playback 8GB of internal flash memory,32GB Memory stick pro-hg card, WI-FI , gps navigation, vrh vrhova od Sony Ericssona

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Pa gde nadje 32gb karticu :lol: :D , dosada najveca za koju sam cuo je 8gb....
Nema nista od tog telefona :P

Odgovori