Sony Ericsson XPERIA Arc / Arc S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- dejan87dex
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
- :: Lumia
Hej,evo mene sa jos jednim pitanjem... Imam sitan problem... Ne znam zasto mi ponekad kada otkljucam ekran izbaci onaj mali crni pravougaonik obavestenja u kome pise "Network error please check the network" . Mada,i kada mi to izbaci,ne vidim neki veliki problem sa mrezom,jer retko gubi signal i tome slicno...Ali mi smeta
Da li negde nesto treba da podesim...?Koristim prepaid mt:s,i u podesavanjima za mrezu mi je selektovano WCDMA(pozeljno)/GSM...Probao sam da promenim i stavim samo GSM,ali isto se desava.

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- dejan87dex
- Mobil fan
pele90, resenje za tvoju muku je -baseband flashing- (vise o tome na xda) a ako si rootovao telefon a ako nisi onda mu odradi repair preko Sony PC Companion-a 
Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... Pročitaj pravila foruma...

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiraš poruku koja je odmah iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš... Pročitaj pravila foruma...

Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black
Hvala ti,ali pronasao sam resenje konacno.
Aplikacija Best Wallpapers HD je pravila problem. Kada se instalira,hoce da pravi takvu pometnju. Sada je sve ok... I kada vec pricamo,zna li neko mozda da li postoji sansa da preko usb-a koristim internet od kompjutera,tj modema. Negde sam nacuo da postoji sansa da se koristi net na fonu,posredstvom usb-a povezanog na racunar. Da li je to stvarno moguce ? 

Hej,pozdrav,evo mene jos jednom...
Imam opet pitanje za strucnjake.
Ne znam da li se Vama desavalo,ali meni poneki put ekran kao da zatreperi na 2 sekunde otprilike...To je jedva primetno,ali se desava. Ne dogadja se to uvek,ili ja to ne primetim,ali danas dok sam sedeo u sobi sa manjom svetloscu(u sobi),desavalo mi se bas to... Citao sam na drugim stranim forumima,postoje teme pod nazivom "Xperia Arc S screen flickering" i video sam da bas mnogi imaju problem sa ovim. Svi cekaju nekim update da se izbaci i sl. Da li se ovo desava i vama,i postoji li neko podesavanje za koje ja ne znam,koje ce otkloniti ovo? POZDRAV 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
bachika, na žalost, ne moze da se isključi ta opcija u podesavanjima u telefonu. Tako je kako je. Opcije su jedino preko jedne aplikacije koja postoji na marketu mada je ja nisam probala pa ne mogu da tvrdim da li radi ili editovanjem jednog sistemskog fajla ali za to je neophodan root. To sa fajlom sam probala i to radi ali samo do momenta restartovanja tel jer se tad editovani fajl vrati u fabricko stanje..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- dejan87dex
- Mobil fan
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
evo ljudi da donesem mali doprinos oko jedne mane ovog moba.nešto što nioje opasno ali ume strašno da iritira.dakle ako je mob na dual režimu i data je uključena prilikom razgovora dolazi do prekidanja istog u koliko se uleti u prostor gde nema 3g signala.na arku je tako na mini pro je tako ali znam da na nokijama nije bilo to tako a ni na starim SE.
mislim da je kod drugih marki drugačija stvar ali nisam siguran.
mislim da je kod drugih marki drugačija stvar ali nisam siguran.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!