Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

pele90, kao što ti je već napisao psyhound, ne treba ti antivirus... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

pele90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2012. 10:35
:: Samsung Galaxy S8

Post od pele90 »

E,hvala... Za market sam znao da nema viruse kada pretrazujem,ali nisam bio siguran sto se tice facebook-a npr ili kada google-am nesto,ali ok onda... :wink:
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+

dejan87dex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
:: Lumia

Post od dejan87dex »

Ponosan vlasnik Arc S-a :D midnight blue boja :D

Sada cekam ICS - samo da se ne razocaram posto je 2.3.4 dosta dobar 8)
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Hej,evo mene sa jos jednim pitanjem... Imam sitan problem... Ne znam zasto mi ponekad kada otkljucam ekran izbaci onaj mali crni pravougaonik obavestenja u kome pise "Network error please check the network" . Mada,i kada mi to izbaci,ne vidim neki veliki problem sa mrezom,jer retko gubi signal i tome slicno...Ali mi smeta :) Da li negde nesto treba da podesim...?Koristim prepaid mt:s,i u podesavanjima za mrezu mi je selektovano WCDMA(pozeljno)/GSM...Probao sam da promenim i stavim samo GSM,ali isto se desava.

dejan87dex
Mobil fan
Mobil fan

Post od dejan87dex »

pele90, resenje za tvoju muku je -baseband flashing- (vise o tome na xda) a ako si rootovao telefon a ako nisi onda mu odradi repair preko Sony PC Companion-a :chytry:

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... Pročitaj pravila foruma...:)

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Hvala ti,ali pronasao sam resenje konacno. :) Aplikacija Best Wallpapers HD je pravila problem. Kada se instalira,hoce da pravi takvu pometnju. Sada je sve ok... I kada vec pricamo,zna li neko mozda da li postoji sansa da preko usb-a koristim internet od kompjutera,tj modema. Negde sam nacuo da postoji sansa da se koristi net na fonu,posredstvom usb-a povezanog na racunar. Da li je to stvarno moguce ? :)

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Чини ми се да на Маркету постоји jедна једина апликација за тако нешто... Покушај да је потражиш.

Edit: Reverse tether се зове ;)

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

E,hvala ti,ali ova aplikacija radi samo na root-ovanom telefonu,a moj to nije... Trazicu jos negde,ali aplikacije ovog tipa,verovatno traze samo root-ovane telefone... :)

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Па root-уј га :D .

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Ma nije mi toliko potrebno i neophodno... Ne bih da se zezam sa garancijom,i tome slicno... Hvala u svakom slucaju... ;)

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Hej,pozdrav,evo mene jos jednom... :D Imam opet pitanje za strucnjake. :) Ne znam da li se Vama desavalo,ali meni poneki put ekran kao da zatreperi na 2 sekunde otprilike...To je jedva primetno,ali se desava. Ne dogadja se to uvek,ili ja to ne primetim,ali danas dok sam sedeo u sobi sa manjom svetloscu(u sobi),desavalo mi se bas to... Citao sam na drugim stranim forumima,postoje teme pod nazivom "Xperia Arc S screen flickering" i video sam da bas mnogi imaju problem sa ovim. Svi cekaju nekim update da se izbaci i sl. Da li se ovo desava i vama,i postoji li neko podesavanje za koje ja ne znam,koje ce otkloniti ovo? POZDRAV ;)

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

pele90, ako ti je uključeno automatsko osvetljenje onda je do toga. Isključi tu opciju i odredi koliko tebi odgovara i tada će raditi bez blicanja...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bachika, na žalost, ne moze da se isključi ta opcija u podesavanjima u telefonu. Tako je kako je. Opcije su jedino preko jedne aplikacije koja postoji na marketu mada je ja nisam probala pa ne mogu da tvrdim da li radi ili editovanjem jednog sistemskog fajla ali za to je neophodan root. To sa fajlom sam probala i to radi ali samo do momenta restartovanja tel jer se tad editovani fajl vrati u fabricko stanje..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Ninolina, nisam znao za to... Pa čini mi se da polako proizvođači telefona počinju da komplikuju android koji lagano počinje da liči na iOS :angry:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

prst preko semzora i problem rešen 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

VeNoM, sa bojom telefona uskladiti izolir traku koju treba zalepiti na senzor :lol:

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

I mislio sam da ne moze to da se popravi. Hvala na odgovorima... Ostaje da cekamo neki update koji ce to da resi.

dejan87dex
Mobil fan
Mobil fan

Post od dejan87dex »

i jeli neko probao ICS beta??? :D

ja planiram da odkljucan bootloader i turim betu :) mada za 10-ak dana izlazi finalni update 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dejan87dex, beta jos uvek nije dovoljno stabilna mada je mnogi koriste ali se i žale na razne nedostatke. Moja preporuka je da sačekaš konačnu verziju.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

evo ljudi da donesem mali doprinos oko jedne mane ovog moba.nešto što nioje opasno ali ume strašno da iritira.dakle ako je mob na dual režimu i data je uključena prilikom razgovora dolazi do prekidanja istog u koliko se uleti u prostor gde nema 3g signala.na arku je tako na mini pro je tako ali znam da na nokijama nije bilo to tako a ni na starim SE.
mislim da je kod drugih marki drugačija stvar ali nisam siguran.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori