Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Telefon K880i će naslediti K850i, dolazi u formi monobloka i radi sa GSM/EDGE 3G (HSDPA) mrežama. Uređaj poseduje digitalnu kameru rezolucije 5.1 megapiksela sa autofokusom, xenon blicem i 3x optičkim zumom, ali i frontalnom VGA kamerom za video pozive. Podržavaće Bluetooth 2.1+EDR sa A2DP profilom, GPS, imaće dva slota za memorijske kartice, Walkman 3.0 plejer i Nvidia GoForce 5500 grafiku.
Nadjeno na Benchmarket-u
Nadjeno na Benchmarket-u
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Sjajno n3mke@, gde si samo ovo iskopao? Prednja kamera je od neke Nokie, zvučnik slušalice od M600, walkman software na k seriji, džojstik sa k610i, poklopac zadnje kamere sa k800, sočivo sa sonijeve t serije (npr. t100), i eto nama novog modela

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
neko se bas igrao sa PhotoShopom. gargamel4 je naveo dovoljno dobre razloge da ovo ne vidi svetlost dana, tako da je moj komentar suvisan.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
kljun, gargamel4, evo i ja jos da dodam sto se modela na preklop tice mehanizam je cist z/v800 kao i kamera sa led lampicama a ostalo je sam nabudzio neki freak....i mogli bi malo moderatori da se pozabave ovom temom ono sto je fake da se brise jer zaista prelistah celu ovu temu ovde nema par telefona i pravih najava a FAKE kolko ti dusa zazseli...strasno 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
ljudi vidim mnogo bre znate, imam utisak da vam neko iz fabrike javlja sta se radilo u toku danasnjeg dana. Pa me zanima ovaj m610i, cekam ga, a ne znam kad ce i koliko kostati i da li je bukvalno isti p1 samo bez kamere ? Unapred hvala ako mi neko odgovori, jer posle necu moci samo da se zahvalim.......
pozdrav svima
pozdrav svima
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Spyker, slazem se to svako moze i sam da pretpostavi ram memorija je cesto kritikovana od strane SE fanova(iako je softver dobro optimizovan za rad)...trebalo bi da povecaju ram memoriju jos ako bude kao na p1....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
W1i ovo je walkman telefon SonyEricsson W1i
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ovaj "W1i" je najveca glupost koju sam video, kolko lazi na jednom mestu, nekom je bas bilo dosadno pa je lupao gluposti.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
djurkash, cuj za pet do sedam godina... nemoj biti smesan molim te... Ajde da gledamo realno, sada ima 8 gb, znaci da do 120 treba da se poveca 15 puta...
U mobilnoj telefoniji, memorija se za dve godine poveca 15 puta (primer su w900 sa 476 mb interne memorije, koji se pojavio u 2005- oj i nokia n95 8gb koja se pojavila u 2007. godini)
Telefoni napreduju brze nego sto bilo ko misli...
U mobilnoj telefoniji, memorija se za dve godine poveca 15 puta (primer su w900 sa 476 mb interne memorije, koji se pojavio u 2005- oj i nokia n95 8gb koja se pojavila u 2007. godini)
Telefoni napreduju brze nego sto bilo ko misli...
iPhone + CX300
Pitanje: Kako ne zazaliti za dragocenih 5 minuta zivota izgubljenih na komentar necije bolesne, nekreativne tinejdzerske photoshop imaginacije u vidu W1i?
Odgovor: Vrlo lako, dobro potire lose: autor nam je otkrio novi brand - Carl Ceiss!!! U tome je ustvari catch
A dok neko zamislja, Kinezi rade punom parom: http://www.youtube.com/watch?v=ykmwaeIa ... re=related Dakle, kad sam ovo video, zamro sam od smeha
I to sve za pola prosecne srpske plate. Kinezi su suludi potpuno..
Elem, da ne bih skrenuo u off, da li neko ima viziju kad bi ovaj Havana Zlatni mogao da se pojavi u nasim radnjama http://asia.cnet.com/reviews/mobilephon ... 37p,00.htm
Po mom skromnom misljenju, K630i je jedan od najlepsih SE u poslednje vreme. Nova A200 platforma, HSDPA, Mega Bass, itd, spreman sam da mu oprostim drevni 176x220, s obzirom da me potpuno kupio svojim jednostavnim, perfektnim izgledom. U svetu se vec prodaje. Ko nesto zna za Srbiju, nek se oglasi...
Odgovor: Vrlo lako, dobro potire lose: autor nam je otkrio novi brand - Carl Ceiss!!! U tome je ustvari catch

A dok neko zamislja, Kinezi rade punom parom: http://www.youtube.com/watch?v=ykmwaeIa ... re=related Dakle, kad sam ovo video, zamro sam od smeha

Elem, da ne bih skrenuo u off, da li neko ima viziju kad bi ovaj Havana Zlatni mogao da se pojavi u nasim radnjama http://asia.cnet.com/reviews/mobilephon ... 37p,00.htm
Po mom skromnom misljenju, K630i je jedan od najlepsih SE u poslednje vreme. Nova A200 platforma, HSDPA, Mega Bass, itd, spreman sam da mu oprostim drevni 176x220, s obzirom da me potpuno kupio svojim jednostavnim, perfektnim izgledom. U svetu se vec prodaje. Ko nesto zna za Srbiju, nek se oglasi...
Nasao sam neke slike koje su navodno procurele, a na kojima se vide novi SE telefoni koji trebaju da budu prikazani na CES-u (sajam tehnologije) u narednih nekoliko dana!
E sa da li je to istina ili ne - videcemo!!!
W350

W760

Z550

E sa da li je to istina ili ne - videcemo!!!
W350

W760

Z550

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●