Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
kari
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Dec 2007. 00:35

Post od kari »

Pokusao sam na K750 da ubacim neki cam driver preko xs++ i nesto nije htelo, a sad nece da mi se upali fon, sta treba da uradim? Jel treba flash preko xs++ i kako se to radi?

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

hristijan90 koji si ubacio software od k810i?i kako si popravio kvar?

8)

hristijan90
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Dec 2007. 19:43
Kontakt:

Post od hristijan90 »

koji kvar :P .Imao sam ih dosta. Ako mislis na onaj sa "Configuration error..." To sam napravo tako sto sam prvo flashovao FS, onda sam flashovao custom pack(stavis neki koji god, pa sam na kraju flashovao MAIN...

A sto se tice tog kvara...skontao sam da se pojavljuje nakon stavljanja patch-eva. Kad sam ga popravio onda sam ponovo stavio neki patch i ponovo se to pojavljivalo, pa sam izbrisao patch koji sam ubacio i radilo je kako treba.
pozz...nego dajte vi meni link odakle da skinem patcheva za k800i.
p.s. Stavio sam isti taj software koji sam imao pre...za k810i (na k800i). Sad radi OK.

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

Novi cam driver od number 1:
2.95
-reduce exposure slightly
-less colour sat on flash pics
-better focus (focuses whole picture rather than one part doesn't work in low-light)
-21fps video no zoom bug
-bestpic bug reduced
Mozete preuzeti >>>ovde<<<

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

SlobodanNS i Hristijan90:
Nemoze nista da se desi telefonu ... osm da pregori :wink:
Stavite sw k810i - R8BA024, ima ga ovde na forumu, nadjite pa fleshujte po uputstvu. Ako radite prema uputstvu ne bi trebalo da bude problema.
Camera drivera ima koliko god hocete, kopritisovi su jako dobri, imate link ovde na topicu, malo prelistajte. pored toga obicno redovno obavestavamo o novim driver-ima i fimware-ima.
U cemu je razlika i koji je najbolji... Niko ne moze da ti kaze. svi imaju svoje predosti i mane, a najveca im je sto nisu fabricki. Btw, poslednja promena fabrickog je bila, negde, polovinom 2006 (podatak pronadjen u dokumentaciji cam drivera). igrajte se, ubacujte drivere i probajte.
Pre par sranica sam postavio filove sa originalnim driverima, pa ako hocete da vratite star, skinite i vratite. Na drugim forumiima se vodi ziva rasprava na preko 200 strana (ukljucujuci topike raznih developera).
Inace postavio ja ;licno sam imao genusov 6.0 ali sad ubacujem number1 2.95, mada sam siguran da ce uskoo izaci jos neki (svakih par dana izlazi neki novi).

poruka za sve (pa i za mene)
Usput, svakom od nas je milance ustedeo minimum 50eur, sa uputstvima i savetima, mozemo da ga ispostujemo bar toliko da procitamo sta je napisao na 2 topika.
Poslednja izmena od 206 u Uto, 08. Jan 2008. 05:25, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

206, verovatno si video danasnje poredjenje sa svim ok camdriverima :)
Po onim slikama meni je najbolji Ultimate Camera Driver v1.1, skinut i probao sam ga :) ok je sto se tice slika sa blicem, ima manje suma u coskovima, slike su mi nekako prirodnije.
Sad jos sutra da probam malo po danu :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

hristijan90
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od hristijan90 »

KOja verzija kopritisa? Inace ne znam koji acoustic driver imate..ali ja sam stavi ovaj: Peter`s v2__[HiFi] i jako je dobar. Pozdrav

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Milnce njemu je sharpnes podaesen na 08, i ima suma ako pogledas one slike sa plakara, mada se na toj slici najjasnije vidi natpis salu plisanog pingvina (da ne reklamiram sad). sum se vidi gornjoj desnoj cetvrtini slike.

hristijan90
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od hristijan90 »

Da video sam i ja slike i probao sam ga po kuci sa blicom je ok. Nego..ne mogu ni sa jednim driverom da napravim dobre portrete..ne znam zasto..sve je nekako...nemam pojma...sasavo. A predmeti su ok. Ovaj Modmix 1.4 i Number1 2.95 su isto strava...ali to sam sad probavao sa blicom po kuci, a ne znam kako su danju...ajde sutra cemo malo da uporedjujemo slike i testove, pa cemo da zakljucimo koji je najbolji...206, hvala ti za No1 2.95 ;)
Poslednja izmena od hristijan90 u Uto, 08. Jan 2008. 05:31, izmenjeno 2 puta ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Znam, znam :)
Verovatno si primetio i onu sliku gde je TV, pogledaj tamo gde je TV koliko ima suma :dry:
Ja sam do sad ima genus 6.0 i sam sam stavio sharpness na 06 i bile su ok slike, ali po meni previse nekako blede i dosta suma pri nocnim slikama sa blicom.

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Ustvari najvise suma ima na slici koja je bez blica ai i sa blicem, kao da je prepravljana u PS, jer mu se razliva vrh kape na prelazu kape i zida.

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

aj kad pricamo o slikama... ja uglavnom koristim nocno slikanje tj slikanje sa blicem..... pa po vama koji je najbolji nocni cam. driver koji ima najbolji BLIC ? sada trenutno koristim genus 6.0

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Prema testovima do sada genusovi u najbolji za nocno slikanje, mada je sada i number1 izbacio 2.95 sa slicnim podaesavanjima.
Probao sam nesto da sllikam sa nocnim slikanjem, sa genusovim 6.0 ali kako nisam mogao da proverim ostale drivere, ne mogu da ti kazem po svom iskustvu.

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Sve u svemu, nisam siguran da ce se nesto epohalno dogoditi ovim modovanjem, jer mob telefon nema optiku, nego ima samo socivo i to je to. za zum, ostrinu i sve ostalo je tu digaitalni aparat, najbolje sa sto vecim optickim zumom. Digitalni zum je ok samo kod objektiva sa visokom rezolucijom, iliti, po novom Mega Pixelima. Mada mi se cini da preko 3 MP nema smisla.

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Milance da li si svuda promenio sharpness 06, ili samo kod nekih delova?
grrrrr... grrrrrrr mislim da ce mi obrisati post ako napisem zbog cega rezim

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Promenio sam u document, normal i mislim da sam u obicnom landscape promeni :roll:

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

ja sam dosta drajvera ubacivao testirao,nekako mi genus najbolji.trenutno imam 6.0 bas sam milancetu poslao fotke.poredio sam sa n95 nekako tu su slicnog kvaliteta,mada sam ja uvek bio za nokiu tj.okoreli nokijas :D ali sad vidim da nije sve tako,od kako sam se uclanio na forum i upoznao par dobrih ljudi od kojih sam nesto naucio! :wink: prvenstveno mislim na ubacivanje drajvera,modovanje... samo sto ja nisam od onih koji traze sve na tacnu :oops: nego sam nedelju dana buljio u monitor racunara,pa sam tek onda modovao fon.i uvek se setim milancetovih reci>a sada se prekrstite i kliknite na start FSX :wink:
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

hristijan90
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od hristijan90 »

Milance brate HVALA...da nije bilo tebe ne znam da li bismo sve ovo uspeli da uradimo...eto u pocetku sam hteo sve na tacnu :P ali trebalo mi je nedelju dana dok se bas uklopim...sad trazim po drugim forumima...i eto... Jel neko koristi program MenuEditor? Ja sam pokusao da uradim, ali ne znam kako ide,...Kako da napravim za SE k810i?
p.s. Ako neko zna neki sajt sa patchevima neka ga okaci jer mi trebaju...
pozz

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Hvala ljudi, hvala na cestitkama ali sutra mi je rodjendan(tj.danas) :D :lol:
peky@n93, i po meni je genus najbolji, ja sam eto za promenu presao na ovaj, ali verovatno cu se vratiti na genus ;)
hristijan90, izvini ti sto nisam mogao da ti odg. na pp, ali stvarno nemam vremena toliko... svaki dan po 5pp mi stize :wacko:
MenuEditor ne radi sa k810i menu.ml, radi sa k800/k790 i w850 i ostalim modelima...
Patcheve imas na sense 8)

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

peki, Jeste to mu je najboljia recenica do sada :lol: :lol: :lol:

Ma imam i ja Genusov (ali mi se nekako ne svidjaju slike, nikako da umirim ruku), samo sad sam stavio Number1 2.95 gde sam promenio sharpness: negde na 0.4 negde na 0.6.

Da li mozes da postavis slike ovde ili da mi posaljes na PM?

Odgovori